Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát sztem a villaszög meg a satöbbi A yamahások azt mondták hogy a váz miatt lehet és hogy az R6 is berázza a kormányát szar úton.(ugye az egykerekezést és a gyorsítás miatti csapkodást asszem kizárhatjuk bármilyen vastag lencséjű az a rózsaszínű napszemcsi )
fel van adva a próba srácok, teszteljétek a vasat. Akinek yzf-r125 van, elteszi az eddigi rejtett félelmeit és balfaszságait, és végre egyszer 100 fölé gyorsítja a szekeret, ja és még kanyarba is berakja!
Vagy csak nekem jön le az hogy az yzfesek 40el hajlandóak mindenáron menni, és azt is kizárólag egyenesben? (nálunk ezt nyomják). Döntsétek le picit a vasat, hajtsátok meg szarabb úton (nem lesz nehéz találni), azt kiderül hogy mivan.
Érdekes, hogy most hirtelen nagy kussban vannak az újdonsült yamaha tulajok, ami 2 dologra utal:

1. mindenkinek beszitál, csak vagy nem tűnt fel (mert azthiszi normális), vagy el akarja kussolni, mert lehordanánk mindennek a vasat
2. csak Z3 az egyedüli tökös gyerek aki 80 felett kanyarodni is mer a géppel, és csak neki jön ki a dolog, mert a többi egy nyúlbéla, és nemhogy nem kanyarodnak, de főleg nem 100 felett.

remélem jól felhúztam a kedélyeket, kimentek végre rendesen meghajtani a gépet, és kiderül hogy egyedi problémával van e dolgunk...
Eddig csak ő írta hogy szitál...
Zoli! Ez most komoly? Csak a tied csinálja vagy az összes többi a haveri körben ? 15 Le és ilyen
,,agressziven,, beszitál? Nagyon tetszik a yzf 125 r. Ha ilyeneket csinál 100 120 nál akkor egy nagy fost árulnak 1.000.000 ért. ha csak a tied csinálja akkor nézésd át komolyabban a motorodat.
Másoktól nem olvastunk ilyen dolgokról. Ezt egyszerűen nem is értem?
Más. Örülnénk, ha szombatra szabaddá tudnád tenni magad. Üdv István, Ádám.
Még ilyen fost! Egy milla és szitál. Hát ez egy vicc....................
ennyi pénzér.. nekem kevesebb mint feléér jobban megy, és nem is szitál.. na de mégis, eccő fullgázas kigyorsításnál megráztaa fejét a sineken át, de úgy egy yzf max zuhanva gyorsul.
Hello!
Most akarok venni egy YZF-R125öt és olvastam ,hogy Z3-nak szitált a kormány és azt aakorm megkérdezni,hogy ez másnak is történt már meg?MotoGp_46 vagy ki TZR két személy alatt beszitál,de ez R125-ös Topic:D Illetve Z3 tudjátok már mi volt a hiba?
Kösz
a tzr-en?
Hi!
Nekem 2személynél volt ez a jelenség!
Túl henéz volt a hátulja és az elejéről "átvándorolt" hátulra a terhelés!
Olyan mintha jégen mentem volna vele!
Ezért nem is viszek senkit a motoron.
igy fokozza a nagymotor élményt
próbálj ültetni egy picit az elején, havernak bevált!
ezekszerint túl könnyű a motor eleje (nem az erőtől), vagy túl radikális a villaszög? Vagy ne gondoljak ilyenekre, és egyszerűen a futómű nem 100kmh feletti tempóra van kitalálva?
Magyarországon csak szar utak vannak, és ezért gáz a dolog, érted nem a kanári szigeteken élünk.
És az sem teljesen normális, hogy kormánygátló nélkül állandóan szitál. Mert egy R6nál OK, 120ló, emeli állandóan az elejét, 200 felett szitál, az olyan. De ez? Furcsa mindenesetre. Többiek ilyen nem tapasztaltak? Vagy azthitték ez normális?
nem mindegyikben de ha kicsit rossz az út (értsd:nem babapopsi sima) akkor érezni hogy nézek jobbra nézek balra persze nem durván csak hát tudod az az eset is hirtelen jött azóta kicsit félek gondolom érthető Tegnap voltam barátnőmmel motorozni dobogókő-n de hát akkor is megrázta magát néha nem nagyon de érezni lehetett és azé ezt nem kéne Felhívtam a yamahásokat,mondták hogy vigyem be megnézik,ha minden oké akkor nézünk rá gátlót
"s rázza a kormányát a rohadék,autópályán is 120 enyhe kanyar és rázza a kormányát."

ez azért nem túl bíztató, hogy 120nál minden enyhe kanyarban kormányrázás, csapkodás. Először nézesd meg, másodszor ha nem speciális baja van a motorodnak, akkor rakj rá kormánygátlót vagy dobd be az árokba. :) Mindenre van megoldás, az RS bajaira a jó beállítás. Lehet nálad is csak el van baszva valami..
Mondjuk az tény hogy attól a futóműtől nem kell csodákat várni.
hát hozzád meg mit szóltam kisfiyam? :DDD
átmatricázom a ZiZit ezen ne muljon
aztán R6 majd R1 talán mire oda kerülsz lesz vmi zzr1400 és gsxr1300 feelinges yamaha is...
láccik van aki ismer...
úgy se cserélné el :) amúgy is most egy ideig YZF-R125 az isten és a 4ever :D igaz Z3 ?
Azta Z3 ez engem is nagyon meglepett Nagyot néztem volna ha komolyan gondolod
Kalev!rendezvény:)
Tubarossi!Emlékszem:)grat.
Tyt:nem csak ideges voltam:)
többiek: nem gondoltam komolyan
és igen beszitált:)
hogy a f*szba mentetek oda fel?(mmint a pályára,az utat ismerem,ott éltem évekig )
valami rendezvény volt?(ugy vettem le h igen)
hogy a faszba ne tudna beszitálni, nem mentél te még fasza swalbie-val viccet félretéve néhány 50es is képes beszitálni!
Mi is voltunk rábaringen.Két kupát is elhoztunk.Egy első és egy harmadik hely.Z3 én voltam az akivel dumáltál.Ha legközelebb jössz Győr környékére szólj!