Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és Chris várjuk a képeket!
Na háj everíbudi!

Sikerült elintéznem a bankot és ha minden igaz akkor pénteken megyek is motornézősbe amit remélem el is hozok.
Chris neked kijött már a teljesítmény adó? Kérdeztem vasárnap a fórumon má,de senkisem válasszolt sajnos és igen kiváncsi lennék, hogy mennyit számoltak nektek mert tesóm az R6-ra 60k-s számlát kapott. Ahogy én látom ez kurvára nem lehetett volna mert 2003-év végi amit 2004-ben vett meg és kw*260 nekem nem ilyen szám jött ki. Állambácsi megint leránt rollunk egy bőrt hogy R"+!%"!++"!on meg! Na de sajnos ez van.
Kivancsi vagyok a kepekre!
Most ertem haza egy kis mocizasbol.Nem volt valami meleg ,de azert jo volt,es az esot is megusztam
Üdv Mindenkinek!

Ma elkezdtem a matricázást, holnap be szeretném fejezni. Előreláthatólag minden úgy sikerült szinte ahogy elképzeltem, a fejidomot leszámítva, mert a plexi fele befele van egy perem amire nem igazán akart ráhajlani a matrica, így sajna ott van egy kis szürke csík, de így is pengével vagdostam a szélét,hogy azért kinézzen valahogy. Hát összegezve, a fejidomot leszámítva, minden ok, holnap ha befejezem pár képpel meglepen a kedves forumozó brigádot!

Most viszont megyek edzésre, este jövök!
JA !Valami olyasmi Raadasul nem is tudtam rendesen vissza adni a nagymennyisegu vizet ,mert ok erdekesebben neztek volna ki az etteremben teljesen elazva De azert sok kicsi sokra megy..
Szep napot...Itt most nem esik vegre...erossen gondolkozok egy kis kerulesen a fekem meg mindig szorul egykicsit...lehet probalok csinalni neki valamit,hogy legalab egy kicsit mehessek
Mi a fene!

Nehogy má' a nyúl vigye a puskát?!
visszanyalt a fagyi...
Hello Mindenkinek!
Remelem mindenkinek jol telt a locsolas
En ugy gondoltam itt angliaban is megtartom ezt a jo szokast...na meg tudtam hogy a lengyeleknel is mukodik a dolog...kolni hianyaban..kismeretu vizipisztollyal..tettem meg amit meg kellett...
Viszont par perc mulva a lengyel kislanyok tudattak velem hogy naluk a fiuknak is jar a locsolas
Ketszer oltoztem at ...De legalabb kellemesen telt a melo...na persze par sor is segitett
OKÉ ! AKKOR EZT MEGDUMÁLTUK!
oke... majd játszunk! jóéjt...
aztatt mi is szoktunk na jÓ Éjt ,,hagylak jÁtszani
... nem azzal... csak poker.
mivel? kivel?
...jáccok...
NA SZÓTLAN LETTÉL?
bocsikaaa
énnemmentem sehova, de már írtam...
és te lócsolkodtál a lányoknál?
helyes... minden rosszban van valami jó is
hát a szar idő nekünk is rossz volt,de jól éreztük magunkat! vooot locsolás nem maradtunk szárazon
pl.a lányok
...más mint terveztem... sajna a rossz idő keresztbe tett mindent, de eltelt...

arra fele, kirándulás? locsolók? remélem senki se maradt szárazon, pláne a lánykák!
szia -mia nagy fiúúú! megjöttem ,hogy teltek az ünnepek?
Szép Jóó Késő Délutánt!

Pár napra eltüntem az ünnepekre, de ennek ellenére tudtam némi időt az idomjaimmal foglalkozni. A héten be szeretném fejezni a motor felmatricázását, és a felnicsíkot is fel szeretném tenni.

Köszi Gabi a levelet, szerintem mindjájan izgatottam várjuk, milyen szállítási díjat mondanak.

A cuccos csomag nem lesz kicsi, de mivel nem csak pár ember rendel, ezért arányosan fog oszlani a szállítási díj. Az árakat én kiszámolom, és közzéteszem. Ha mindenki ráokézott, akkor elindítjuk a folyamatot.

A csomag tartalma:

Bukógomba - SKU: FS012-Black - 6db
Bukógomba - SKU: FS013-Black - 1db
Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 2db
Lábtartó- SKU: FP018-Black - 2db
Féklé kupak- SKU: RC011-Black - 1db