Nagyon nem vicces az amit csináltok.... :S
Be lehetne fejezni...!
ISMÉT ELMONDOM, H SOHA NEM ADOM MEG A SZÁMOM.. FŐLEG NEM ÍGY! ÉS NEM ÍROK ILYEN GUSZTUSTALAN HOZZÁSZÓLÁST... gondolom, h ki szórakozik velem,... deh elég undorító :S
engem csak az zavar h állandoan arra térsz ki h kurvajo neked mert megkaptad az RS-ed ami aztán best
egy szot nem szoltam a DT-röl, csak figyelek itt h mi van ezzel, mert ha én nem is megyek ilyen géppel (söt még sporttal sem), érdekel
Sziasztok fiúkák. Ki akar egy kis hancurt? Hívjatok fel számom 06 30 629 44 24 . Jelige. Kis Faxopó. Aki akar dumcsizni hívjon fel. Szabó Bence alias Rs 50-es srác
Hát rg 125 szárazon 95 kg volt, és kb ekkora villája volt, mégse rázta az orrát úthibákon mondjuk nem volt olyan stabil, de ez a súlynak tudható be.... yzf nehezebb, jobban kéne feküdnie
megoldás 60-nál engedjétek el a kormányt ha szitál akkor dobd ki. Következő lépés jó nagyon fékezni ha szitál dettó. Aztán kanyarba megkell nézni hogy szitál-e meg kigyorsitásnál ha igen kuka
Egyetértek. Zoli ilyen a mesében van. 125 cm3 15 Le. És kormánygátló kellene rá. Ez faxság. Vidd vissza
és ugasd le őket. Tesztelgesd próbálgasd ,azért már motoroztál jó pár km et. Lehet, h tényleg csak szar
úton jöttél. Vagy keress egy olyan tagot aki keni vágja a témát. Guminyomásod elől rendben volt?
Csavarok? Ezres szerviznél megnézték a csvarokat?, A TZR 50 nél nekünk az első sárvédő 4 csavar
jából 1 kiesve, 1 kicsavarodva.
ráadásul ennyi erővel de meg húzzál vissza garázdálkodni a rétre, meg a dt topicba, mert neked is kb. annyi közöd van az yzfhez mint nekem... csak én legalább építő jelleggel elmondtam z3nak hogy mit csináljon.
na és mégmielőtt megsértődöl, nem bántásból :) peace
Ezért elakartam menni a Yamahához holnap.. hogy kicsit beremegett az eleje amikor elengedtem a kormányt.. de akkoris stabilan ment a motor, nem keltett félelmet.. é nem remegett akkorát.. csak eppen..
de ez normális lenne? :) ( bar nem mindig tapasztaltam ) lehet út is hozzájárúlt? :D
kanyart láttatok már? :)))
csak vicceltem, mellre ne szívd. Sok srác van aki kurvanagy kanyargósnak mondja magát, azt közbe több a majré a gumin mint a futófelület
http://mek.oszk.hu/02100/02115...
Be lehetne fejezni...!
ISMÉT ELMONDOM, H SOHA NEM ADOM MEG A SZÁMOM.. FŐLEG NEM ÍGY! ÉS NEM ÍROK ILYEN GUSZTUSTALAN HOZZÁSZÓLÁST... gondolom, h ki szórakozik velem,... deh elég undorító :S
egy szot nem szoltam a DT-röl, csak figyelek itt h mi van ezzel, mert ha én nem is megyek ilyen géppel (söt még sporttal sem), érdekel
és ugasd le őket. Tesztelgesd próbálgasd ,azért már motoroztál jó pár km et. Lehet, h tényleg csak szar
úton jöttél. Vagy keress egy olyan tagot aki keni vágja a témát. Guminyomásod elől rendben volt?
Csavarok? Ezres szerviznél megnézték a csvarokat?, A TZR 50 nél nekünk az első sárvédő 4 csavar
jából 1 kiesve, 1 kicsavarodva.
na és mégmielőtt megsértődöl, nem bántásból :) peace
de ez normális lenne? :) ( bar nem mindig tapasztaltam ) lehet út is hozzájárúlt? :D
csak vicceltem, mellre ne szívd. Sok srác van aki kurvanagy kanyargósnak mondja magát, azt közbe több a majré a gumin mint a futófelület
no no Mentünk kevésbé jó uton is, ott sem volt gond.