Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kalev leszopnád magad menne a motorod 180 at!
csak az a gond CBR racing h nem te mész el melletem!
ráadásul ki a f@szt érdekel mennyit megy a mitod egy yamaha topicban?!
Kedves rezső!
Az egy dolog, hogy a mito órája mutat 180-at, de igazából örülnél, ha az igazából 165 lenne. Egy nagyobb gép röhögve otthagy 160-al mikor te 180-at látsz.
Na csókollak.
te hol élsz? mi az hogy nem megy egy 125 ös 180 at! röhögve megy egy mito rendszerrel!
A 125ös gépek meg eleve nem mennek 180at ugyebár. Egy jobb 2T is 160at megy max. ami óra szerintem lehet több is.
De ezek a gépek nem erre vannak kitalálva.
nagyon unatkoznak a fiatalok, az újoncoknak meg üzenem, hogy most tök olyan a topic mint a fogyatékosok egyesülete :D
Istenem a hülye beszólásaitokkal, hogy 180at kéne mennie egy milláért, baszdki ez aztán kurva nagy gazdasági-technikai megállapítás volt fogadjátok mély gratulációm egy ekkora idiótasághoz
jaja Abonyi vagyok ebben az évben még nemnagyon voltunk legalábbis én még nemvolt az RS el régen mentunk elég sokat a kicsivel:D szinte minden hétvégén átnéztunk az 1be 32000 km ment bele osszesen havi 3 4 ezer km és még télen is átmentunk mikor 50el lefagytunk a motorrol
Bocs Abonyi!
Nagyi 46 te nem abonyo vagy? Szoktatok néha jönn az 1 be!?
Ígyvan nincsen, ezért add nekem bár eddig sosem szitált be pedig abonybol szilvás fele valami borzaszto az ut nemtom mennyire eismered de mentem már ottis 120 130al végig
rsen meg nincs
A miton gyárilag van! :D:D
Hehh hogyne kormányteló 1 uj motorra! XD nehogymááá.........
nem kéne rá egy kormányteló? mert nagyon szitál!
80 nál beszitáltam!
Ez zsír volt apám. Vicces volt Mééég Mééég :D
Mi ez a nagy beszitálás?
megszólalt a fő veréb!
Na a 2 darab Veréb Vili büszke lehet magára... Jé most látom adatlap Nuku Biztos azért csináljátok ,mert ti csak veritek a faszotokat erre a motorra ,mert nektek nincs ilyen...
Na üdv nektek... Remélem minél előbb ráuntok
Nagyon unatkozhatsz ha erre vered...
ja értem már hogy ugrik. a kanyarba be az árokba! mert beszitál
nem értem az ilyenek miért jönnek ide...
igaz nem mentem ezzel a motorral,de kb el tudom képzelni milyen lehet,és kiállításon is ültem rajta.
formára szép,és teljesítményre azt nyújtja amire tervezték.
a célközönség elvárásait szerintem teljesíti.nem erőgép,de nem is arra találták ki.ha erősebb motort akarnak,gondolod 125 ccm-ből nem tudnának több lovat kihozni?
korrekt motor.(ettől függetlenül nem vennék magamnak,de attól még nem szidom!)
igazad van rezsőkém! jól mondod tiszta vicc!