Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok borsodban nicns egy R125ös tulaj úgy meglesném már a kicsikét:D
Bocs,hogy belevau,de hogyan tudsz rávenni csajt,hogy egy ilyen motorra felüljön hátra? Nem a formája,meg ereje miatt gondolom,nehogy félreérts,hanem szimplán nem tűnik az ülés rajta utashívogató fajtának Én már a Monster miatt is hallgatok a lánytól....
barátnő? nocsak-nocsak...
Amúgy tök nehéz költsön szerezni egy ilyen kis 125ös gépet, egyik haveromnak sincs pedig úgy kipróbálnék már egy ilyet
akkor halasztjuk? szerdán este jövök haza most meg mindjárt megyünk barátnőmmel szal...
én csütörtökön Euroringezni megyek, pénteken pedig Massive Attack koncertre a BalatonSound-ra.
a kisCBR-t tulajdonképpen kölcsönadnám a videózáshoz, de szegényen annyira beteg már a lánc, hogy ahogy az elöbb felmentem vele autópályára, elötte elmondtam egy imát, hogy ne az autópályán dobja le magáról a láncot, mint ahogy azt már megtette 2 héttel ezelött
köszi amúgy
engem kérdezel?sajnos nem csütörtökön ráérek 5ig,pénteken meg a délutánt szabaddá tudom tenni amikorra neked jó
Én holnap ráérek ha adsz egy motort is hozzá
úgyis szeretnék csinálni pár külsőfelvételt magamról menet közben, amit bevághatok a videóba. Ehhez viszont kell egy másik motoros is ugyebár.
Ma délután ráérsz Dobogókövezni egy picit?
ha már nagy kölcsönadásban vagy, nekem az RRt lécci :D
ezen ne múljék... kölcsönadom
én szivesen csinálnék ha andy kölcsön adja a konzolját
ha youtube-ra beírod találsz párat.Vannak elég jók
R125 tulajok! tegyetek már fel videokat a motorokról! ha van akkor onboardot
Már ne haragudj, kedves N. Zsolt, de mi a lófaszt értesz te a nagyobb cégek árképzéséhez, árpolitikájához, majd a disztribúciót követő végső ár megállapításához? Mert az hogy szerinted mennyinek kéne lennie, az kurvára nem mérvadó, főleg ha lövésed nincs a témáról. Lassan 3. éve tanulok közgazdásznak, és nem olyan egyszerű ez az egész hogy "szerintem nem ér annyit". Millió x millió dolog járul hozzá a végső árhoz, és ha neked az nem tetszik, hát ne vedd meg a gépet újan. ENNYI
igazábol lennyi.
én meg úgy vagyok vele hogy most gimi aztán autóvillamosság vagy vmi hasonló. Utána pedig így apuval csináljuk a vállalkozást aztán én viszem tovább mert már nem bírjaerővel pár év múlva :S még egy 10év aztán utána nem tudja majd csinálni
de az a gyötrődésem oka, hogy én nem szakmunkásnak tanulok a fősulin, hanem vállalkozónak. Nem szeretném alkalmazotként leélni az életem. Amilyen hamar csak lehet, szeretnék saját projektekbe belefogni. Ha befejezem a sulit, azt semmiképpen nem a papír meg a végzettség miatt tenném hanem egyszerűen a tudás kedvéért. Viszont az első két félév a fősulin, összevetve az elmúlt másfél év alatt munkával szerzett gyakorlattal.... háááát.... nem vagyok benne biztos hogy megéri azt a 160ezer forintot amit félévente kérnek tandíj néven.
xDD
bocs nem ide való de ez annyira jó hogy...áhh
ő lenne az?
ha kapsz annyit hogy késöbb is elég legyen és előrébb tudj lépni akkor maradj ha nem akkor is maradj éls menj esti suliba
az örök kérdés. de ha belegonodlsz hogy mennyi nyavajába pusztulhatsz el (és a motorozást nem is nézzük) nyugdíjas korod előtt, érdemesebb most a pénzes meló, és nem pedig a mekibe menni diplomásként