Mikori évj. volt a tiéd? Az a baj, hogy keresgélek már 2 hónapja mindenhol thundercatet persze vannak is csak nem tudom azokat megengedni magamnak mert élnem is kell valamiből.De amit találtam az Ez csak nincs nagy kép. szerintetek mennyiért érdemes elhozni? Asszem egyszer már csúsztak vele,de kilett javítva. Sajnos mást nem találtam mert még kell vegyek egy csomó cuccot a rohák miatt amire nem számoltam.
A 680 helyett mondj 600-at. Sírj mint akit nyúznak, hogy nincs pénzed. Utólag sajnálom, hogy nem alkudtam le a ZX-10R-t 1.7-re. Mert úgy érzem bele ment volna.
Igazából 2 van az egyik ezüst narancs a másik pedig egy fehér piros,de azt fényezni kell mert rendesn össze lett hegesztve mindenhol. A törött 96-os és 600k-ra tartja amiért nem adnék max csak 550-et . A másik pedig egy 98-as és annak van elméletileg csak tükör meg gumi baja és az 730K lenne de max 680 ami adok érte. Fater azt mondta, hogy a szelepeket betudja szinkronizálni meg a karbit is csak legyen itt a gép. Még jó, hogy legyen itt. Szal ha megtanulom akkor ingyen szelep és karbi állítás mindenkinek!
Ne is emlegesd a biztosítókat... Tesóm leadta a Spyke 1 hónapos allig sérült ruháját Shark rsr2-es 2007-es sikat Sidi Vertigo csimma spidi kesztyű (ami mellesleg enyém lett volna) és erre ellopták bent a biztosítóban a k+"+%! annyukat. Ja meg a haverja teljes Rossi roháját Ti-tech sisak meg stb. összesen majdnem 1.5milla minusz. De mostmár kénytelenek kifizetni mert azt sem akarták.
viszont ja kb én is így voltam. még az egyetemi hányattatásokat is elmeséltem... és ennyire nincs pénzem. ami valamilyen szinten igaz is volt.
jah és akkor még naivan megvettem ennyiért.
nem lehetetlen... tudni kell üzletelni
hmm... nekem is kell ezeket cuccolgatni, de az enyém megy majd a yamahába megint egy halom pénz...
az a baj, együtt tudok érezni vele. ... én sem tudok tanulni... egyre szorosabban lesznek a határidők 2 hét múlva nyelvvizsga és nem tudok semmmmi!
De még utána kellene kérdeznem bontókban, hátha hozzájutok olcsóbban.
Timinek nem nagyon megy a tanulás! már rohadtul unja!engem idegel
ha az ebay es árat nézem az 3000 párszáz, szállítással meg már szinte ugyanott vagyok. Amúgy nekem egy balost kell majd vadásznom valahonnan.