Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mutasd már meg, nem találom
Ilyeneket hogy gs 500 papirosan találsz 100 környékén( a régi két hengeres, de a nagyon régiek már drágábbak, ezeknek alufelnije van ami nem tetszik, de hát építgetni ez is jó, megy bele egy küllős kerék, meg stb stb )
egy 400ast árulnak az rd forumon 250 ezerért
Rd-ből a 400 tetszene, de abból egy darabot nem találok, hondával egyetértek. Bmw-t úgyszint nem találok, gs-t meg most keresek, ez még nem jutott eszembe. Kösz :))
Kis cb 125öt is láttam már ami jól nézett ki, hogy ne offoljunk annyira
Figy, nekem igazi cafe racerek: bmw, honda cb, suzuki gs, yamaha rd, tritonok , de sor4eket nem csípem... inkább 2 henger...
Láttam már sokat. Tudom mire gondolsz. A héten végig bikepics-en néztem ezeket Ihlet már lenne......
LehetNE tényleg, de egy ilyenhez szerintem jobban illik egy többhengeres gép meg apa szerint egy 4T . Ilyenek meg már nem valami olcsóak. Amiket neten találok általában még jók, gondolom a vackokat kidobják. Pedig nekem egy vacak kéne....
Már kezdem sajnálni szegény Yamahásokat, mert minden vacakról szó van itt, csak az R125-ről nem. Bár nem is kell, ugyanis ezek jó gépek, nem mennek tönkre. Biztos most is az összes tulaj motorozik.
Kéne egy ilyen topic. (ca.ra)
mgnem túl rövid a hátulja, mz kivitelezése gagyi, de szép lenne..., jawa túl lapos, és a kipuffok szarok..., yamahán meg nem tetszik a nagy fejidom, van cbről is képem cafe racerről, de nem keresem meg most, valahol a vinyóm mélyén van youtubba beírod caferacer és jön az ihlet, ha utánna írod hogy gs vagy cb akkor látod miről beszélek
Lehet akármiből aminek azért van valami formálya, de pl jó lehet a célra valami régi egyhengeres yamaha, azok nem túl drágák, suzuki gseket lehet olcsóért szerezni(40-60), de 5 ezer forintért csak egy trágyadombot kapsz
Igen, én is régi cb-ket nézegetek, csak sajnos abból nincs 5000 forintos x)
Jobban illik egy ilyenhez egy négyté hang, de láttam már az rd400-at hát az is nagyon jól néz ki!
Egy ilyen régi motorhoz hogy lehet új alkatrészeket találni? Honnan szerzel bele gyári cuccokat?! Mert szerintem ez is egy fontos szempont. ( a honda minden gyártott motorjához tud biztosítani gyári alkatrészt még 20 év múlva is)
Na majd akkor mutass képeket!
Bocs az offért! Csak sajnos nincs ilyen fórum
de mégsem...mivel ha tanulsz benne van hogy meginbolyogsz..vagy bármi...szóval!neked is bisztos volt már olyan rezső mikor tanultál és valami nemúgy volta ahogy te szeretted volna!nem?
nem a motor itt a lényeg hanaem a pilóta!aki megtudja tartani hogy 80-náll beszitál!
ha rucc akor m1 h mien motor van alatad úgy botítasz rsel is mint egy gsx-rel vagy r125el vagy bármivel..(szerintem:P)
lehet ezt még jobban is ;)
kari
Hello!

Így lehet borítani az R 125-öt. Nagyon jó kis motor.
Semmit?
Cafe racernek, én vagy egy régi cb hondát, (vagy triumphot persze ) de ez ugye négyütemű, vagy egy rd 400at váasztanék, de szinte akármiből lehet érdekes mocit faragni, csak idő kérdése, és egyenlőre a blokkot méricskélném, a tervezéshez, ha lenne időm rá, talán ma délután széthúzom, már csak ennyi kell, meg persze főtengelyt felújítani, új dugók, hengert/hengerfejet farigcsálni, bla bla bla 40-50Le a várható...
Kép meg azért nincs mert külsejével nem értem rá foglalkozni(nem volt pénzem rá )
REmélem ezeket nem rám értetted!
Én megmondom hogy nekem teccik ez a motor és csak 1 bajom van vele ami pedig az ára, semmi több!
Többet nem is akarnék hozzá füzni.
Am Karííí azért nem jár ide mert 1 villám belecsapott a házukba és elment a net. Szóval nemsokára sztem jön vissza!
mindegy, akkor sem ez a lényeg! irhattam volna mást, söt a fantáziádra bizom! a lényeg h a forma 1es renault sem szokás egy meganehoz hasonlitani
Nah hello mindenkI!
Végre talaltam egy R125-ös motor egyik szalonban(fehér-piros)Hát sztem kurva jól néz ki ,meg a rendszámtartó tábla sem oylan gáz.Meg a szalonban pont egy ugyan olyan szinű R1 állt.Tök ugyan úgy nézett ki az orra ,csak az öcsi keskenyebb volt.
A másik meg az nem értem mért mondjátok ,hoyg egy szar a teljesítménye.Ez egy 125-ös motor amit a Yamaha azért tervezet ,hogy iylen hulladékok ,akik itt csesztetik ezt a motort.Ne úgy járjanak ,hogy a 600-as mocival az utca végén az árokban kössenek ki.Szóval ez a gép a 16 éves korosztálynak pont megfelelő.
Egyedül az a bajom van vele ,hogy 1000000-ba kerül.Sajnos nekem nincs rá ennyim.Meg tudom ,hoghy én kb. 2 évig használnám ,mert 18 évesen lerakom korlátlanra és egy R6-ossal nyomom majd.Szal sztem 1 milkáért sok egy picit.De egy nagyon jó és gyönyörű motor,Sok sikert a tuljaoknak
Jó messze került a yamahától a topic
malacokat szokták így hívni
Ilyen oldalnak ne hidj. Userek töltik ki, akárki akármit beírhat. Samarából csak 1100, 1300 és 1500cm3-eset gyártottak. Juan Pablo Montoya samarakupában kezdte pályafutását égyénként .