Egyre nehezebb megszereznem a hitelt a motorra. Megint belémkötöttek,de most a kezesem miatt.
De mostmár csak azért is elintézem. Asszem behiteleztetem a verdámat aztán annyi.
Chris király ötlet a weblap, már én is csinálok egy ideje Thundercatnek weblapot,de mindíg elakadok. Ha esetleg segítség kell akkor megpróbálok. Viszont azon gondolkodtam, hogy simán elő lehetne fizetni egy normális webtárhelyre amint megvan. Szívesen beszállok az egyik szponzornak. De ha erről van szó akkor asszem mindenki. De akkor kellene egy forum is oda,de azt én nem tudom megcsinálni.
Frenky király a dob,de a darabolást tényleg le kell cserélni egy jobbra. Szerintem el kelleni vinni ezt egy sablonnak és meghajlíttatni egy új csövet valakivel.De ha van egy komolyabb satud akkor tömd meg homokkal a csövet és horpadás nélkül te is megtudod oldani, csak kell hozzá egy kis erő.
Bukógomba méret ügyben nem volt kedvem bírkózni a géppel.
Méricskélés alapján szerintem mindenki döntsön maga. Én a biztonság kedvéért a "4 ichest" tekerem fel ha pályára tévednék és a kisebbet meg vasárnap és ünnepnapokon használnám
szerintem nincs tartalék állás, mert alaból ha nyitott a cucc, és tartalék mélyedésbe van már csak benzin a tanknak, akkor kigyullad a lámpa...