Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja én is érzem ezt a szagot

üdv!
Na mi ez a nagy vsend? Mindenki elfáradt a sok locsóló miatt? Vagy ellenkezőleg...a piától? Néma csend és hullaszag van a fórumon.
nah levél elment a boltnak a listával sztem legközelebb holnap este lesz válasz ...
na de hülye vagyok csak azt nem raktam bele ami nekem kell...

Chris*ST - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Chris*ST - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Guenbaba - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Guenbaba- Féklé kupak- SKU: RC011-Black - 1db
Guenbaba - Lábtartó- SKU: FP018-Black - 1db
Phoenix20 - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bognargabor - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Black - 1db
Bmiki - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bmiki - Bukógomba - SKU: FS013-Black - 1db
Frenky-yzf - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
szép jó reggelt mindenkinek!

Ja meg kellemes nyuszit!
Tegnap éjféllel lezárult a lista ha minden igaz így most közzéteszem a véglegest, és írok a boltnak szállítás és ár ügyben...
a lista:

Chris*ST - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Chris*ST - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Guenbaba - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Guenbaba - Lábtartó- SKU: FP018-Black - 1db
Phoenix20 - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bognargabor - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Black - 1db
Bmiki - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bmiki - Bukógomba - SKU: FS013-Black - 1db
Frenky-yzf - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Na hy all!

Én is régen írtam már. Megkaptátok már a teljesítményadóra a csekkeket? Kinek menniy emrt elvileg most néztem, hogy egy 98-as catre 14800huf elvileg a törvény szerint és kiváncsi lennék arra, hogy ez igaz vagy sokkal több és én nem számoltam valamit. Én 100Le vel azaz 74Kw-tal számoltam. Én ahogy értelmezem EZT (kicsit lejjebb tekerj) 200Ft/Kw. Nekem így jött ki a fentebb elmlített összeg.
hiho!

Régen írtam már... bár lehet nem hiányoztam nah szal gondolkodóba estem ezzel a bukógomba dologgal így a vége felé de ma kipróbáltam és simán elég a kissebik szal azt rendelem.
Motor príma, mentem vele a hidegben egy kis kört csak szoktatás képpen
Frakk gratz a mocihoz majd ha lehet képet feltölteni az adatlapra akkor mindenképpen rakj fel róla
addig meg ide a fórumba had dícsérjük meg
grat a cicushoz
majd képet kérünk
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni, hogy Decemberben a fórumra feltett kérdéseimre válaszoltatok és ezúton kérek elnézést, hogy ezekre nem válaszoltam. A fórumon olvasottak segítettek véglegesen eldönteni, hogy milyen motort vegyek, így mostantól boldog gazdája vagyok én is egy cicusnak. Köszönöm a segítséget nektek. Pompás a fórum.
... nem tegnap volt...
Emléxel amikor anyukát(enyémet) akartad locsolni, mondtad a verset és elfelejtetted közbe és megáltál? Jó, ez már volt vagy 8-9 éve
jjóó melót!
Reggelt!
Kellemes husvetot mindenkinek!Jaj de nem akarok menni melozni,de muszaly
Szep napot!
...jah és már régóta nem járok locsolni... assszem ebből már kinőttem...
Köszönöm! És viszont kívánom! Nem csak neked MINDENkinek!

Reggelt, mindenkinek. Ma úgy döntöttem hogy megpróbálom letesztelni hogy a gomba 3-4 inches gomba közül mi az elegendő és a 4 inches mekkora e. A tesztről majd beszámolok mindenkinek.
ha nem beszélnék addig! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked! mész lócsolkodni?
szió én is csak most ültem le a gép elé
sziaaa... én most értem haza

Szép Estét Mindenkinek!
szióóó,csak beköszöntem!
napot... rosszabbra számítottam a gyári kiherélése után...
Hali!
Nalatok is meses az ido?Ide is bekoszontott a tel...valami honak tuno feher dolog esik a magassagbol...ezen a telen meg ilyet nem lattam...bar most is jobban orulnek egy kis napsutesnek..gozolgo aszfalttal
Helló mindenki!Na mi van mindenki az ázott tojásait festegeti?
Na azert villam gyorsan megkeresem
gyari dob
Azt hiszem tegnap irtam,hogy van fent video a youtube-on gyari kipufogo kiherelve
Ha gondolod megkeresem neked...nem most mert lepnem kell
Amint mar irtam nekem nem jon be a hangja..hangos,de ne szep..(szeintem)
Bakker télleg igaz csak kiment a fejemből. Milyen lehet egy gyárinak széjjel szedni a szája szélét? Nagyon gáz? Vagy csak k***a hangos lenne?!?! Nem tom. Csak gondoltam hátha van valaki aki már megnézett egy gyárit is belülről.