Van az a hirtelen nem ugrik be az a fóliás cég. Autóüvegre + most már karosszériára is nyomnak fóliát.
Lehet, h megérné... nekem is. Zoli ebben a percben pácoltam be a húst szombatra. Helyetted is
fogunk enni szonmbaton.
Sziasztok. Ma motoroztunk a haverral. De a lényeg............ 18 15 kor piros yzf 125 r 11 es úton BP.
felé Tahitótfalu Viserád között. Mi 2 GSR rel voltunk. A fiatalember teljesen a plexi mögött volt
szrjál rá mit károsít. úgy is odavered a vasat egyszer.. nekem a budapest reggel videóm pl a sonyericssonommal készült.. azt szigszalagoztam a motor oldalára.. a többi sima mezei digitális fényképezővel, de azon sokat kell butítani hogy fel lehessen tenni.
rengeteg powertape. én pl a tankra papírtömböt tettem hogy megfelelő magasságban legyen, és a papírokra egy szivacsréteg a rezgések miatt, és így keresztbe-kasul agyonragasztva..
lehet még sem akkora ász a kis yzf :) polírozd szét
Lehet, h megérné... nekem is. Zoli ebben a percben pácoltam be a húst szombatra. Helyetted is
fogunk enni szonmbaton.
felé Tahitótfalu Viserád között. Mi 2 GSR rel voltunk. A fiatalember teljesen a plexi mögött volt
És még azt akarom kérdezni,hogy sima digitalis kamerát ragasztottatok föl?Meg amikor a power tape-t leszedtétek a festéket nem károsította?
A kérdésem enm ide vág.De kamerát hogy tudok felszerelni,hogy Onboard videót készíthessek?
persze megint a sorstalanok a rosszak.