Ez elkerülhetetlen volt. Az első gixeresnél szakadt az eső de ott 30-al sem mentem. A Hungaroringesnél meg fasz voltam .De tavaly nem estem....érdekes.
Oldalidom bontott volt 50-ért majdnem tökéletes volt, fejidom 55 ezer szállítási sérült piros, fejidomtartó konzol zsír új 60, undertail 60, fényezés 90 plusz az apraja.
kösszi a képet... én is dob vásárlás lázban égek... és ahogy youtuben nézegettem a vidi előbukkant a végsebesség tesztes és mindezt kívülről, és eléggé hmmm kategória.
de akko már tom. kössze még1x. Amúgy leo vince a best nálam.
Nem láttam a képet pedig emlékeztem volna. Még egyszer ne haragudj. De legalább szépen megcsinálták. Bár én egy kicsit sokallom a 400k-t. Bár nem tudom, hogy mi volt cserélve fényezve stb.
Remélem nem is fogom megtudni (saját részemről).
Megvan még a gsxr-is? Mekkora sebeséggel volt a burulás?
Bakker . Kb. januártól vagyok itt aktív részese a fúrumnak,de ezek szerint egy kicsit lemaradtam. csak a kidörrentőt néztem,de most, hogy mondod rémlik, hogy volt valami bukás. Hát szorríííí.
Mostanság pörögtek az események és nem bírta a búrám a sok infót.
De ha már itt tartunk volt fent kép a törésről is?
Na én is valami ilyesmit találtam.
ha sikerül elhoznom a motort akkor én is gyártok pár képet meg max videót de csak külsőt nem bentit . Ott még nem tartok.
Az igazat megvallva, én akkor elvesztem annyi fele kellett fizetnem... átiratás, ilyen illeték, olyan illeték...
de találtam egy ilyet:
Gyártási évet követő 8. - 11. évben (8-11 éves korig) - - - - 200 t/kW - - - - 147 Ft/LE - - - - össz: 15 ezer ft
És ha jól tom idénről még nem jött semmi. De nem akarok hülyeséget kérdeni, utánakérdezek a könyvelőmnél... alias anyuka!
A tükör... az első tükrök ha jól látom, kormányra csavarozható, és úgy tudom csak a yzf es lehetséges 5000 ft körüli összegben...
Amúgy arra gondoltam, lehet még egy picit csigázom a kíváncsiságot, úgyis akartam egy videót készíteni, és ha hétvégén berobban a "jobb" időő... akkor fogok hivatalosan közzétenni.
Yamaha tükör
Neked nem lett bajod?
de akko már tom. kössze még1x. Amúgy leo vince a best nálam.
Remélem nem is fogom megtudni (saját részemről).
Megvan még a gsxr-is? Mekkora sebeséggel volt a burulás?
Mostanság pörögtek az események és nem bírta a búrám a sok infót.
De ha már itt tartunk volt fent kép a törésről is?
ha sikerül elhoznom a motort akkor én is gyártok pár képet meg max videót de csak külsőt nem bentit . Ott még nem tartok.
de találtam egy ilyet:
Gyártási évet követő 8. - 11. évben (8-11 éves korig) - - - - 200 t/kW - - - - 147 Ft/LE - - - - össz: 15 ezer ft
És ha jól tom idénről még nem jött semmi. De nem akarok hülyeséget kérdeni, utánakérdezek a könyvelőmnél... alias anyuka!
A tükör... az első tükrök ha jól látom, kormányra csavarozható, és úgy tudom csak a yzf es lehetséges 5000 ft körüli összegben...
Amúgy arra gondoltam, lehet még egy picit csigázom a kíváncsiságot, úgyis akartam egy videót készíteni, és ha hétvégén berobban a "jobb" időő... akkor fogok hivatalosan közzétenni.