Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a szülinapi ajándékom pajtik
Hééééj ki ne dobjátok már a motoromat
Több erő szorult bele mint a tietekébe eggyütvéve
Na jó lehet hogy elbaszott döntés lenne lecserélni egy bokorugrora,de ezekre a tetves utakra tényleg kell a két méteres rugóut
Az elsőő ... de mond meg hova dobjátok ki!
Bocs itt a harmadik kép
Helló Mindenki!Bmiki csináltass hivatalos kárfelmérést és küld el nekem.El voltam a garázsban nézd meg a képeket és ismerd be ,hogy tévedtél! kérdés a három közül melyik a kuka?
Körbenéztem,de magyar user manualt nem találtam sehol,de talán itt is találtok valami YAMAHA YZF 600r

Ez pedig a kezdőoldal Főoldal (magyar)

Na jó 8 mindenkinet.
nah vmi olyasmi lehet hogy menet közben akár--
0(3sec)-3000(2,5sec)- aktuális fordulat(3sec) között ingadozik akkor pl a gázállás sensor nem jó.
nem tudom milyen kiterjedésű lehet ez az ön diagnosztika hogy hány féle hibát képes kimutatni itt csak ez a kettő van feltüntetve a másik itt a "fuel indicator light" gondolom az üzemanyag lámpa akar lenni
Thunder a kérdés szerintem az hogy meddig ugrál ki a mutató. Merthogy a cicusnak van egy öndiagnosztikai rendszere ami ezt csinálja. abból lehet talán megállapítani hogy mi a hiba hogy meddig megy fel a mutató... persze lehet hogy nagyon félre fordítottam... de nem hiszem
Hy! közbe megkérdeztem a havert.....azt mondta h kiégett v lecsúszott vmi vezeték aztán lehet h nagy baromság az egész ötlet!
Na hy all!
tegnap szomorúan konstatáltam (figyu má, hogy milyen szavakat használok ), hogy nem működött a sportmotor szervere vagy az én gépemmel volt valami tré ugyan is nem bíram ide fellépni garázdálkodni.

van két fontyos kérdésem tölletek!
Az normális, hogy olyan kokemény a kuplungo, hogy beszarok a csuklómmal nap végére. Havernak egy v-stromja van másiknak egy gsx-r 1000 és aztat mondták, hogy lehet a bovden,de az is lehet, hogy gyárilag ilyen kokemény. nem tom,de mire megszokom markos ember leszel a balra.

A másik... mi is ... ja igen, hogy nagyon gázadás után amikor elengedem a gast akkor csörög valami. Nekem ugy tűnik, hogy a gyári kidörrentőből jön a hang. Amikor meg meghúzom nincs semmi csak a normális hang. Alapjáraton nincs semmi ilyen csörgés. Remélem nem komoly a baj.
Szia Finlux! És ezzel mit kezdjek? angolul annyit értek mint kínaiul! 1-2 dolgot azért felfogtam....! ha valaki tudja mit kell megcsinálni..az írja meg! Finluxnak ezerszer köszi!
nyelvvizsga!
Gondolkodj nyugodtan! Én is szoktam "hangosan" megvitatni magammal a dolgoka!

Amúgy nem tudok róla semmit, sem elérhetőség sem semmi... Mint a mese.. hol volt hol nem volt. Én gyakorlatilag 2. tulaj vagyok, de külföldi a gép.
Kinek a nejét vizsgálod?
Hi!

Egyszer volt itt egy hozzászólás kb. a hetvenikszedik oldalon, ha jól emlészem Buba nicknévvel, ami arról szólt, hogy az illetőnek van magyar leírása a mocihoz és szívesen elküldi annak akinek kell. Hallott azóta vki vit erről?

Egyébként van itt olyan közülünk, aki esetleg a második tulajdonosa egy olyan Cat-nek ami eredetileg magyarországi? Mert akkor az első tulajnak kellett volna, hogy legyen magyar leírása a motorhoz. Amire elvileg neki a gép eladását követően nincs szüksége, tehát továbbadhatná a 2. tulajnak.

Szóval nem értem, hogy miért nem lehet sehol fellelni egy magyar leírást!

(gonoltam arra is, hogy mail-ezek pár yamaha márkakereskedésnek, hogy nem tudnak-e szerezni...)

Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam....
... hm ez tök angol! hiszek neked! így nelyvizsga előtt!
Szia Thunder5!

Az üzemanyag visszajelzővel lehet probléma. Itt a hibajelenség leírása:
uraim mindenki küldheti a pénz számlászámom elméletileg mindenkinél megvan. Phoenix is megkapta
amint megérkeztek az összegek meg is rendelem.
esik unatkozok
Kicsit szinesitem a forumot
Hello Sracok!
Latom megy az intezkedes a rendeles korul.En is ugy dontottem rendelek toluk.Bar most nem jott jol a kis fekre tortent kiadas.Na meg majusban megyek haza...oda is kell a love:)
En eleg marha voltam mert amikor rendeltem ettol a cegtol..kaptam tagsagi kartya szerut,10% kedvezmennyel,en meg eljatszottam valahova.
Mara kaptam extra szabadnapot de hatalmas szerencsemre eleg szar ido van..most allt el az eso.Talan delutan tudok menni...Pedig ma tengerpartot terveztem..Na de majd legkozelebb
Értem. Köszönöm
Ok... intézkedem. legkésőbb este megkapod. Amint elérem Guent.
MSN: phoenix20@citromail.hu
MAIL: phoenix20@citromail.hu
OK!

De én még semmi ilyen levelet NEM kaptam! Próbáljátok meg majd légyszives mégegyszer elküldeni, mert nem szeretném ha emiatta többieknek rám kellene várnia.