Szia kedves Nojbi!
Még sose nézelődtem ezen a fórumon de szemet szúrt az írásod. Miért lenne szar a kis yamaha? Azért mert nem 30lovas mint az rs? és akkor mi van? Szerintem nagyon is szép motor és biztos nagyon jó a maga kategóriájában.
Nem kell lebecsülni a kisebb motorokat, A1es jogsival meg úgysem lehetne erősebbet vezetni.
Ti utolsó kis nyápicc bagázs. Ezzel a szar motorral mi a faszt akartok? Elütnek a kamionosok és beborultok a sirkertbe. A rák egyen meg bennetek hgoy ezt a fost kellett vennetek 1 milláért, ahelyett hogy vettetk volna valami motort. SZAAARR A YZF-R 125 akkora szar amekkorát ember még nem fosott.
Szia
Én most voltam szervízben vgayis 2 hete, és a szerelő aki itt van az átolvasta, mert tud németül. A szervizelés ugy van h ugye 1000km, utána 3000km-nél(szal 2000km mulva), majd aztán 6000, 9000, 12000, 15000...
Sziasztok, ha van valakinek angol útmutató az R125 höz , segítsen, mert én csak francia, spanyol meg németet kaptam.
Az olajcsere érdekelne ( németül ha jól értettem, minden 3000 km.erenként kellene?)
Szerviz szerint 6000 enként.. bár amióta említettem nekik a könyvet hogy abba 3000 ként kellene cserélni, gyrosan behivattak..
Olvassatok már utána.. jó lenne tudni.
Előre köszi
Szia rsata, igen szoktam arra menni, egyik útvonalam.. böszörményi - budapesti út - nagyállomásfele - Piac utca - Szent Anna- Burgundia - Pláza - Mesterutca - Böszörményi.. és mellékállomásai amerre csak lehet.
Peace
megjött már a gátló?
tud valaki vlamit róla?
Még sose nézelődtem ezen a fórumon de szemet szúrt az írásod. Miért lenne szar a kis yamaha? Azért mert nem 30lovas mint az rs? és akkor mi van? Szerintem nagyon is szép motor és biztos nagyon jó a maga kategóriájában.
Nem kell lebecsülni a kisebb motorokat, A1es jogsival meg úgysem lehetne erősebbet vezetni.
Üdv: Laci
Én most voltam szervízben vgayis 2 hete, és a szerelő aki itt van az átolvasta, mert tud németül. A szervizelés ugy van h ugye 1000km, utána 3000km-nél(szal 2000km mulva), majd aztán 6000, 9000, 12000, 15000...
Az olajcsere érdekelne ( németül ha jól értettem, minden 3000 km.erenként kellene?)
Szerviz szerint 6000 enként.. bár amióta említettem nekik a könyvet hogy abba 3000 ként kellene cserélni, gyrosan behivattak..
Olvassatok már utána.. jó lenne tudni.
Előre köszi
Peace