Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még ha kell ugrik tiszta vicc! igen akor ugrik ha egyesbe rávágod a kuplungot szabájon!
mert mi bajod a hondákkal meg a simsonokkal? mind kető bealázza azt a szart!
Pityu, meg a többi, ne foglalkozzatok ezekkel.
Valóban felháborító hogy fikáznak valamit, amit sosem láttak, sosem próbáltak, csak ránéznek, és már fikázzák..
Mert nekik éppen Simsonjuk vagy Hondájuk, vagy akármijük van..
Bezzeg, ha alattuk lenne és az ÖVÉK lenne a motor vagy éppen MEGDOLGOZTAK volna érte.. akkor kurva élet, hogy a kis R125 lenne nekik az Isten..
Először is sosem szitált magától a motor (egyéni problémának tekintem vagy lehet úthiba)
Másodszor tegnap felnyomták a hátsót 2.4 Bárra és kanyarokban sokkal jobban tudom bedönteni,, ijesztően jól megy.. és tartása van..
100 kilós vagyok nem 60, hogy menjen velem 140-eket vagy kinek mennyit bár kételkedek a 140-ben.
De egy 120-at simán tartja velem -hátul egy nagy táska teli lomokkal felfeszítve, meg teli tank- az utazó tempót.
Már 2200 km erem van a motorba, de eddig problémák - lekopogom fába - sosem voltak..
Szóval húzzátok meg magatokat es ne fikázzátok már annyit.
Nem arra volt kitalálva ez a motor, hogy 180-al feszegessél.. Ha kell, ugrik, sőt fogyasztása is kiváló.
Kicsit vegyetek már vissza, mert annyira rossz nézni, hogy ugat mindenki összevissza..
Inkább figyelnétek az idősebbtapasztaltabb motorosokra mintsem tízen évesen már egyéni világbajnoki véleményeket olvasni ..
Megígértem amióta volt a Karííís ügy hogy ide nem írok tovább ..
de ami mostanság van.. lassan kezdem megbánni, hogy, idejárok..
De örülök, hogy vannak kivételek..
Motopityu, Laza és a többi normális embernek -(lehet egyénileg a többi is normális lenne, de közösségben nagyon degradálódnak tűnnek)- nem kellene ezekkel vitázni.. megdumálhatjuk a dolgokat köztünk, a többit átnézni.

Egy felháborodott olvasó..
még a 795 is sok ezért!
nyíregyházán 795.000-ért van kitéva. bár lehet vmi akció van de én arról nemtok
mert nem az én 15éves fiamnak van DRZje
akor mért nem mondod azt az ütős választ?
amire válaszoltál a helyedben lett vna egy ütős válaszom
Ez most, h jön ide. Ezek 16 éves srácok. És lehet h sok mindent másképpen gondolnak vagy tudnak,
sejtenek. Másnak más motor áll otthon. És... ,,Mi a próbléma,? Hogyis kérdezed agressziven vagy simán? Mert akkor úgy válaszolok.
Ha okosnak képzeled magad, akkor pedig úgyis tudod, h hol kezdődnek a próblémák.
mi a probléma?
hát jó a fene a szájátttttt!
nem mindegy dúrjátok fel durrantásig!
jó neki .
CSAK AZ A GOND UBULNAK OTHON ÁLL A DRZ 400 A !
1,8-2,0 jó volt nekik okostojás..am terheléstől függ mennyire kell fujni...illetve attól is...TZRnél függöt
Bence ez a 2007 es piros fehér listaár volt. 850.000. Sajnos .
Nem tudom hány kiló vagy de a YAMAHA írta ezt!
NAGY SEBESSÉGŰ MOTOROZÁS : 1,9 és 2,3 !
Okostojás!
nem 850.000Ft?
most már 820,000
Ubul 46! Elöszőr töltsd ki az adatlapodat. Utána gondolkozz el azon, h 4T, 125 cm3, 15 Le tök gyári
motornak mitől kellene 180 at mennie? De neked minden el van nézve, mert tudjuk, h csak viccelsz. Igen sok az 1.000.000, de a TZR 50 ért is sok volt a 782.000. Ezt is tudjuk. És azt is,h
nem Ti fizetettétek ki a nekünk a szalonban.
ez is tök jó hogy olyan marha okosak vagytok de nem hogy meni ülni nem ültetek rajta.értem én hogy a jószándék meg a fáradság és az esti potya szabadidő ösztönöz hogy írj de mondom elég.
Nem mert ez nem normális bénák nézték meg
lehet várni kéne a csillapítóval mondom most hogy kevesebb a nyomás kevésbé csinálja...