Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....hát igen....tudod ha a másik félnek sikerül koporsóban...akkor nekem jut a cbr
1% meg CBR-en mi?
Sikerül az mindenkinek....csak az esetek 99%-ban koporsóban!
az csak keveseknek sikerül
igen....és végre lezárták a rendőrségi ügyeimet, és sikerült kiszállnom az ukrán maffiábül is!
elvonón voltál?
új ember lettem...család anyagiak motor....
mivan ember?
új életet kezdtél?
azthitted nem jövünk rá, mi?

mi mindenkit figyelünk
Persze lesz rajta! Vagyis már van, elvileg pénteken átadás ....elvileg
Köszi!
ezt valahogy kifejthetnéd bővebben is, mert én akárhogy próbáltam elsősegélykészletet tuszkolni az ülés alá, nem igazán ment. izzókészletem meg monnyuk még nincs, de ha lenne is esélytelennek látnám...szóval mi a titok? :D
Szerencsés vagy !
Mármint nem az af1 miatt..
Am a cbr-en lesz rendszám, igaz? mert a képen nincs..
Múlt héten kedden...még itthon sincs...sajnos megadta magát az AF1...
De végülis elég lesz a CBR
Majd akkor gurulhatunk párat, van 1-2 haverom, akik a jobbak közé tartoznak, nem az a nagyképű buzi banda, énis velük szoktam gurulni, őket nem érdekli a motor, csak a rider!
Ez jól esett köszönöm ...
Cbr-t most vetted nem .. vagy nem olyan régen..
Ha gondolod erre is jöhetsz....itt van 1-2 olyan 2T-s is, akit nem érdekel a motor!
Mondjuk már megszokhattam volna hiszen mindenkit kifikáznak a hátuk mögött...
Sztem eddig minden motoromat... Deh most a szemembe mondják.. a véleményük egy részét..
Ezért megyek inkább Debrecenbe meg mindenhová, és keresek rendes motorosokat akikkel lehet úgy motorozni, h nem bántanak meg... azért mert van egy 4T motorom... Ez van, akinek nem tetszik... :/ Így jártam.
Még sem azok ha ilyen genyók!
:/ Háth azt mondták, h ne foglalkozzak velük... Deh csak bánt, mivel haverok vagy mifene...
Meg tényleg olyanok fikázzák a motoromat akiket sohasem bántottam és ez nagyon rossz...
Írígyek az emberek!
Mármint mire gondolsz?
Írígysééég!
Háth.... valaki küldött ide képeket, h rs125 és r125, együtt motoroztak.. Úgy kell! Nem szabad bántani a másikat, mindegyik motor jó vmiért...
Engem egy olasz motor tulaj bánt folyamatosan, h 4T... Azt hiszi nem veszem észre a szúrkálódásait... Deh nagyon rosszul esik, mondjuk én sohasem fogom bántani a 2T motorja miatt ami nem olyan régen ragadt meg..hiszen nem az ő hibája, és sajnálom is, h így alakult...Deh ez lényegtelen
Meg tényleg olyanok fikázzák a motoromat akiket sohasem bántottam és ez nagyon rossz...

Nah deh m1.. Nekem akkor is az r125 a legjobb MERT AZ ENYÉM .. egész nyáron dolgozok azért, h adjak bele egy kicsit..., és mindenkinek ugyebár a sajátja a legjobb és legszebb
*szervízbe
azért az kicsit vicces hogy 200 km enként jár vissza a zservízbe én pl még sosem voltam
Azért ne értsük egymást félre
volt olyan h belevoltam szerelmesedve az új RS 125 be
Csak szüleim nem aztm odnták h SZAR .. még ha az is (VICCC)
hanem nekik nemvolt elég megbízható a neve... aminek alapja is van úgy érzem.. mivel minden Apriliával rendelkező ismim elég sűrűn jár szervízbe
szóval nahh én nem vitázni akarok.. hanem mondom h h az RS jó az attól h szar (vicc)
szóval nem szar az... csak az a gáz vele h origi újat kihoznaka szalonból, és 200km enként jár vissza velea csávókám nah ez a gáz benne
amúgy meg nagyon durván megy az biztos... ültem utasként rajta