hát volt hozzá egy ien műanyag amibe be kellet fűzni és húzni a felnin,de még ami régen nsren volt jobb volt felrakni mert alapból felni ívre volt hajlítva a csík és nem gyűrődhetett,ez meg igen
hát 2900
és szép de közelről megnézve nem a legjobb ,a hátsókeréknél nem tudom mért megtöredezett de csak naon közelről látszik végülis,
jah és székesfehérvári boltból
Minden ami a motorral kapcsolatos. Pl otthoni szerelési dolgok, képekkel leírásokkal.. stb
Egyenlőre nyitottam egy tárhelyet, amit ezen a címen értek el: Thundercat Magyaroszág ide egyenlőre sgabor kérésére feltettem a manuált. És egyben egy teszt fázis alatt áll, hogy mennyire figyelik a nagyobb kiderjedésű cuccokat a szerveren. Én is figyelgetem, ha törlik, utána kitalálok mást.
és persze elkezdem a fejlesztéseket a honlap terén.
Ez egy hatalmas ötlet (Thundercat honlap)! Lennének rajta képek, videók, tanácsok, hasznos tudnivalók, tulajdonosi vélemények.... ?
Vagy, hogy gondoltad?
Nah... kész összertaktam a gépet, így már széépen lélegzik a kicsike.
Néhány ismétlődő dolog:
Csoportos rendelést hajtunk végre a d2motoból, különböző alkatrészek sokkal kezdvezőbb áron való megvételére, mint itthon, ezért egy nagy csomaggal hozzatjuk magyar földre, hogy hogyan az még lényegtelen. Ha még valakinek kell valami,az kérem jelezze, vagy írja a lista után (másolja ki a jelenlegi listát és írja utána amit szeretne). A határidő március 23.a éjfél. (akik rendeltek azoknak mondom a gomba méretét, még nem löttük be, mert bmiki barátunk segítséget ajánlott fel a pontos beméretezésben, így az ő véleményét is még megvárjuk, ezért ha gépnél vagy, kérlek jelezz nekünk , vagy vegyél fel engem MSN en: cili-g(kukac)freemail.hu )
(Ui.: újabb kérésnek eleget téve, úgy döntöttem, létrehozok egy "Thundercat Hungary" honlapot ami még Magyarországon ilyen típusú honlap nem létezett, ahova fel tudjuk tölteni minden hasznos információt, amit tudni illik a gépről. Nem csak én, nektek is lesz lehetőségetek, információkat nyújtan. A célom ezzel, a magyarországi nem túl nagy, de létező thundercat társadalmat összefogjam, és ha gonduk bajuk lenne, ott megtalálnák rá az információt.)
Az is én voltam, csak még a régi nickemmel! Feltöltöm, délután már tölthető lesz. Nekem amúgyis 2 verzióm van. Képet majd töltsd fel a gépről.
Satillus... elhagyták mi? Na nem baaj. én már megszoktam semmi sem megy elsőre, vagy könnyen. Végülis jól néz ki, a színesre kíváncsi lennék. Grat hozzá
Gabi, az igazat megvallva, most erre nincs körüli 20 ezrem, inkább azt meghagyom Frenky dobjára, amin erősen gondolkodok méég. Jah és, uyge hogy ugye? Ma teszem vissza, szerintem szép lett, egy ideig még el fog futni. Azt tanácsolták nekem, mivel a légszűrőre nem tudnám egyenletesen felvinni a motor olajat, használjak hagyományos szlikonsprét, amivel befújom, és az elegendő is lesz... remélem.
szép jó reggelt mindenkinek! Üdvözlet a TC tulajok között Gábor! Ha szükséges van nekem is mindenféle leírás de elég nagy méretű így inkább msn-en elküldeném ha neked jó.
Chris faja lett a szűrő de azért egy K&N sokkal zsírabb lenne:D
Tegnap beszéltem a kárpitossal azt mondta hogy anyagárban megcsinálja nekem az ülést .
Igy nez ki!
De az enyem fekete szurke lesz
Konnyu nyari kesztyu...eddig teli kesztyum volt,kicsit meg mindig kemeny.pedig mar egy eves
Ja es a fekem hatarozottan jobb,bar az emlitett munkahenger nem mukodik...irany a szerviz...pedig igy is jobban fog..de fo a biztonsag
ja es megjott ma a kesztyum...nem a rendelt szin es meret...pedig irtam vasarlakor,de eltunt
De sebaj a csavo irt,hogy kuldjem vissza es csere, egy nap
Hello Gabor!
En is csak udvozolni tudlak!Szerintem mindenki neveben
Mire kell figyelned?Ha nem hajtottak szet a gepedet semmi extra...gumi,olaj,neha benzin
A masodik kicsit zajos..majd megszokod..mindenki megszokta...mert a Cat egy jo gep
Ja es kepet feltetlenul tegyel fel...hagy lassuk
Ja..Kedves sracok csinaltam ma on-boardot megint balfasz voltam...mint mar parszor benyomodott a fenykepezo gomb..tehat csinaltam 1 darab kepet de utanna keszult egy kis felvetel..nem hosszu mert a szalag a vegerte ert...ebbol is latszik mennyire sok eszem van...mindenre figyeltem csak a lenyegre nem...Na de majd legkozelebb...a mostanit nem teszem fel mert amit felvettem eleg fos ,mert pont akkor beszorultam a "lakodalmas kocsisorba"...de talan ki tudok vagni egy 10masodperces reszt ami nem annyira gaz
ha felteszem én is a csíkot megmondom milyen lett, mert nekem is aplikátorral van. De milyen színűis?