ÉS most mit akartál ezzel mondani Dani? Nem értelek....
Ezzel a kisebbségi érzéssel azt akartam kifejezni, hogy én nem megyek be xy topicba és kezdem lehúzni azokat a motorokat, mert valamiben rosszabb, gyengébb. Szerintem ez szánalmas. Sokakat ez nyzgtat úgy látszik.
Dani hogy állsz a caferacer faragással? Kiváncsi vagyok rá, új képeket meg nem találtam bikepicsen nálad.
(Milyen gépek a jobbak véleményed szerint racer faragásra, éredekel a dolog. Jha és hol vetted a Jawat olyan olcsón? )
Köszi páááá
CBRacing, Tyt, Csoola, egyet értek veletek, sőt örülök hogy így vélekedtek!
Érdekes módon az utcán, legyen az Kawasakis, Hondas , Suzukis.. satöbbi...
megállnak melelttem, ( pl: lámpa ) köszönnek, megnézik a motort, mert elsőre mindeki R6 nak nézi , aztán dumálunk is egyet.. és pacsival mindeki megy a maga útjára..
De, hogy erre ennyire élvezkedjen valaki, hogy MIT NEM TUD ez a motor..
szánalmas..
Valóban első motorom.. és nem Racing elni vettem, hanem, megtanulni motorozni..
Eddig panaszmentes és örülök neki!
És hitelmentes És Enyém! És és és.. És nekem tökéletes..
tudod azt szokták mondani, hogy akinek nem inge ne vegye magára (meg akkora biztonsági ör is picsánrugja, de ez nem lényegXD)
én is 2T-s vagyok kis köbcentis kategoriában, nem vagyok oda a 4T-ért mert sztem is gyenge ilyen kicsiben, de nem fogok ezzel oltogatni senkit, nincs rá okom és nem mindenkinek ugynaarra kel a motor :) jelenleg a DT szolgál (vagyis szolgálna, mert persze van mit rajta most szerelni, még rá kell jönni a probléma okára, aztán rendben lesz) de késöbb én is egy nagyobb 4T endurot szeretnék, mert megbizhatoak, alacsony a fogyasztásuk (alacsonyabb minta kétütemüeknek) és nekem megfelelnek
az meg, h kinek milyen motor kell, meg ilyen meg olyan gépet venne 1 millábol, senkit nem érdekel, olyat vesz amilyet akar, a másét meg nem kell lefikázni, mert nem ö dolgozott érte :)
én is "2t buzi" vok ( meg V2 de az most nemlényeg) még is meg bírom állni h fikázzam a kis R-t meg nincs is rá okom,jó az arra amire megvan csinálva akinek meg nemér annyit az ne vegye meg!vegyen mást,van még rengeteg motor ezen kívül..amikor meg azt mondják hogy ennyi pénzből gsx-r 600 akkor egészségükre ott van, lehet menni nyitva vannak a kereskedések...
Remélem rám azért nem gondolsz a "sok hülye ember" alatt.
Nekem nincs kisebbségi érzésem mint a sok "2T buzinak" és nem nézem le ezeket a motorokat...sőt! Sok minden tetszik bennük.
Szinte mindig olvasom ezeket a fórumokat. Eddig is csak védtem az R125-öt.
vki a karíí nevébe írkált am igazad van túl sok az okos ember itt:) ha vki tud olaszul v spanyolul v nemtom hvanez am megírhatná mit mondanak http://www.motociclismo.it/edi...
nah emberek elég gázak vagytok... gratulálok minden okostojásnak
kezdjük az elején, ez az R125 egy KEZDŐ motor, méghozz a célközönsége a 16 éves korosztály, aki friss jogositványt kapott-ja értem, ti kemény srácok vagytok, nektek nem kell szamárlétra, ti 185 loerös gixxerrel kezditek! iszonyu barom emberek vannak, gondolkodás nem megy cska az okoskodás... ezek nem versenymotorok, megbizhatoak, hosszu távra tervezték öket, nem nagy sebességre! ha versenyezni akarsz meg 170-el menni és csak 125össel, akkor egyrészt gratulálok, másrészt meg van RS, mito, NSR, TZR mondjuk, van nekik topikjuk is, lehet oda irogatni h nem mennek 220-al, és egy 600 CBR megeszi öket
komolyan ti most mit csináltok itt? hasonlitjátok ezeket pedig közük nincs egymáshoz... mintha egy 1400-as Ladát egy G astrához hasonlitanál, vagy nem tudom... szoval, feleslegesen nyomjátok itt a hülyeséget, mindenkinek jobb lenne ha leirnátok az okosságokat, aztán feltöltenétek egy FTP-re, akit meg érdekel az elolvassa, köszi
ide azért járnának, h megbeszéljék egymással a tapasztalatokat, segitséget kérjenek, stb...
megértem h Kari és Zsombor miért kerüli ezt a topikot
Kedves CBRacing!
AZ 1 dolog hogy csal a Mito ora de nem annyit amennyit te mondasz! Nekem 180 at mutatott és GPS el belett mérve 171 km/h
Köszike. Na Pusz
Veled fölösleges vitázni. Még a nevem se tudta leírni. Pedig nem nehéz igazán. Amúgy szerintem te egy 14 éves gyerek vagy, akinek bekötötték a netet Bivalybasznádra és most azzal szórakozol, hogy idegesítsd az embereket, bár szerintem mindenki leszarja mit írsz.
Rossz az idő, inkább menj ki és mosd meg a simót pöci.
sztem van például ez