Tyt te meg ne haragudj,de pont te mondtad hogy nem arra hazsnálod az rst amire való.hát honnan tudod hogy viselkedne szerpentinen?lehet kanyarba neked is elpattogna az eleje vagy rosszabb uton nézelődne jobbra balra az első kerék.honnan tudod hogy nem?
Z3 fogd már fel hogy az R6 kigyorsításkor rázza az elejét szar úton. Hányszor írjam még le? És ott kigyorsításnál 100-120paci szaggatja az aszfaltot, nem 15 :)))
Mondom, az RS bármilyen szar úton bármekkora sebességnél sem szitált még enyhét sem soha. Futómű kérdése! Szerintem ne igazán elégedj meg azzal az r6os magyarázattal, mert faszság, te is tudod. Magadat hitegeted. Nézesd már meg egy szakival azt a motort!
Ezt a haverom mondta h neki a yamahánál azt mondták h az akrapovic rendszerrel +15 l(ami sztem hülyeség),meg légstzürő+chiptuning lesz jövőre!ezt mondták a kereskedésbe.de a kipufogóról az hülyeség h 15 lovat ad!
Szóval nem mondtam rosszat rá, teljesen rendben van a 130 egy 4T-től. A kipuffra irtam hogy a gyoruslását javítja a Leo Vince rendszer, illetve ezt olvastam róla.
Szia Zoli. Remélem nem sértelek meg Szerintem se a kormánygátló a megoldás. Vmi más gond lehet a gépeddel. A Yamaha Citynél nem tudsz jobb szervizt vagy szerelőt? Nem tudom elképzelni:
1., 125 cm3 15 LE ilyen próbléma jelentkezne
2., Gondolom a többi YZF r 125 tulaj sem 60 nal megy. Náluk miért nem jelenkezik?
Persze én simán elviselem, ha okostojásnak tartasz
Mondom, az RS bármilyen szar úton bármekkora sebességnél sem szitált még enyhét sem soha. Futómű kérdése! Szerintem ne igazán elégedj meg azzal az r6os magyarázattal, mert faszság, te is tudod. Magadat hitegeted. Nézesd már meg egy szakival azt a motort!
Nem létezik,h ilyet valaki elhisz!EZ NEM IGAZ!
1., 125 cm3 15 LE ilyen próbléma jelentkezne
2., Gondolom a többi YZF r 125 tulaj sem 60 nal megy. Náluk miért nem jelenkezik?
Persze én simán elviselem, ha okostojásnak tartasz