Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi. megy a zsidó vudu! Tütütütütüttüpápápápápázazazazaaz
3 néger hasaljon a hátadra.
szarjál véres gecit.
milyen szép tud lenni a testvéri szeretett ez olyan megható
te inkább foglalkozz a fosoddal besúgó.
ez létező dolog az üzlet világában, nem hülyeségről beszélgettetek. Sok olyan dolog van, amit meg csakis az értéke több100x-ért hajlandóak megvenni az emberek.
ja. öcsivel pont erről beszéltünk, hogyha kínai árban adnák, hiába lenne kurvajó, sokan nem vennék meg pont emiatt.
Hát van köztük azért majd 300ezer, ennyibe kerül a +15ló a rotax motorral, a komolyabb fékrendszer, komolyabb váz, és komolyabb futómű. Mellesleg túl olcsón sem adhatnák a pozícionálás miatt. Ha 600 körül adnák a yamahát, többen elállnának a vételtől, mint amennyit megérintene az h ennyivel olcsóbb.
jólvan, de azért az rs-t ne hasolnítsd már a kis yamahához.. emiatt is fájó hogy ennyire közel van az áruk.
Tyt, egyetértek
aggyál kamerát meg konzolt :DD
Nem kívántalak megbántani, és bocs ha paraszt módon írtam le, csak néha felkúr hogy néhány ember (nem te), pl az RSre osztja az észt, hogy nem ér meg 1,3millát, meg hogy mi nem ér meg annyit amennyiért adják. Ha rajtam múlna nem érne 500ezret sem mert akkor féláron vehetném a motort érted :)
Én azt mondom, ha valakinek nem tetszik valami ára, hát ne vegye meg :) Amire meg rá vagy szorulva, úgy is megveszed, bármennyibe is kerül!
Meg eleve az hülyén jön ki, hogy valakik szerint egy 125 motor nem ér meg mondjuk teszemazt 1Misit. Merthogy 1 misiért már ilyenolyan használt 600ast kapsz. CSakhogy. A 125ösön is majdnem ugyanannyi ember dolgozott (a fejlesztésén), ugyanúgy van benne majdnem ugyanannyi anyag, ugyanúgy le kellett gyártani, ugyanúgy kellett költeni a marketingre, a disztribúcióra, ugyanúgy alkatrészekből áll össze, stb stb. Egy motor ára nem feltétlen függ a köbcentitől, csak max valakinek bassza a csőrét, hogy van néhány olyan "hülye" aki kiad 1millát egy 125ösért, holott ő ugyanabból a pénzből már mekkora erős motort venne. Szerintem mindenki arra költse a pénzét, és annyit amennyit akar. Lehet valakinek még sokkal többet is megérne egy ilyen gép, mert pont ez a vas elégíti ki a vágyait, szükségleteit.
mondd meg neki zsolti! azt is hogy te már 20 éves korodra meguntál 250es 2T-től az ezres sportmotorig mindent, pont te ne tudnád.
most érted, nyilván nem külföldről beszélünk, mert amerikában, németben, soksok helyen kurvára olcsóbban kapsz meg sok dolgot mint itt :)
Sajnos túl sok tényező játszik közre, ráadásul a magyarok lehúzni is szeretnek :)
megsúgom egyik barink most vett egy millióval(1.000.000) ocslóbban brevát németben. sima árpolitika, bármennyi is a költség a terméken. valszeg simán adhatnák 6-7 kilóér, de akkor meg nem venne senki ybr125-öt pl, és így tovább.
csököttagyú barátom ezért irtam hogy "szerintem" nem azt h ennyiér kell adni és kész.

mellesleg nemtudom miért kell ilyen paraszt modon leugatni a másikat.
én megtisztellek azzal hogy kulturáltan irok ide. kérlek te ne legyél unintelligens.
deszkalap, az maga a kényelem. Az Rsen deszkalap van, bazinagy puklival meg pánttal. Én egy fél percet nem bírnám rajta, szerencsére Asszonypajtás kitartóbb
rá hát.. még az fzr-ről sem tudtam lerobbantani, pedig azon egy deszkalap az ülés.
laza91, kösz a feltöltést, Z3, a tiedet is várom!
Tyt, teis dobhatsz fel egyet a következő motoromról:D
andy, temeg az RR ről..:D szal mindenki tegyen fel...énis csinálék,de nincs kamerám:S
az enyém a Kawákat szerette,de a Ducati nem annyira tetszik kényelem szempontjából Hangját viszont imádja Szerintem a kis Yamaha nem kétszemélyes túrára van kitalálva...
ne vedd magadra, nem neked irta :)
"Jham és ti am miért vagytok itt? Akinek rs van mito.. stb... ? Úgyis nagy ívben le... , h mennyire fikázzátok, akinek jó, annak jó volt és jó is lesz attól függetlenül, h ti mit mondtok..."

Kérlek ne általánosíts!
Én nem fikáztam az R-125-öt pedig Mito-val szaladgálok.
Addig hogy is mondhatnák véleményt míg ki nem próbáltam.
A többiek meg a szokásos úgyis az én motorom a jobb még ha nem is igaz mentalitással rendelkeznek.
a csajok azok csajok... nem érdekli őket hogy kényelmes-e a hátsóülés vagy sem... a lényeg hogy pucsíthassanak rajta
Túl természetellenes ennyi 125 4T vásárhelyen. Amúgy 2X is láttam Békéssámson fele menni...
hát még nem panaszkodott az ülésre Haveromse.Apa igen