Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig csak tőle hallottuk ezt a problémát úgyhogy ez szerintem semmit se jelent.
szia, van már vőlegényed?
bár szerintem a szitálás sokkal nagyobb gond, mint a fényezés
várjuk ki a végét ;)))
De nem motorikus legalább a probléma.

lehet még sem akkora ász a kis yzf :) polírozd szét
fasza az NSR-ed, külsejét ti csináltátok Movistar-replikának?
Vágjál oda átlátszó matricát, nemlátszik és véd. Amúgy meg grat. a km gyűjtögetéshez.
Good night Zoli.
hát nem tudom pityu.viszont nem szivesen foliáznám össze...van itthon is ilyen átlátszó de ki tudja... . Hát remélem is jó mulatást
Van az a hirtelen nem ugrik be az a fóliás cég. Autóüvegre + most már karosszériára is nyomnak fóliát.
Lehet, h megérné... nekem is. Zoli ebben a percben pácoltam be a húst szombatra. Helyetted is
fogunk enni szonmbaton.
ez elég nagybaj még a fényezéssel is sporoltak ezekszerint ez szégyen
kis szokott?TZRen se volt semmi baja majd kap polirt+vs platinumot aztán ha jó jó ha nem akkor leszarom max kap matricát
azért szoktak oda fóliát tenni
1hónapos a motorom és kimattult a tanknak az a része ahol a lábam néha néha hozzáér. minőség.yamaha
Sziasztok. Ma motoroztunk a haverral. De a lényeg............ 18 15 kor piros yzf 125 r 11 es úton BP.
felé Tahitótfalu Viserád között. Mi 2 GSR rel voltunk. A fiatalember teljesen a plexi mögött volt
Holnap tolunk egy Balaton korutat eddig 3 an vagyunk ha vki akar jojjon meg! ! !
szrjál rá mit károsít. úgy is odavered a vasat egyszer.. nekem a budapest reggel videóm pl a sonyericssonommal készült.. azt szigszalagoztam a motor oldalára.. a többi sima mezei digitális fényképezővel, de azon sokat kell butítani hogy fel lehessen tenni.
Köszi!
És még azt akarom kérdezni,hogy sima digitalis kamerát ragasztottatok föl?Meg amikor a power tape-t leszedtétek a festéket nem károsította?
rengeteg powertape. én pl a tankra papírtömböt tettem hogy megfelelő magasságban legyen, és a papírokra egy szivacsréteg a rezgések miatt, és így keresztbe-kasul agyonragasztva..
sok, nagyon sok szigszalag
powertape
Hali!
A kérdésem enm ide vág.De kamerát hogy tudok felszerelni,hogy Onboard videót készíthessek?
rasszistaaaa

persze megint a sorstalanok a rosszak.
homofób zsidóbérenc