Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a mi bátor harcosunk ezekután leindult Kalocsára,sötét volt,olyan hideg hogy nezni is fáztam,és esset az esső,de a frenky azt mondta-most hogy mán fent vannak a felnicsíkok a motorom is erősebb lesz és mint a szél ugy repeszt-
-akkor is lemegyek ha rája fagyok tökös vagyok mint a kecske-
Csösztök Frenky feltolta ma hozzám a csunya képét,erre én befogtam egy kis robotra,erre ő bosszúbol, ha már itt vagyok ragasszuk fel a felnimre a diszcsikokat
Na neki is kezdtünk de valami über szopás volt,adtak hozzá egy ilyen műanyag bizbaszt amivel be tudod pozicionálni azt a szart hogy ne legyen ökörhugyozás a matrica,de inkább az ellenségem seggébe dugnám mint hogy dolgozzak vele
Azért végül csak fölimátkoztuk és nem is lett olyan rossz
hehe Bmiki nem csak te voltál.. egyébként a tiéd még nem érkezett meg gondolom a 7végére való tekintettel...
Bakker ha tudom, hogy negy valaki a Csitadellára akkor elmentem volna én is ,de ittt mostanság csönd van nagyon... Na mindegy majd legközelebb!
Frenky!

Köszi az "ördögfiókák" elérhetőségét. A hétvégén megpróbálom elérni őket egy tolmács segítségével.
Sajna ma részemről a citadella kimarad

Üdv! bm
Hi Guen!

azt hiszem én utaltam
Mail is ment.
oké elméletileg megvan ki volt a másik elkövető de azért várom tőle a mailt.
hiho!

Eddig 2 embertől kaptam meg az utalást srácok kicsit sietni kéne vele mivel nem tudjuk meddig tart a leértékelés. Elbandi elküldte és még valaki aki nem írta be a közlemény rovatba a fórumon használt nevét így egyenlőre nem tudom ki volt az. Teljes neve van a számlához csatolva de ugye azt én nem ismerem úgyhogy mailben pls írja meg az illető aki elkövette az utalást és még1*: NE felejtsük el beírni a közlemény rovatba a FÓRUMON használt nevet.
aloha.
Helló mindenki! Aki ilyen szerencsétlen és még itt ül a gép előtt annak ezúton üzenem,hogy ma 16 és 16.30 között találkozó a Citadellán.
Nagy a csend mostansag!
Itt ma nagyon fasza ido volt Sikerult elmenyekben, latnivaloban gazdag motorzast vegrehajtani,es szerencsemre olyan utat talaltam ahol elkerultuk a penteki nyomort.2 ora alatt ket balesetet lattam.az egyik erkezesem elott kb10 masopercelo tortenhetett .meg akkor szalltak ki.
A masik egy motoros vs. kocsi volt.de semmi komoly baja nem lett senkinek.
Jo hetveget..Itt eso varhato (de mar nem lepodok meg)
Málenkij Robot
Helló mindenki Bandi mi van holnap?
Na mi van mi?,mindenki a valker a tekszaszi kopot nézi a tévében mi,aztán ezen szorakozik mi
Huh néma csend és hullaszag. Ez nem jó! Remélem jó idő lesz a hétvégén,de nem úgy tűnik. Ma is a VAS-sal voltam melózni meg itt ott amott,de kezdett cseperegni az esső.

Akkor nyomom az szobámból a gp-t. Ott legalább úgy veszem a kanyart, hogy lent van a térdem.
Na hy all!

Mi ez a punnyadás? Mindenki nézi Fábrit? Nocsak?Lesz benne egy Thundercat?
HY! nem járó motornál csinálja ezt az ingadozást! csak simán gyújtáson 8000-ig! szal akkor üzemanyag lámpa! oksa ! mindekinek köszi szépen!
guen utalás héfön gond?
Helló Mindenki!Bmiki Paul kay :+44(0)20 7427 6504,fax+44(0)20 7583 8404 paul.kay@speechlys.com
Speechly Bircham llp
6 st Andrew Street
London EC4A 3LX
tel +44(0)20 7427 6400
fax+44(0)20 7427 6600
DX 54 Chancery Lane
www.speechlys.com
hiho!

Köcce majd holnap lecsekkolom ma melóban vagyok nem nagyon van időm írogatni...(nehéz a tűzoltó élet )
Sziasztok!

Guen, utaltam a pénzt!
emeljétek meg a tankot, szerintem csak a benzin jelző csatlakozója csúszott szét
Rendicsek köszönöm
Kicsit nehéz szülés, volt meg majdnem rendeltem egy babakocsit bukogombának nézve,de ha megjön a cuccos fogom a furot és széjjefurom az FJR-t
bakker Frenkyyy én is menni akarok ja boldog szülinapot ha mostanában van
Elbandi: NINCS az FJR1300 -hoz bukógomba az oldalon így marad a talpalávaló az kormányvég meg a pipere tükör ( racing mirror) összeszámolva elküldöm a mailcímedre
Vidd fel az emeletre az FJR-t az elég erős majd segit neked
na mi van fürdőszoba gyáros?