Ja meg kellemes nyuszit!
Tegnap éjféllel lezárult a lista ha minden igaz így most közzéteszem a véglegest, és írok a boltnak szállítás és ár ügyben...
a lista:
Én is régen írtam már. Megkaptátok már a teljesítményadóra a csekkeket? Kinek menniy emrt elvileg most néztem, hogy egy 98-as catre 14800huf elvileg a törvény szerint és kiváncsi lennék arra, hogy ez igaz vagy sokkal több és én nem számoltam valamit. Én 100Le vel azaz 74Kw-tal számoltam. Én ahogy értelmezem EZT (kicsit lejjebb tekerj) 200Ft/Kw. Nekem így jött ki a fentebb elmlített összeg.
Régen írtam már... bár lehet nem hiányoztam nah szal gondolkodóba estem ezzel a bukógomba dologgal így a vége felé de ma kipróbáltam és simán elég a kissebik szal azt rendelem.
Motor príma, mentem vele a hidegben egy kis kört csak szoktatás képpen
Frakk gratz a mocihoz majd ha lehet képet feltölteni az adatlapra akkor mindenképpen rakj fel róla
addig meg ide a fórumba had dícsérjük meg
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni, hogy Decemberben a fórumra feltett kérdéseimre válaszoltatok és ezúton kérek elnézést, hogy ezekre nem válaszoltam. A fórumon olvasottak segítettek véglegesen eldönteni, hogy milyen motort vegyek, így mostantól boldog gazdája vagyok én is egy cicusnak. Köszönöm a segítséget nektek. Pompás a fórum.
Köszönöm! És viszont kívánom! Nem csak neked MINDENkinek!
Reggelt, mindenkinek. Ma úgy döntöttem hogy megpróbálom letesztelni hogy a gomba 3-4 inches gomba közül mi az elegendő és a 4 inches mekkora e. A tesztről majd beszámolok mindenkinek.
Hali!
Nalatok is meses az ido?Ide is bekoszontott a tel...valami honak tuno feher dolog esik a magassagbol...ezen a telen meg ilyet nem lattam...bar most is jobban orulnek egy kis napsutesnek..gozolgo aszfalttal
Azt hiszem tegnap irtam,hogy van fent video a youtube-on gyari kipufogo kiherelve
Ha gondolod megkeresem neked...nem most mert lepnem kell
Amint mar irtam nekem nem jon be a hangja..hangos,de ne szep..(szeintem)
Bakker télleg igaz csak kiment a fejemből. Milyen lehet egy gyárinak széjjel szedni a szája szélét? Nagyon gáz? Vagy csak k***a hangos lenne?!?! Nem tom. Csak gondoltam hátha van valaki aki már megnézett egy gyárit is belülről.
üdv!