ÁÁÁÁÁÁ azt hittem csak én leszek itt egyedül,de ugy látom a BKV sztrájk mindenkire kihat,Frenky dolgozni sem mert menni a dugó miattm,Chris meg szolidalitást válall és azért nem melozik
Zoli azonnal gyere át segiteni mert irgum-burgum
Csösztök most értem haza, levizsgáztattam a kicsikét,reggel 8-ra vittem és szarrá áztam,aztán hazafelé kockává fagytam+megint szarrá áztam.
De nem bánom mert átment, volt ismerős ha nem lett volna cserélhettem volna le a gumit,meg nincsenek rajta az idomok sem ugyhogy tiszta roncsnak néz ki
Csak elmereszkedtem egy kis motorozasra...nem felk semmitol alapon...de egy ora utan mar nem tudtam volna megmondani melyik testreszem fazik a legjobban...
Es ekkor tortent a mennyei aldas..hatalmas mennyisegu ho szakadt az olembe...regen lattam ilyen hoesest..foleg aprilisban...nem is orultem neki annyira
bar allitolag az elso hoban meg kell mosakodni es akkor orokre szep maradsz..mar kicsit erzem is hogy fiatalodtam
És kössze Satillus! Igen, erre gondoltam, de szinte annyi mint ha olyat vennék, ami undertaill lenne. Aszittem ezek olcsóbban mozognak. Ugyanis kitaláltam, hogy mivel ez a dob fel van tolva a rendszámtábla mellé, szebben mutatna az egész, ha nem lenne sárhányó, hanem csak rendszámtábla és 2 kis index.
és mivel sajnálnám a gyári cuccot lefürészelni... ... gondoltam veszek egyet. De akkor lehet bontóban kérdezek utána.
kösziii, hogy gondoltatok rám! De...
sajnos nem túl jól... nem volt nálam óra, így nem igazán volt időérzékem, annyira belemerültem a dolgokba, és nem tudtam befejezni... Bár az eredményét még nem tudom, de várhatóan, ahogy Frenky is mondta... pótcsek.
Nah megint csak melóból írok Frenky tőlem kérdezed hogy mennyit utalj? ma nem biztos hogy meg tudom mondani lehet csak holnap délután.... Ja gratz a géphez faja lett a felnicsík
Egy pár nap után végre ismét gépközelbe tudok lenni. Elég sok minden összejött a napokra, jó is rossz is, de talán túlélem a dolgokat.
A hét második felében jártam pesten, és sikerült megkötnünk Frenkyvel az üzletet... No comment! Azóta sem tudok betelni a hangjával! Amint lesz időm szeretnék egy vidit csinálni az átalakításokról, mert lassan befejeződnek, aztán mindenki meresztheti a szemét.
Egy kérdésem lenne. Tudja valaki hogy hívják azt a valamit, ami az ülés alatt van. Jó tom undertaill, de a gyári verzióját hogy hívják? Ha angolul tudná valaki az mégjobb lenne.
Frenky!Jo lett a felnicsik..
Gondolom a sotetitett sisakban nem sokat lattal azesti motorozas alkalmaval....hogy birod a vakon vezetest...az en sisakom csak iridiumos..nem is mindig jo a nagy napsutesben de meg sotetedeskor elmegy ..de a tied vak sotet..vagy csak nekem tunik ugy
Zoli azonnal gyere át segiteni mert irgum-burgum