Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40-50nél r125össel jók vagytok rossz uton 40-50nél mit vársz?100nál mész ott úgy jársz mint én
kb.
megnézték.minden ok vele te nagyokos
nem
no, és hány méterről nézték meg? én fellazítanák minden csavart elöl és újra áthúznám őket, meg elvinném a kereket újra kicentríroztatni.
Ha netán nem lenne teljesen világos ennek a bonyolult szónak a jelentése......
http://mek.oszk.hu/02100/02115...
Te meg nem jártál iskolába! akolban
Szánalom,hogy milyen balf'szok élnek a világon....... Barátom te sem akolban születtél mégis barom vagy! Szerintem.....
Nevét benceként adta meg...
Nagyon nem vicces az amit csináltok.... :S
Be lehetne fejezni...!
ISMÉT ELMONDOM, H SOHA NEM ADOM MEG A SZÁMOM.. FŐLEG NEM ÍGY! ÉS NEM ÍROK ILYEN GUSZTUSTALAN HOZZÁSZÓLÁST... gondolom, h ki szórakozik velem,... deh elég undorító :S
engem csak az zavar h állandoan arra térsz ki h kurvajo neked mert megkaptad az RS-ed ami aztán best
egy szot nem szoltam a DT-röl, csak figyelek itt h mi van ezzel, mert ha én nem is megyek ilyen géppel (söt még sporttal sem), érdekel
a hívott szám jelenleg nemkapcsolhato
hancurt? hol? mikor?
Sziasztok fiúkák. Ki akar egy kis hancurt? Hívjatok fel számom 06 30 629 44 24 . Jelige. Kis Faxopó. Aki akar dumcsizni hívjon fel. Szabó Bence alias Rs 50-es srác
Hát rg 125 szárazon 95 kg volt, és kb ekkora villája volt, mégse rázta az orrát úthibákon mondjuk nem volt olyan stabil, de ez a súlynak tudható be.... yzf nehezebb, jobban kéne feküdnie
megoldás 60-nál engedjétek el a kormányt ha szitál akkor dobd ki. Következő lépés jó nagyon fékezni ha szitál dettó. Aztán kanyarba megkell nézni hogy szitál-e meg kigyorsitásnál ha igen kuka
Egyetértek. Zoli ilyen a mesében van. 125 cm3 15 Le. És kormánygátló kellene rá. Ez faxság. Vidd vissza
és ugasd le őket. Tesztelgesd próbálgasd ,azért már motoroztál jó pár km et. Lehet, h tényleg csak szar
úton jöttél. Vagy keress egy olyan tagot aki keni vágja a témát. Guminyomásod elől rendben volt?
Csavarok? Ezres szerviznél megnézték a csvarokat?, A TZR 50 nél nekünk az első sárvédő 4 csavar
jából 1 kiesve, 1 kicsavarodva.
ütközőtől ütközőig akkor rég nyaltál volna...
de mi most nem elengedett kormányosról beszélünk
ráadásul ennyi erővel de meg húzzál vissza garázdálkodni a rétre, meg a dt topicba, mert neked is kb. annyi közöd van az yzfhez mint nekem... csak én legalább építő jelleggel elmondtam z3nak hogy mit csináljon.
na és mégmielőtt megsértődöl, nem bántásból :) peace
Ezért elakartam menni a Yamahához holnap.. hogy kicsit beremegett az eleje amikor elengedtem a kormányt.. de akkoris stabilan ment a motor, nem keltett félelmet.. é nem remegett akkorát.. csak eppen..
de ez normális lenne? :) ( bar nem mindig tapasztaltam ) lehet út is hozzájárúlt? :D
kanyart láttatok már? :)))
csak vicceltem, mellre ne szívd. Sok srác van aki kurvanagy kanyargósnak mondja magát, azt közbe több a majré a gumin mint a futófelület
Ezt most hogyis érted? Gsr rel csak 180 at mentem egyedül és mentünk ketten is annyit. Szitálás
no no Mentünk kevésbé jó uton is, ott sem volt gond.