Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyom itt vagy?
ilyet még sose mondtak forumos beírásomra
ez aranyos volt
Tyt te meg ne haragudj,de pont te mondtad hogy nem arra hazsnálod az rst amire való.hát honnan tudod hogy viselkedne szerpentinen?lehet kanyarba neked is elpattogna az eleje vagy rosszabb uton nézelődne jobbra balra az első kerék.honnan tudod hogy nem?
rossz úton egyenletes tempónál is megrázza...beszéltem r6 tulajjal.részemről lezárva
Z3 fogd már fel hogy az R6 kigyorsításkor rázza az elejét szar úton. Hányszor írjam még le? És ott kigyorsításnál 100-120paci szaggatja az aszfaltot, nem 15 :)))
Mondom, az RS bármilyen szar úton bármekkora sebességnél sem szitált még enyhét sem soha. Futómű kérdése! Szerintem ne igazán elégedj meg azzal az r6os magyarázattal, mert faszság, te is tudod. Magadat hitegeted. Nézesd már meg egy szakival azt a motort!
vagy csúnyán át akarják baszni.
sztem még egy 600-as CBR-nél se ad akkora pluszt xD csunyán félreérthetett valamit a srác
Ezt a haverom mondta h neki a yamahánál azt mondták h az akrapovic rendszerrel +15 l(ami sztem hülyeség),meg légstzürő+chiptuning lesz jövőre!ezt mondták a kereskedésbe.de a kipufogóról az hülyeség h 15 lovat ad!
Szóval nem mondtam rosszat rá, teljesen rendben van a 130 egy 4T-től. A kipuffra irtam hogy a gyoruslását javítja a Leo Vince rendszer, illetve ezt olvastam róla.
egy jó NSR sose kevés
kétüteműűűt
vagy 2-t.de az is kevés lesz egy idő után
vagy 2t-t
ne egy 125östől várjá csodát akinek több kel vegyen nagyobb motort azt csá.
De nem mind1, hogy mennyi idő alatt gyorsul fel a 130ra...
az r6 is rázza a nóziját szar úton.ez is csak szarúton csinálja.
öszintén?annak tartalak
az enyém 135öt megy gyárilag azzal is annyit menne mivel 135nél tilt...
megnézték
Leo Vince rendszer van még csak hozzá és talán annyi h 130 a évge így, de nem 30 Le. Kommentekben olvastam énis erről valami külföldi oldalon.
És ezt hol írták, vagy mondták?
mért ez hol írták?
"Yamaha yzf-r 125,akrapovic rendszerrel 30 lóerő!"
Nem létezik,h ilyet valaki elhisz!EZ NEM IGAZ!
Szia Zoli. Remélem nem sértelek meg Szerintem se a kormánygátló a megoldás. Vmi más gond lehet a gépeddel. A Yamaha Citynél nem tudsz jobb szervizt vagy szerelőt? Nem tudom elképzelni:
1., 125 cm3 15 LE ilyen próbléma jelentkezne
2., Gondolom a többi YZF r 125 tulaj sem 60 nal megy. Náluk miért nem jelenkezik?

Persze én simán elviselem, ha okostojásnak tartasz