Bocs,hogy belevau,de hogyan tudsz rávenni csajt,hogy egy ilyen motorra felüljön hátra? Nem a formája,meg ereje miatt gondolom,nehogy félreérts,hanem szimplán nem tűnik az ülés rajta utashívogató fajtának Én már a Monster miatt is hallgatok a lánytól....
a kisCBR-t tulajdonképpen kölcsönadnám a videózáshoz, de szegényen annyira beteg már a lánc, hogy ahogy az elöbb felmentem vele autópályára, elötte elmondtam egy imát, hogy ne az autópályán dobja le magáról a láncot, mint ahogy azt már megtette 2 héttel ezelött
úgyis szeretnék csinálni pár külsőfelvételt magamról menet közben, amit bevághatok a videóba. Ehhez viszont kell egy másik motoros is ugyebár.
Ma délután ráérsz Dobogókövezni egy picit?
Már ne haragudj, kedves N. Zsolt, de mi a lófaszt értesz te a nagyobb cégek árképzéséhez, árpolitikájához, majd a disztribúciót követő végső ár megállapításához? Mert az hogy szerinted mennyinek kéne lennie, az kurvára nem mérvadó, főleg ha lövésed nincs a témáról. Lassan 3. éve tanulok közgazdásznak, és nem olyan egyszerű ez az egész hogy "szerintem nem ér annyit". Millió x millió dolog járul hozzá a végső árhoz, és ha neked az nem tetszik, hát ne vedd meg a gépet újan. ENNYI
én meg úgy vagyok vele hogy most gimi aztán autóvillamosság vagy vmi hasonló. Utána pedig így apuval csináljuk a vállalkozást aztán én viszem tovább mert már nem bírjaerővel pár év múlva :S még egy 10év aztán utána nem tudja majd csinálni
de az a gyötrődésem oka, hogy én nem szakmunkásnak tanulok a fősulin, hanem vállalkozónak. Nem szeretném alkalmazotként leélni az életem. Amilyen hamar csak lehet, szeretnék saját projektekbe belefogni. Ha befejezem a sulit, azt semmiképpen nem a papír meg a végzettség miatt tenném hanem egyszerűen a tudás kedvéért. Viszont az első két félév a fősulin, összevetve az elmúlt másfél év alatt munkával szerzett gyakorlattal.... háááát.... nem vagyok benne biztos hogy megéri azt a 160ezer forintot amit félévente kérnek tandíj néven.
az örök kérdés. de ha belegonodlsz hogy mennyi nyavajába pusztulhatsz el (és a motorozást nem is nézzük) nyugdíjas korod előtt, érdemesebb most a pénzes meló, és nem pedig a mekibe menni diplomásként
Ma délután ráérsz Dobogókövezni egy picit?
bocs nem ide való de ez annyira jó hogy...áhh
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
6.kép
7.kép