Sziasztok...
Nekem van egy yamaha yzf-r125 típusú motorom...
Arról érdeklődnék, vagyis inkább arról kérném pár nálam hozzá jobban értő ember véleményét h 6. fokozatban miért nincs semmi ereje a motoromnak?
Túl vagyok az 1000km-en ... Be van járatva a motor és hát csak mennie kell az embernek 6.-ban is...
A problkémám lényege az h még 4-es, 5-ös fokozatokban szépen kihúzatom a motort (és ekkor már elérem a 115-117 km/h-t) a következő váltás után elmegy a motor ereje... tehát berakom hatodikba, visszaesik a fordulat és ahová visszaesett onnan nem megy feljebb...sőtt a sebesség is visszaesik ...(jó esetben marad).
Már sok helyen kérdezősködtem ezzel kapcsolatban, és amit megtudtam h nincs a gépben folytás vagy egyéb eszköz amely a motort ilyen mértékben lefolytaná.
Minimum egy 125-130-as végsebességet várnék el a motoromtól hozzávetve egy cbr125-höz amely ugyan csak 4 ütemű.
Nem is a végesebesség a fő problémám, hanem a a fordulat és sebességcsökkenés a 6. fokozatban.
Így számomra úgy tűnik h a 6. sebességfokozat alibiként van a motorban.
Tudja-e valaki ennek az okát?
Én már vezettem más típusú és térfogatú motorkerékpárokat és ezzel sehol sem találkoztam eddig.
Tudtok-e vmi okosságot a teljesítmény növelésének érdekében?
Nah hali sráácok Hazaértem 1 hét balatoni süttetés után
JÓ hír.. úgy néz ki, hogy a mi kis motoros bandánkból kifog jönni a 4 R125 szín
nekem ugye a KÉK... barátnak SÁRGA... barátnőnek fekete... havernak meg úgy néz ki h piros lesz
nagyon durva lesz
am sráácok haladok..... sikeresen letettem A1,B Kresz vizsgát.... A1: 73pont, B: 74 pont
31.én vizsgázok A1 rutinból szóóval alakulgat.... alakulgat... de messze még avéége
HI. Köszi Zsombor . Ádám fiam szeretné 125 re lerakni jogsit. Pénzügyileg szeretnék 1 évvel idősebb lenni. Meghát ha jön velem motorozni, akkor egy 100 tempót tudjon tartani.
Na majd meglátjuk. Szerintem télen kinyomnak vmi kedvező akciót.
Azért holnap felhívom a Karsai Yamahát. Csak úgy kiváncsiságból.
HI. Kérdésem: Nyíregyházán ez a Yamaha szalonban van 800 körül?
Zsombor azthittem, h már végleg eltüntél. Nekem a cm3 és Le tükrében szimpatikus a 100 110 utazó.
Ez tulajdonképpen fedi valóságot?
Nekem van egy yamaha yzf-r125 típusú motorom...
Arról érdeklődnék, vagyis inkább arról kérném pár nálam hozzá jobban értő ember véleményét h 6. fokozatban miért nincs semmi ereje a motoromnak?
Túl vagyok az 1000km-en ... Be van járatva a motor és hát csak mennie kell az embernek 6.-ban is...
A problkémám lényege az h még 4-es, 5-ös fokozatokban szépen kihúzatom a motort (és ekkor már elérem a 115-117 km/h-t) a következő váltás után elmegy a motor ereje... tehát berakom hatodikba, visszaesik a fordulat és ahová visszaesett onnan nem megy feljebb...sőtt a sebesség is visszaesik ...(jó esetben marad).
Már sok helyen kérdezősködtem ezzel kapcsolatban, és amit megtudtam h nincs a gépben folytás vagy egyéb eszköz amely a motort ilyen mértékben lefolytaná.
Minimum egy 125-130-as végsebességet várnék el a motoromtól hozzávetve egy cbr125-höz amely ugyan csak 4 ütemű.
Nem is a végesebesség a fő problémám, hanem a a fordulat és sebességcsökkenés a 6. fokozatban.
Így számomra úgy tűnik h a 6. sebességfokozat alibiként van a motorban.
Tudja-e valaki ennek az okát?
Én már vezettem más típusú és térfogatú motorkerékpárokat és ezzel sehol sem találkoztam eddig.
Tudtok-e vmi okosságot a teljesítmény növelésének érdekében?
ha siekrült a Rutin akkor azután kb 2hétre kapok vizsgaidőpontot... és hát kbb még 1 hónap
JÓ hír.. úgy néz ki, hogy a mi kis motoros bandánkból kifog jönni a 4 R125 szín
nekem ugye a KÉK... barátnak SÁRGA... barátnőnek fekete... havernak meg úgy néz ki h piros lesz
nagyon durva lesz
am sráácok haladok..... sikeresen letettem A1,B Kresz vizsgát.... A1: 73pont, B: 74 pont
31.én vizsgázok A1 rutinból szóóval alakulgat.... alakulgat... de messze még avéége
Na majd meglátjuk. Szerintem télen kinyomnak vmi kedvező akciót.
Azért holnap felhívom a Karsai Yamahát. Csak úgy kiváncsiságból.
Amúgy meg nagyon megbizható..
Jó neki hogy ott lehet
Z3 Brno-ban van a WSB versenyen!
Kis mázlista a Yamaha csapattal!
Meg van az új mocim egy rgv 250
majd gyere msn re és kitárgyaljuk
Zsombor azthittem, h már végleg eltüntél. Nekem a cm3 és Le tükrében szimpatikus a 100 110 utazó.
Ez tulajdonképpen fedi valóságot?
még főleg műmájerék működése alatt volt