szerintem már rég elszaladt a legkozelebbi kútra mert a motorszerelés topikban már válaszoltam neki, mondjuk előttem valami elektronikai bigyulárol beszéltek neki... remélem e hallatán nemszaladt azonnal szerelőhoz bocs nemmineggyik billengyűm mukodik
Hali, nincs elég olaj a tartályban. Ilyen 0, 5 lityi lehet benne, (nem tudom futuránál mennyi idő után jelez), ha fullra öntöd, akkor megszűnik a villogás...
Hello.
Nekem egy Aprilia 125 futurám 1993 as van és szeretnék a következőkben segitséget kérni: a motrot nemrég raktam össze és ez idáig jól is viselkedett,de az utóbbi időben ha behuzom az első féket és a motor előrebillen kigyullad az olaj jelző lámpa előbb csak erős fékezéseknél történt,de most már ha picit meghuzom akkor is,ja és ha döntöm a motrot jobbra vagy balra akkor is pislog és ki-ki gyullad az oil lámpa. Olaj van benne tuti és szerintem az adagoló is jó mert fékezés nálkül közlekedés közben nem pislog.Szerintetek mi lehet az oka ennek,valami baja van vagy mi csinálja ezt. Előre is köszi.
Ne magadból indulj ki,inkább kezdj valmit Rs-el és menyj egy normális körídőt...de ne olyan 15 perceset mint múltkor (Te kérted,te erőszakoskodtál.....Én nem akartam)
SZiasztok!Ma ingyen tankoltam (mol törkártya pontok ) aztán barátnőmmel bementem a yamaha citybe, nyitó "buli" volt.Motorokákat lehetett kiprobálni én is mentem tesztelni a sajátomat,utassal Jó volt rendőrök közt menni Aztán kinéztünk dobogókőre estefelé...de a lényeg:A pilot sportyk és a futómű nagyon jól kezeli kanyarban / fékezéskor (mindig) a két személyt jójó rossz uton így is rázza a nóziát ,nem is merek úgy menni de ha minden igaz jövőhéten kap gátlót...
de azé lássuk be a babyface nem túl szerencsés névválasztás.. mint egy haverunk, akit homonnai tamásnak hívnak annyira nem érezte hogy ciki hogy homitomi volt a mailcíme..
Nem létezik,h ilyet valaki elhisz!EZ NEM IGAZ!