Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....gondolkozz egy 600-as gépen
hány kiló/centi vagy?
Sziasztok...
Nekem van egy yamaha yzf-r125 típusú motorom...
Arról érdeklődnék, vagyis inkább arról kérném pár nálam hozzá jobban értő ember véleményét h 6. fokozatban miért nincs semmi ereje a motoromnak?
Túl vagyok az 1000km-en ... Be van járatva a motor és hát csak mennie kell az embernek 6.-ban is...
A problkémám lényege az h még 4-es, 5-ös fokozatokban szépen kihúzatom a motort (és ekkor már elérem a 115-117 km/h-t) a következő váltás után elmegy a motor ereje... tehát berakom hatodikba, visszaesik a fordulat és ahová visszaesett onnan nem megy feljebb...sőtt a sebesség is visszaesik ...(jó esetben marad).
Már sok helyen kérdezősködtem ezzel kapcsolatban, és amit megtudtam h nincs a gépben folytás vagy egyéb eszköz amely a motort ilyen mértékben lefolytaná.
Minimum egy 125-130-as végsebességet várnék el a motoromtól hozzávetve egy cbr125-höz amely ugyan csak 4 ütemű.
Nem is a végesebesség a fő problémám, hanem a a fordulat és sebességcsökkenés a 6. fokozatban.
Így számomra úgy tűnik h a 6. sebességfokozat alibiként van a motorban.
Tudja-e valaki ennek az okát?
Én már vezettem más típusú és térfogatú motorkerékpárokat és ezzel sehol sem találkoztam eddig.
Tudtok-e vmi okosságot a teljesítmény növelésének érdekében?
Áhh akkor az már kicsúszik a nyárból Na nembaj majd jövőre
Köszi :)

ha siekrült a Rutin akkor azután kb 2hétre kapok vizsgaidőpontot... és hát kbb még 1 hónap
WoooW milyen csipet csapat lesz ott Grat a vizsgáidhoz! Mikorra lesz meg kb a jogsid?
Nah hali sráácok Hazaértem 1 hét balatoni süttetés után
JÓ hír.. úgy néz ki, hogy a mi kis motoros bandánkból kifog jönni a 4 R125 szín
nekem ugye a KÉK... barátnak SÁRGA... barátnőnek fekete... havernak meg úgy néz ki h piros lesz
nagyon durva lesz
am sráácok haladok..... sikeresen letettem A1,B Kresz vizsgát.... A1: 73pont, B: 74 pont
31.én vizsgázok A1 rutinból szóóval alakulgat.... alakulgat... de messze még avéége
a firefox se
Nekem sem nyitotta meg az expl.
amúgy nem tudja vki hogy a karsai honlapjával milett?
akkor majd tájékoztass mit mondtak!
HI. Köszi Zsombor . Ádám fiam szeretné 125 re lerakni jogsit. Pénzügyileg szeretnék 1 évvel idősebb lenni. Meghát ha jön velem motorozni, akkor egy 100 tempót tudjon tartani.
Na majd meglátjuk. Szerintem télen kinyomnak vmi kedvező akciót.
Azért holnap felhívom a Karsai Yamahát. Csak úgy kiváncsiságból.
IGEN. kb 2 hete jártam arra és Yamaha Karsai-nál 795.000-ért volt kint. az r6 és r125 közt állt
milyen valóságot Motopityu? tobbel is megy alattam a motor :) 100 .. 110 pillanatok alatt eléri velem :)
Amúgy meg nagyon megbizható..
na ha haza jön akkor csapunk pár kört
Jó neki hogy ott lehet
Hi!
Z3 Brno-ban van a WSB versenyen!
Kis mázlista a Yamaha csapattal!
Szeva nem láttalak msn-en zoli.
Meg van az új mocim egy rgv 250
majd gyere msn re és kitárgyaljuk
HI. Kérdésem: Nyíregyházán ez a Yamaha szalonban van 800 körül?
Zsombor azthittem, h már végleg eltüntél. Nekem a cm3 és Le tükrében szimpatikus a 100 110 utazó.
Ez tulajdonképpen fedi valóságot?
bocsi.Hát derülj föl az rs topicos miatt meg ne idegeskedj
és csatlakozok zoleeemilan-hoz
Én is hű vagyok a topichoz De én nem tulajdonosként Még csak szimpla szimpatizánsként Éljen az R125!
bocsi jóbarátok2 akart lenni. ez így tényleg elég homáros...most nemtok figyelni elég szar kedvem van lépek is csőtök
nem annyira régi,tuti itt voltál akkor,max nem olvastál el minden nap minden topicot mint én
még főleg műmájerék működése alatt volt
jóbarátok2en?mint valami buzibár neve.na egész jó kis élet kezd itt kialakulni
Akkor lehetne a topic neve az, hogy aki idetéved beszélhet itt. Vagy valami jóbarátok2 vagy akármi.