Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondoltam! megmossuk,levÁgjuk,beszÁritjuk,festÜnk ,mit csinÁljuk mÉg ja És ott a kozmetikusom!egykis szŐrtelenÍtÉs? És kÉsz És mehetsz!
Én csak a v@gyonosodási vizsgálattól félek
... most úúgyis gányul néz ki... ... már mint a hajam!
vÁrlaka a szalonba És szÉp frizurÁt csinÁlok neked jÓ lesz?
nem bÁnt a -nÉni! csak harap!
Úgy legyen!
...ja és már alakul a moccom... ma felnitisztítás tegnap és előtte matricázás... pörgess vissza, lesd meg.
nem fééélek jóóóvan! sőőt.. ha nők vesznek körül az sosem baaj!
bla-bla-bla vigyÁzz! 3 nŐ!szÉtszedÜnk
szerintem 700 ért odaadja, de mondj neki 650et, aztán 700ban megegyeztek!
oké! te legalább nem félsz mint CHRIS
Na most nézek egy ilyet,de nem tom mennyiért lehet elhozni. link
sziaaa! méég elválik... nem tudom, hogy meek vagy sem, meg ha meek mennyi időre, vagy megint csak futólag.
okeees...

az igazat megvallva... egy örök kedvenc kipuffom a leo vinche imádom, de talán egy szééép hangért tudnám mellőzni egy ideig.
Kézcsók! Mehetek csak az időt és a helyet beszéljük +
Chris a video +dumálva az első közös motoros találkozónkon majd leisszuk
szió akkor jösz hozánk?
okéés! köszi a visszaigazolást, akkor ezzel mindenkinek megfelelő az ár!

Frenky figyú... jövőhéten lehet megyek pestre, amit azt jelenti hogy lehet elmennék megnézni a csövet... de ha nem nagy gond, és csak 2 csavar leszerelésén múlik az hogy egy vidit tucc csinálni, akkor szívesen meghallgatnám...
Helló mindenki! Bocs ,hogy párnapra eltűntem de nagyon komoly orvosi problémákkal kűzdöttem.Bocs.Chris a vas király a rendelés OK! Hétvégén tuti a video a kipufogóról.
Na ja csak ez 98-as volt ami nem nézett ki rosszul és jó volt az ár. A többi amit eddig leltem meg 97 es de 750-re tartják őket. Na lessz ami lesz nekifutok megint a keresésnek.
na puff neki!
Ja ja ja,de bakker most nézem, hogy elvitték amit kinéztem. Szopacs.
Egyet értek!
jaja az aszalborigatás be szokott jönni

de aztán csak óvatosan a vásárlással nehogy elvegye az eszed a szép fényezés aztán elvidd az elsőt ami az utadba kerül
Na háj allííí!

Csavarhúzó...Opel kulcs akkor az enyémben meg benne lesz a gazdája... tiszta aranybánya ez a motor. Mér csak meg kell keresni, hogy milyen autót indít be.

Chris köszönöm az infót a teljesítményadórol. Akkor jól számoltam én is ezek szerint tesómra valaminagyon ráhúztak 60k ért. Megint tuti bemegy borogatni az asztalt (szokása irodákban, ha hülyének nézik főképp biztosítóban) ,de eléri a célját. Ja és kiráy lett a géped. Nagyot dobott rajta szerintem.

Drukkoljatok, hogy holnapra megérkezzen a lé mert akkor megyek hétvégén nagybevásárlásra!