hát én most elvagyok mint a befőtt. Csak a sulival kapcsolatban lenne jó már dűlőrejutni magammal, hogy akkor most mi legyen. Nem akarom abbahagyni a melót mert elég rendesen belenyúltam a tutiba, de a sulit meg nem merem abbahagyni
ne is mond baze, több szar alkatrész volt azon a motorn mint jo.
eladtam a faszba. igy sincs pénzem nemhogy egy ezres gumievö mellett.
egyetem mellet jo lesz a zxr. bár azon is gondolkodok h eladjam azt is és max legyen egy rendszámnélküli zxr400 oszt csak versenyzés
gondolom nincs külön R125 szekció (CBR125 is csak azért van mert kisírtam ) , de Bájó tuti segít kideríteni hogy mekkora kormányteló passzolna a motorra és hova lehetne rögzíteni.
egyébként a kormány normál esetben mitől szitál be? A kisCBR-en soha nem szitált be normál körülmények között, max ha stopiztam vele. Az RR-nek viszonylag gyakran beszitál az eleje, de akor húzom is neki mint a disznó, szal annak tudom az okát, de egy kis 125-ös hogy tud beszitálni?
a guminyomás tökéletes, 1,85 elöl hátul 2,05 ezzel nincs mit játszani, az állítással nem,a villaszög miatt csapkod szvsz : http://www.kormanylengescsilla...
Mi lett veled Kenya?! Te olyan aranyos srác voltál.. most meg hagy ne mondjam kinek a szintjén vagy... Deh lehet még te rosszabb vagy.. :S
Jha és ha fos, mesélj már egy kicsit a CAGIVÁRÓL!
Bocs deh ezt már kellett.. Jó lenne ha végre leállnál ezzel az örökös fikázással és egy kicsit magadba néznél... Sohasem bántottalak (vna), úgy érzem megbeszéltük ezt a dolgot.. erre tessék..... :S
Jham és ti am miért vagytok itt? Akinek rs van mito.. stb... ? Úgyis nagy ívben le... , h mennyire fikázzátok, akinek jó, annak jó volt és jó is lesz attól függetlenül, h ti mit mondtok...
de ha nincs semmi végzettséged akkor vmi gyorstalpalói vmi kéne