Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okees... köszi a visszaigazolást!

A tanktáskát 1 éve már ugyanilyen akcióba megvettem... 1 éve használom és nincs rá panasz. megéri a pénzét!
Üdv Mindenkinek!

Részemről a vásárlás mehet!
Elérhetőségem az adatlapomon!

Chris*ST- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - OK
Guenbaba - - - - - - - - - - - - - - - - - - OK
Phoenix20 - - - - - - - - - - - - - - - - - - OK
Bognargabor - - - - - - - - - - - - - - - - - OK
Bmiki - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - OK
Frenky-yzf - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ?

Ja és nekem is tetszik a Lidl-is táska.
naja... fénykép..
Nálam tuti minden visszakerül.

Mindn alkatrész csavarját külön dobozban tartom, felcimkézve, hogy mi van benne.

Ha bonyi a dolog akkor csinálok egy gyors rajzot, hogy mi hol volt!
az utolsó mondat megfontolandó...
én is szédszedtem a gépet.. de hogy jártam a:

ha nekiállok valaminek .. abbol tuti hogy kimarad valami.. így is lett.. vígan mentem vagy 500 km.. mentem...én.. döntöttem a gépet.. mentem néhol 240 is.. csak egy baj volt a.:

elől a tankot elfelejtettem visszarögízteni.. nem tettem vissza a csavart.. és nem is én vettem észre..
szóval.. csak a benzin tartotta vissza..

úgyhogy vigyázzatok.. a.. mert azért mégsem vagyunk szerelők,..vagy csak én nem az .. de az bíztos
Az én mocimból egy Opel slusszkulcs került elő.
Ja amúgy 2000-es.
aannyira nem véészes. erre ráfogták, hogy új aztán jóóvan! nem új, de nem futhatott többet pár ezer kmnél szerintem. Az enyém votl a dúrva!
És végül a 100 km-t futott "vadonat új" légszűrőm!

(Ezután persze felvetődik a kérdés, hogy az olaj, az olajszűrő, és a gyertyák ki lettek-e cserélve, mielőtt elhoztam a motor)
Hmm ... minth az én blokkom tisztább lenne! Na de komolyra véve a szót, legalább lett egy csavarhúzód! Na de télleg, a szürőről nem csináltál képet, kíváncsi lennék rá.

amúgy nem tom mi az a bizbasz... de utánanézek holnap az én gépembe, de én nem tudok róla hogy lenn ilyen az enyémben. De én majd holnap majd válaszolok.

Más téma! Köszi Gábor az OK ézást, már csak Frenkyre és Bmikire várunk!

Aztán, utánanéztem a teljesítmény adónak, és 14ezer párszáz ft, ez ha jól emlékszem Hangya kérdezte. Tovább, nekem azt mondták a yamahások a karbiszinkornra meg ilyenekre, hogy kicsit több mint 1 órás meló ami 6-7 ezer ft os számlát von maga után. Ezt meg Satillus kérdezte.
A csővek másik vége a bal oldalidom alatt a kormány elé megy be, egy fémcsőre csatlakozva:
Itt is van: És a tartály közelebbről:
Kívánok mindenkinek!

Ma du. verőfényes napsütés volt Sopronban! Ezen felbátorodbva arra vetemedtem, hogy megigazítom a jobb hátsó idomot, mert egy kicsit furcsán állt.

Aztán ennek az egésznek az lett a vége, hogy annyira belemelegedtem a "szerelésbe", hogy mire észbekaptam, az egész motor szét volt kapva. Összes idom, (kivéve fej) levéve, tank leszerelve....

De nem is baj, hogy így végződött a menet, mert furcs dolgok kerültek napvilágra:

1.) Találtam a tank alá szorulva egy csavarhúzót (ezúton is köszönöm az előző tulajnak - olaszország)

2.) Fény derült arra is, hogy a légszűrő nem lett kicserélve a vásárlás előtt. Bár a kereskedő azt mondta, hogy átadás előttcseréli a légszűrőt, olajat, olajszűrőt, meg a gyertyákat.

3.) Találtam egy gumicsövet, amin egy T elágazást követően egy kis tartály-szerű vmiben, és egy sehova sem vezető másik gumicsően végződött!

Most pedig küldenék képet erről a gumicsőről és várom a megoldásokat, hogy vajon mi is az!
Bognargabor - - - - - - - - - - - - - - - - - OK
Bmiki - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ?
Üdv Mindenkinek!

Na a délutánt ismét a motorral töltöttem, felnimosás, és felnicsík felrakása... Nem mondom hogy nem lehett volna szebben feltenni, de én úgy gondolom jójjjlesz...
hiho!

nah végigolvastam 6 oldalnyi kommentet
izé kicsit sok volt az infó még feldolgzás alatt
majd ha felfogtam mindent akkor lehet kommentelek valami értelmeset is
Hali!
Enis tavaly vettem mikrofonos tarsalgo keszuleket Igaz csak egyszer probaltam ki ,de fasza..Nem suvit bele a szel..termeszetesen nagyobb sebessegnel mar kiabalni kell,de nekem bejott...csak nem sokszor hasznaltam..eleg maceras berakni ...kabelt elvezetni stb.
Ja és némi tipp! Aki teheti látogasson be egy LIDL be mert motoros cuccok vannak. Én megnéztem miből élünk, mit érdemes venni. PErsze van sok szép dolog, sisak meg csimma, amit nem vennék meg... , DE amit érdemes: Tanktáska 1 éve használom ugyaitt vettem bevált csak ajánlani tudom. Zokni, bélelt megfelelő helyen, ezt most vettem, még nem teszteltem a tartósságát, de 1 gyors karika alapján határozottan jobb! Ezt is ajánlani tudom. Ponyva, szintén 1 éve vettem itt, megéri vizhatlan meg minden jó. Van még sok szép dolog gerincproti (ezt sem venném fel ), de féktárcsa zár meg, mikrofonos beszélőkék, utassal, vagy másik motorossal.

Tehát összegezve, aki teheti nézzen be egy közeli LIDL be...
Akkor a visszajelzési lista!

Bognargabor - - - - - - - - - - - - - - - - - ?
Bmiki - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ?

Arányos osztás: 6 főből / 3 igen
Tehát ahány terméket rendeltünk annyiszor 5,58 $-t fizessünk!

Sztem így igazságos! Így mindenki a saját rendelésének megfelelő szállítási költséget fizeti!
Chris!

A szállítási költséget a cucc súly alapján határozták meg!
Vagyis úgy igazságos szerintem, hogy aki keveset, ergó kisebb súlyút rendelt az kevesebbt is fizet a szállításért!
igen... úgy számoltam. ez egész jó ár érte. de akkor neked nem küldöm már el mailban.

Frenky kap levelet tőlem
Bognargabor kap levelet tőlem
bmiki elérhetőségét nem tudom se email terén se msn terén, de a két előző úriember fent van msn en, legrosszabb esetben rájuk szólok ez ügyben.

és akitől választ várunk, Ti 4en.

-kell e a cucc
-hogy számoljunk szállítást... (a kis mennyiséget rendelőket segítsük, vagy a nagy mennyiségű rendelőket)

Chris megelőztél! Mindegy...

A te hozzászólásod amúgy is sokkal reprezentatívabb!
Szuper!

Akkor ha jól értem akkor a szálítási költség kb egy 1000es / db! Ez azt hiszem abszolút elfogadható ár!

Így akkor elvileg 3600-3700 körül Magyarországon van a gomba!