Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézettem nem bírjátok felfogni?
1,9 és 2,1...én nem 100kiló vagyok!
Tudom, de az enyémben rólad
Első kerék 1,9Bar (190 kPa) hátsó kerék 2,3Bar (230 kPa)
Elől 100/80-17-es hátul 130/70-17-es gumiabroncshoz!
Na mindentől függetlenül, ha Ádámnak meglenne a jogsija erősen elgondolkoznék egy ilyenen... , mert mint régebben írtam nekünk ebben a kategóriában nagyon bejön ez a motor! A te kormányproblémád meg lehet, hogy egyéni gond... , mivel más nem nagyon ír ilyeneket... De a kormánygátlós véleményemet tartom...!
nem rólad volt szó te
nem lehetne olyan hogy aki bejön röhögni hogy 1milka és 80at megy azt bannolják a topicból?kicsit zavaró ez a sok értelmes hozzászólás
röhögni fogsz de esett a nyomás az első kerékben és azóta ugyanazon az úton (naponta járok arra) kevésbé ráz...azt viszont nem hiszem hogy 1,6barnak kéne lennie az első kerékben adhatnának vmi könyvet hozzá már...
15enél több km alatt hidd el, jártam vele szar úton nagy sebességgel,kanyarban, nem is egyszer.
Amúgy nekem is stabil, kanyarban is csak nyomvályús (kb olyan mint egy szarabb buszmegálló ahol a busz már kigyúrta) úton enyhe kanyarban beszitált.Ennyi...
Tudod engem nem az zavar ha a tapasztaltabb motorosok értelmes hozzászólásaival segíteni próbálnak hanem az ilyen stílusú hozzászólások: "hát az tuti h szar egy simó megrágja"
Hát akkor inkább az idegesítsen hogy sok tapasztalt öregebb ember mond valamit, és valaki meg leszarja
nem is értelek benneteket amúgy...nekem egyszer sem szitált be az eleje pedig ahogy a videómon is látszik nem kímélem... 120-al kanyarban még picikét sem éreztem h szitálni akart volna...én teljesen megvagyok elégedve vele... a másik meg hogy ennyi fasz van bazzeg... mindenki fikázza a motort miközben nem is láttak még iyet nem hogy vezették volna...lassan 4200km és egyre jobban bebizonyosodott számomra hogy megérte megvenni...
hát ennyi...
Aki szerint ez a motor egy kalap sza* és soha nem venne ilyet ennyi pénzért az mit keres itt?Nem nekik találták ki ezt fórumot.A másik meg akinek nincs tapasztalata ezzel a motorral miért tudja jobban, hogy milyen is valójában? Bocs ha oltok csak kicsi idegesít pár dolog...
Hát persze! Belelóg a bilibe a kezed
Lehet, h okostojás vagyok de a Te kormánygátló témád egy nagy faxság. ne legyél már ennyira Yamaha city fan. keress már 1 olyan vkit ,aki soxor jobban ért a dologhoz mint mondjuk én. Zoli nézd már
már meg mit ír Neked a többség.
Ha meg azóta nem csinálta akkor tényleg csak az út volt annyira rossz ! De ki vagyok én, h bármit is mondjak Neked.
hát az tuti h szar egy simó megrágja!
YZF-R125 erre írtad hogy szar mert 1 milla és nem viszi a 180at
80 nál beszitál mert még ha 1 simo ról lenne szó. Röhejesek vagytok. MEnnyi idiota van! még 80 nál szitál. Kb annyi a vége!
miröl beszélsz?
Óó hogyne, egy 16 éves R6al..
1 millá ért mehetne 180at!1 millába veszel egy r6 ot!
Kapna egy komolyabb futóművet ha tudná a 180at?
még beszitál 80 nál mi lenne akor 180-nál?
Érdekes,a szar koreai jusung 160nál se ráz be szar úton