Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki arról, hogy Yzf-R-hez gyártottak-e már sportkipu rendszert? Mert akkor nem gyártatok le egy egész rendszert kipufogóssal ugyanis nembiztos, hogy megmarad a 15Le! Ha tudtok valamit és hogy hol jutok hozzá akkor légyszi értesítsetek! Előre is köszönöm!
Széles utat és gumifákat!
nem biztos hogy baja van a motorodnak, lehet a te fejedben van a gond.
Főleg ha fel sem tűnt hogy ott a zsombor mailcíme az adatlapján :))))
jujujjj de gané vagyok :D
neharagudj,de úgy beszélsz, mintha ők értenének hozzá. Z3 is csak egy rohadt szakszervizben nézette meg a sajátja szitálását, és tökéletesen megetettték vele azt a dumát hogy az r6 miatt ráz az r125 kormánya :DDDDDDDDDDDD
Általában a garis szakszervizek egyáltalán nem arról híresek hogy jók a szerelésben. Akinek van egy kis esze messze elkerüli őket. Ez igaz autóra, motorra. Aki nem hiszi az meg nem ért hozzá.
Szia eminent23 , én 185 magas vagyok és egyhián 100 kilos. a motor 60 tol 6 osban nekem szepen kigyorsít végsebességig.. persze nem ugy mint 4 esben vagy 5 ösben :) de szépen felveszi
Velem 122 vagy több.. tartja egyenesben , leejtőn is kiprobáltam ott már kapkodta a 128 at is de már fékezni kellett.. és még volt benne...
Szóval azzal a motorrla van valami.. hogy veled nem gyorsít.
Nem hinném hogy attétellel kellene megoldani a problémát..
Keresd fel a szakszervizt.
Minden jót és baléesetmenteset!
Sziasztok! Szeretnék minden kedves fórumozót meghívni a 2008. évi 125 ccm motoros találkozóra! Időpont 2008.augusztus. 16-17, Helyszín Szelidi tó! Ha valakit érdekel a buli az mindenképpen vegyen fel msn-re és megbeszéljük a részleteket! Gyertek minél többen! Msn: andras.david@hotmail.com
Motorral nem is megyek sehová, max oda ami mással nem elérhető. Tanárhoz se szeretek, de legalább ott le tudom rakni biztonságos helyre. Nem hagyom ott sehol....
Tanárnál meg gáz lenne az első öt percet úgy eltölteni, hogy öltözködöm Más helyzetben én is mindig beöltözve, bár bőrgatyám sajna nincs
Kesztyű, sisak persze mindig kötelező.
Jó végülis túlzásba vittem. Régen az er-5nek húzta oda apa, amiről lehet tudni, hogy nuku idom.
Mondtam neki húzza oda, és kettőnk alatt 150-el ment úgy hogy egyáltalán nem bújt be. (Szerinte ez olyan majmos dolog ) A gép ment volna még, erő van, csak már 130 fölött sír, hogy húzza a szél. Bár tudna kapaszkodni, de az már neki nem kényelmes...
Kényelmesebb is amúgy bebújni, most jöttem haza, és 70nél bebújtam, mert fáztam pulcsiban XD
(nem leszólni, tanárhoz mentem, oda meg nem veszek fel dzsekit)
Akkor amikor azzal vagánykodsz, hogy mikor nem bújsz be, tedd mellé, hogy: "jha és kispöcörő vagyok még"
amúgy nemértem, hogy mersz 16 évesen így menni meg hogy hogy nem kap le a szél
Csak elkerülőn szoktam odatépni, de akkor se maxra, kis túránál meg 140nél gyorsabban fölösleges is menni. Szóval azt nemtudom, hogy mennyit tudnék így menni, hogy nem bújok be....de tudod mit? Majd kipróbálom! Powerben biztos húzna, ha nem dobnám a gonosz hatodik sebességbe.
LeoVince: http://www.youtube.com/watch?v...
Micron: http://www.youtube.com/watch?v...
Gyönyörű a géped! Üdv
Széles utat és gumifákat!
Főleg ha fel sem tűnt hogy ott a zsombor mailcíme az adatlapján :))))
jujujjj de gané vagyok :D
neharagudj,de úgy beszélsz, mintha ők értenének hozzá. Z3 is csak egy rohadt szakszervizben nézette meg a sajátja szitálását, és tökéletesen megetettték vele azt a dumát hogy az r6 miatt ráz az r125 kormánya :DDDDDDDDDDDD
Általában a garis szakszervizek egyáltalán nem arról híresek hogy jók a szerelésben. Akinek van egy kis esze messze elkerüli őket. Ez igaz autóra, motorra. Aki nem hiszi az meg nem ért hozzá.
Velem 122 vagy több.. tartja egyenesben , leejtőn is kiprobáltam ott már kapkodta a 128 at is de már fékezni kellett.. és még volt benne...
Szóval azzal a motorrla van valami.. hogy veled nem gyorsít.
Nem hinném hogy attétellel kellene megoldani a problémát..
Keresd fel a szakszervizt.
Minden jót és baléesetmenteset!
ne vedd magadra
Tanárnál meg gáz lenne az első öt percet úgy eltölteni, hogy öltözködöm Más helyzetben én is mindig beöltözve, bár bőrgatyám sajna nincs
Kesztyű, sisak persze mindig kötelező.
Mondtam neki húzza oda, és kettőnk alatt 150-el ment úgy hogy egyáltalán nem bújt be. (Szerinte ez olyan majmos dolog ) A gép ment volna még, erő van, csak már 130 fölött sír, hogy húzza a szél. Bár tudna kapaszkodni, de az már neki nem kényelmes...
Kényelmesebb is amúgy bebújni, most jöttem haza, és 70nél bebújtam, mert fáztam pulcsiban XD
(nem leszólni, tanárhoz mentem, oda meg nem veszek fel dzsekit)
amúgy nemértem, hogy mersz 16 évesen így menni meg hogy hogy nem kap le a szél
Csak elkerülőn szoktam odatépni, de akkor se maxra, kis túránál meg 140nél gyorsabban fölösleges is menni. Szóval azt nemtudom, hogy mennyit tudnék így menni, hogy nem bújok be....de tudod mit? Majd kipróbálom! Powerben biztos húzna, ha nem dobnám a gonosz hatodik sebességbe.