Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondhatnám hogy szopjál le kisfiyam, segíteni akartam.
Amúgymeg ne olvasd, nem fikáztam egy szóval se a kis yamahát, csak leírtam mit tehet ilyen idióta esetben
Sziasztok,
Én nem tapasztaltam ilyet hogy riszálna, mondjuk kicsit igen 40, 50 korul, amikor elengedtem a kormányt, picit mintha rángatott volna jobbra, balra, de nem ütközőtől ütközőig ...túlzásnak veszem.. annak a motornak baja van.
Mellékesen 120 nál semmiféle kanyarba nem rázott nekem az eleje, de kisebb sebességeknél sem...
Mondjuk en Erdélybe voltam a hétvégén és szerpentineken mentem, de nem tapasztaltam ilyet hogy rázna.

1700km.
és már végre bejáratott :)
de nézz körül mostanában ilyen kaliberben valahogy csak ilyen szivoszálakat látni :S
az ok h kurvára odavagy az RS-edért de ez elég idegesitö kezd lenni, menj az RS topikba és verjétek egymás RS-ére...
amugy meg annyi igaz h jo lenne ha valaki más is irna tapasztalatot, h legalább legyen mihez viszonyitani
Sztem tudod mi a baj. Hogy egy szar a futoműve. Nem hazudok ilyet biciklibe tesznek és nem olyan motorba, ami 100-al is képes menni. De ennyi a Yamahások láttál hogy ezzel a motorral tarolni fognak, és gyorsan összedodtak valami "szart" hogy olcsó cuccot drágán eladják. Ez a motor még nem kiforrott, szóval szopi van. 1 év mulva ugyanezt a motort sokkal jobban felszerelten adják majd ki ugyanennyiért De amugy tetszetős kismotor
megbuktál?
köszi na de megyek angolra gyalog 500méter hello
interneten rákeresel hogy "kormánygátló" vagy ilyesmi, és találsz olyat ami szinte bármire jó (állíthatót).
Konzolt bármelyik ügyes szaki csinál neked, csak keresni kell neki felfogatási pontokat a motorodon (egyik vagy villahíd/villa, másik váz környékén, de több megoldás is létezik). Szerintem van pár ügyes pályamenő szaki itt a fórumban, aki megoldaná neked
vicceltem ám.
a smájli rossz helyre ment.mind1
De tényleg mióta felléppet ez a probléma csak RSesek jöttek "tanácskozni" meg TZResek.Hol vagytok fiúk?
rs125 futómű nem menne bele, se a villahidaknál, meg sehol
és R
....meg hogy mind a kettő yzf....
univerzális?olyat hol?mennyiért?konzolt hogy szerzek?hol rakják fel?segíts lécci
4.veszek rs125 futóművet wazze,feldobom a dzsippóra azt csá .
megnézték.Okés.
a váza nagyon is hasonlít sztem.de tök mind1 nekem akkor se rázza az elejét
nézd meg te azt a hülye kormánycsapágyat, lehet túl laza... nem tudom mostanába milyenek... de én ott nézném, mocival nem volt ilyen dolgom, de bringémon laza, és kormányt nem lehet rajta elengedni, és ráz rendesen...
megoldás:

1. visszamész hozzájuk, és az ajtóba kúrod a motort, mert akármit mondanak, NEM NORMÁLIS h 100 felett enyhe kanyarban szitál. Nem lehet rá az a kifogás hogy az R6tól örökölte, mert ennél nagyobb hülyeséget még kitalálni sem lehetne.

2. veszel rá univerzális kormánygátlót, puhára tekered, és felszereled valami konzollal

3. eladod a gépet, és veszel egy normális futóművel megáldott 125cc motort (rs125 :)
igen elég viccesen hangzik hogy kell rá 125ös létére hát igen főleg hogy nem gyorsítottam/lassítottam stabilan 120szal mentem kanyar dönt zizizizizi persze nem olyan vészesen csak hát azért megijedtem mert az elötte lévő is csak kicsivel kezdődött és kirázuta a kezemből a kormányt.Azt mondták hogy a SZAR út kihozhatja hát nem tudom.Azért egy kormánygátló kéne rá csak honnnan szedjek?ők nem tudtak rá mit mondani
"de sajnos ezt a nagytesótól örökölte."

ismétlen, az yzf125 nek meg az R6nak annyi köze van egymáshoz, hogy 2 kerekük van, és hangvilla van rajtuk.......
Szal voltam bent,megnézték,azt mondták hogy a motorral minden ok, és (már leírtam pár hozzászolással elöbb hogy mért) a legjobb megoldás egy kormánygátló lenne...csak még nincs rá ötlet?
"A yamahások azt mondták hogy a váz miatt lehet és hogy az R6 is berázza a kormányát szar úton."

ez egy idióta szar duma. Ennyi erővel minden motornak ráznia kéne a kormányát. Az meg hogy azok a nyomorultak az R6hoz hasonlítgatják, holott se futóműben, se vázban, se erőben nincs semmi hasonlóság, semmi más mint egy rossz vicc. Az R6 még mindig 120paci körül van, és sokkal inkább elkönnyül az eleje KIGYORSÍTÁSNÁL mint bárminek. DE!
Pont te írtad hogy 120nál enyhe kanyar, márpedig 120nál az yzf soha nem gyorsul akkorát hogy elkönnyüljön az eleje, szóval maradhatunk ott hogy a yamahások balfaszok és meg akarnak veled etetni egy hülyeséget.
Én a helyedben elvinném valami RENDES szakihoz (yamaha gyári szervizeket messzire elkerülve), kikérném a tanácsát, aztán raknék rá egy kormánygátlót (mondjuk az akkor is nonszensz h kell rá)
sajna nem fogom tudni de sajnos ezt a nagytesótól örökölte.és ez jó felfogás igen szart árulnak és az R6 is szar meg az R1 is sőt azok szarrabbak mert többe kerülnek és gyakrabban rázzák az orrukat.Sőt a gsxr is egy szar és a GSRed is szar lenne ha hajtanád bár naked bike-oknál még nem hallottam ilyen jelenségről.Ugyan srácok ne legyetek már buták...