Kedves rezső!
Az egy dolog, hogy a mito órája mutat 180-at, de igazából örülnél, ha az igazából 165 lenne. Egy nagyobb gép röhögve otthagy 160-al mikor te 180-at látsz.
Na csókollak.
A 125ös gépek meg eleve nem mennek 180at ugyebár. Egy jobb 2T is 160at megy max. ami óra szerintem lehet több is.
De ezek a gépek nem erre vannak kitalálva.
nagyon unatkoznak a fiatalok, az újoncoknak meg üzenem, hogy most tök olyan a topic mint a fogyatékosok egyesülete :D
Istenem a hülye beszólásaitokkal, hogy 180at kéne mennie egy milláért, baszdki ez aztán kurva nagy gazdasági-technikai megállapítás volt fogadjátok mély gratulációm egy ekkora idiótasághoz
jaja Abonyi vagyok ebben az évben még nemnagyon voltunk legalábbis én még nemvolt az RS el régen mentunk elég sokat a kicsivel:D szinte minden hétvégén átnéztunk az 1be 32000 km ment bele osszesen havi 3 4 ezer km és még télen is átmentunk mikor 50el lefagytunk a motorrol
Ígyvan nincsen, ezért add nekem bár eddig sosem szitált be pedig abonybol szilvás fele valami borzaszto az ut nemtom mennyire eismered de mentem már ottis 120 130al végig
Na a 2 darab Veréb Vili büszke lehet magára... Jé most látom adatlap Nuku Biztos azért csináljátok ,mert ti csak veritek a faszotokat erre a motorra ,mert nektek nincs ilyen...
Na üdv nektek... Remélem minél előbb ráuntok
nem értem az ilyenek miért jönnek ide...
igaz nem mentem ezzel a motorral,de kb el tudom képzelni milyen lehet,és kiállításon is ültem rajta.
formára szép,és teljesítményre azt nyújtja amire tervezték.
a célközönség elvárásait szerintem teljesíti.nem erőgép,de nem is arra találták ki.ha erősebb motort akarnak,gondolod 125 ccm-ből nem tudnának több lovat kihozni?
korrekt motor.(ettől függetlenül nem vennék magamnak,de attól még nem szidom!)
Az egy dolog, hogy a mito órája mutat 180-at, de igazából örülnél, ha az igazából 165 lenne. Egy nagyobb gép röhögve otthagy 160-al mikor te 180-at látsz.
Na csókollak.
De ezek a gépek nem erre vannak kitalálva.
Istenem a hülye beszólásaitokkal, hogy 180at kéne mennie egy milláért, baszdki ez aztán kurva nagy gazdasági-technikai megállapítás volt fogadjátok mély gratulációm egy ekkora idiótasághoz
Na üdv nektek... Remélem minél előbb ráuntok
igaz nem mentem ezzel a motorral,de kb el tudom képzelni milyen lehet,és kiállításon is ültem rajta.
formára szép,és teljesítményre azt nyújtja amire tervezték.
a célközönség elvárásait szerintem teljesíti.nem erőgép,de nem is arra találták ki.ha erősebb motort akarnak,gondolod 125 ccm-ből nem tudnának több lovat kihozni?
korrekt motor.(ettől függetlenül nem vennék magamnak,de attól még nem szidom!)