Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imádni valóak vagytok..

Mentem motorozni
az tutibb mint láni hogy keménykedtek
Honda civic 2 kerékkel
Nem magadra venni
Ne vedd magadra...
Ezek ilyenek had élvezkedjenek csak az önelégültségükben...
Amúgy meg kawa h2 a legjobb
szerintem is hülyeség azon marni egymást hogy az RS125 vagy az R125 a jobb-e, mikor mindenki tudja hogy a 600RR a jobb
a csunya Rs-es fiúk voltak.
;D Csak megemlítettem...

Jham am legalább ti legyetek olyan értelmesek, h nem bántjátok a másikat....
Olasz-japán, 4T-2T,........ nem m1?! Engem is tegnap este olyanok bántottak akiket én sohasem.. ez azért elég rosszul esett Szerintem lehetne együtt motorozni..

Ez annyira elszomorít ha a motorosok bántják egymást azért mert .. "Az enyém jobb!" -/Ez nem rátok vonatkozik, deh ne legyetek ilyenek mert ez .. /
Laza!Összeomlott kicsit az msnem...szal lépek.szia.jóéjt.fogadd meg a tanácsom
estét

yzfes jani /dabas/ ha vagy telefon közelbe dobj árm egy sms-t aztán holnap vmerre gurulhatunk :)
06-30/547-57-19
kérd el a számát Az én számom 06-x0-xxx-xxxx és a tiéd?érdekes .
hmmm...tiszta X-akták...
na nem nevetsz?megnézted hívott e a szerelőd vagy mi?
nem voltam még de én általában sose vagyok komoly mint észre vehetted Komolykodjon az akinek szervízben áll a motorja
komoly lehetsz az autópályán na nem nevetsz?
Jó.ha ezt akarod hallani.Az aprilia szar motor mi meg faszok hogy ezt mondjuk.vita lezárva mindenki boldog
myvipeden is olvastam olyan kommentet h azért vettünk yamahát mert a szüleim szerint az aprilia szar motor nincs kedvem itt vitázni látom nem érted...
De ez azért érdekes nem?
Ugyanaz a blokk... és mégis csak másabb
Sok ismimnek van RS 50e.. mind panaszkodik h szervíz már megint :D:D
TZR-es ismerőseim egyik sem szokott szervízbe járni.. pedig kb ugyanolyan használatot kapnak a gépek
szóval ezért nem értem a dolgot
Laza, merre vagy te? hová tüntél?
610 km :D
én is ezt próbáltam vna elmondani h nem sok különbség van de úgylátszik YAMAHA az YAMAHA
elmondanám hogy ugyanaz a blokk van mind2be
Sziasztok!Ma vettem elsősegély készletet (THX to Gabo) és izzókésztletet.Az isszókészlet kis trükkel befér a hátsó ülés alá az elsősegély készlet meg bepaszírozható az első ülés alá,mint ahogy a szervízkönyv is a két ülés közé alá (de jól megmondottam )na szal hajrá mer keményen büntetnek ha nincs
Szerintem arra gondol,hogy az aprilia szétesik,nekemis ezt tette a napok folyamán,msot vittem aprilia szervízbe,beszart a váltója Előszor kidobta mindig a sebességből és nem csak hidegen melegen is,aztán végén szét esett Gariba meg nem válallják pedig 1 éve van meg a motor kb..(Újkasznis)
mesélj
majd rájösz te is...
mitől is tartósabb?
áttételezni kell és bírja akár a 90-es utazót is
kb ugyanúgy mennek... de azért csak strapabíróbb a Japán
mielőtt kötni kezd valaki leírom azt is h mindkettőt meglehet ölni