Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét mindenkinek
Nem !
Nem a gyari dobot uritettem!Carbon can co dobom van..de van rola fent kepem is, meg videot is tettem fel(ott az adatlapomon)csak akkor meg benne volt a db killer...hatarozottan melyebb lett a hangja,ma sikerult tesztelni...nekem is utba esett egy -ket alagut akrcsak Frenkynek szokott
Voltam szervizbe a fekkel...de ket het mulva vallaltak...pedig fel oranal nem nagyobb melo...de azt mondtak valoszinu hamarabb felhivnak ha van idejuk..
Szep napot mindenkinek
1999 évjáratú, és 34500 kilóméter van benne.
Most kostólgatom, de eddig nagyon tetszik.
hiho Frenky!

Most néztem thundercat website under constract gel gel Chris
Helló mindenki!Nagyon lecsó a vas Gabor.Mikori?km?
Na hy all!

Elösször is grat a motorhoz. Nagyon szép állapotban van így kép alapján.
guen simán menny el a volt tul, hoz mert ezeket közölnie kellett volna eladásnál. Bár nem tudom, hogy milyen az ember,de nem hiszem, hogy kicsengeti a lét.Ne nekem legyen igazam. Magyorországon élünk és eddigre már fix, hogy nincs egy vasa se abból a léből amit adtál neki ami természetes ilyen árak mellett.

Bakker fóton olyan ducati húzott el mellettem, hogy majdnem kirobbant a Honda üvege .
Satilus te most a gyári dobot pakoltad ki? (kicsit lemaradtam). Ha igen akkor mindenképpen dobj fel egy videót.

Hitelem: na ma végre sikerült elintéznem a dolgokat szal talán köv héten lesz is belölle valami. Na robogok vissza a keletiba acconyért. Majd késöbb jövök!
hihó!

Nah van megint netem meg ma estétől motorom is tegnap lett kész de csak ma tudok érte menni 60forintomba fáj a dolog de legalább megy most lehet még elmegyek a sráchoz akitől vettem
hogy legalább a felét állja a dolognak ha már így adta el
Hat igen...En is olyan varosban lakok ahol mindig dugo van,es a sok koplungolas neha nekem sem okoz oromet,de azert annyira nem veszes...inkabb haverom emlegette amikor kiprobalta
Egyebkent gyonyoru a motorod.
Nekem meg mennem kell a szervizbe delutan,megnezetni a fekmunkahengert.
Remelem nem lesznek nagyon elfoglaltak es megcsinljak gyorsan
Puding vagy!
Grat a géphez!

Tetszetős darab!
hali
látom fehérvári vagy végre egy közeli
hát szerintem csak hozzá kell szokni a kezednek néha nekem is megfájdul kicsit
Vasam.
Sziasztok! Most lett szerencsém egy ilyen gépet venni, és olyan észrevételem volt, hogy a kuplungozások alkalmával eléggé megfájdult a bal alkarom. Vagy nem vagyok hozzászokva, vagy elég kemény lehet a kuplung. Lehet valamit tenni, hogy könnyebben járjon?
Vagy mindenkinek ilyen?

msot fexem..
Szep jo stet mindenkinek!(vagy inkabb ejszakat)
Kioperaltam a db killert a kipufibol...Nem volt eygszeru,mert szegecselve volt...meg nem is akart kijonni..tehat gyors lekaptam a dobt es hatulrol kiutottem....Nagyon megnyero a hangja....mostmar tenyleg csinalok valami normalis videot,de most neztem a netet 4 nap esozes van beigerve
Mindenkinek minden jot!
Hello mindenki megyek csucsukálni
Öreg én ott voltam a drága g.olajamat és az időmet nem kímélve és te a cicanadrágban sápitoztál,hogy hidegvan!Miröl beszélsz?
Ez meg ma készült a mesterről,átjött hogy kiprobáljunk egy DRZ-t azt megijedt egy kis havazástol,és kocsikat kezdett nézni a neten(persze a zsebe üres mint az álamkassza)
szióóó
hajrá. én ma raktam össze a gépet. de sok sikert hozzá
indulásnak persze elég. De azért nem vész el minden, hisz, a honlap nagy része nálam ugye le van mentve, és folyamatosan ha változik bővül az infó a honlapon, amit nem én írnék, akkor azt frissítésekkel meg lehet oldani. de mint mondtam egyenlőre ez is bőőven megteszi
Persze igazad van,de ha esetleg a késöbbiekben úgygondolja a szolgáltató, hogy ennyi akkor elvész minden adat. Én biztosra mennék benne,de egyenlőre indulásnak ez is király!
hát szerintem is ,de azért holnap lehet lekapom a tankot megkukkolni
Okés, kössze a segítséget, de egyenlőre megpróbálkozok én összehozni valamit.

amúgy utánanéztem a tárhelyszolgáltatóknak, az extra a legjobb 2 gb t ad, semmi félet méret korlátozás nincs, és még hírdetési csík sincs. Én ezek után feleslegesnek tartanám a szolgáltató fizetését.
A hajlitást még igen,de a cső két vége más átmérő