Van egy minta, rárakod az üvegszálad és átitatod a gyantával, megszárad jó erős lesz... ennyi... csak még vannak olyan apróságok, hogy kell formaleválasztó hogy ne ragadjon rá a mintára, stb stb
üvegszál, gyanta, nem egy bonyolult dolog, vagy simán fogod és kivágiod egészet szivacsból, és üléssel együtt lesz olyan formálya, egészet bevonod bőrrel, nem tudom érthető e amit írok
nekem csak angol kell, barátnőmnek van nyelvvizsgája, érettségije, ő tanítgat folyamatosan... és nyelvizsga teszteket ilyesmiket csinálok, amúgy nem is új nyelv nekem, érettségim van belőle 4es...
de szart sem ér
Amúgy hátulra hogy lehetne azt a kis idomot csináltatni? Mert ahogy elnézem, ezeknek le van vágva a hátulja, hogy egy üléses legyen és le van zárva egy kis púp-féleséggel. Azokat csináltatják?
NEm hiszem hogy lenne rá piac, de lényegtelen, megfogadtam hogy nem adok el soha többet egy motort sem... jawat megcsinálom, befejezem, de nem sietős , hát adásvételit tudnék írni, még talán vissza tudom nyomozni addig akinél utoljára volt papírja
Ha a jawa-t emgcsinálnád tutira, hogy jól nézzen ki, elvinnék? Vagy vannak egyáltalán papírjai? Bár öt rugóért kétlem... nemtudom hogy pl érdekli az embereket ez a stílus. Keveset találni belőlük.....
Fősulin megpróbálok tanulni mint állat, és jó ösztöndíjat szerezni, spórolni és akkor talán... meg ugye nyárra kéne valami faszább meló, ami sokat tejel, nem baj ha sokat kell dolgozni, nincs bajom a munkával...
Hát a h2 sem valami gyakori motor, de azért sok sikert neked. Amúgy miért nem veszel valami 2T sportmocit? Olyan olcsón látok, tzr-t, nsr-t hogy néha csodálom. Pl. egy szorult 250es nsr. Te szeretsz is bütykölni....vagy nem tetszenek? Vagy csak szimplán nincs rá keret? Hiába ritka motor már egy 250-es TZR vagy RS vagy akármi, nem veszik meg őket, régóta fent vannak és még nem is drágák. Már egyáltalán nincs felvevőpiaca. Pedig elég unikum gépek....
Nekem már nem kell ilyen modern gép, stílustalanok, na jó, enduróba pl elfogadnám... nekem még egy kawa h2 az álom, de az gondolom mindenkinek a könyökén jön ki, na meg egy triton (én építeném...)
A legtöbb ember az újat szereti. Pont erre gondoltam röviden, tömören.
Igazából én a sportmotorokat szeretem és mivel nem vagyok milliomos, csak egy motort engedhetek meg magamnak, -mint az emberek 99%-a - ezért egy sportmotorom van és az is lesz az első.
Igazából rengeteg féle fajta moci tetszik mint a racerek is. Gondolkodom az nsr eladásán....nem tudom mi lesz.
De fából a francokat polisztirolból(hungarocel) kifaragod, nem eny bonyolult dolog