Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap este elvileg küldött Guen egy körlevelet (mailt), hogy akkor mindenki utalhatja a pénzt, a már régebben elküldött levélben megadott számlára (szám, név, cím meg ilyenek) és leírta, hogy aki bankban utalna, annak némi kerekítési dolgokkal kellene számolnia.
A levél alatt e-mail-re gondolsz?
Mert én nem kaptam egy db -ot sem! (azért még várok, hátha' csak elkeveredett vhol az éterben )
Tehát, ha valaki nem tudta volna lehámozni a lényeget Gabi hsz ben, és a sisakra meg ilyenekre koncentrállt.

Annak üzenem: LEHET UTALNI! A szükgéseg infókat mindenki levélben megkapta.

Ismét hozzátenném, hogy az idő ellenünk dolgozik, mivel nem a szomszédból rendelünk idő míg ideér, ezért kérnék mindenki, amint van lehetősége, akár neten keresztül, akár személyesen egy bankból, de utalja át a megfelelő pénz mennyiséget. Köszönöm!
Na végre az 5-ös robot ujra müködik
Kesz lett a cica!
termeszetesen jol lehuztak.kb 55000 forint volt a ketoldali elso fekem felujitasa,ami kb 5 orat vett igenybe nem vart problemak miatt...a faszi azt mondta hogy csak a fel munkadijjat szamolja fel...en meg igy sem voltam boldog..na de a fek nem jatek..
Most megyek meg tesztelem.itt meg vilagos van
Karádnos? az FJR? de szaar!

Gábor... fogok szólni!
hali mindenkinek

ha kéne utalni az összeget és nem néznék fel fórumra akkor valaki nyugodtan szóljon rám msn en ,adatlapomon megtalálható
pff hazaértem a melóból dög vagyok esőre áll foci edzés lesz ma sajna pihen a cica
ja Urak lehet utalgatni kéne vennem egy új sisakot
na de viccet félre téve 1-2 napon belül szeretném megrendelni a cuccokat.
LÁÁÁÁÁÁNC az meg mi
Hmmm... egy karikára én is kölcsön kérném!

Satillus... ez kemény csoki akkor. Remélem megoldódik!
Nagyon takaros
Nekem nem ugy sikerult a napom ahogy terveztem Most hivtam a szervizt es nem tudjak kioperalni a munkahengert a feknyeregbol.ma3 oraja probalkoznak.ami ha jol szamolom 120 font mar bar azt mondta a faszi nem fog annyit szamlazni...na majd meglatjuk ...ja es majd 4 kor hivjam oket hogy jutottak e valamire..
ha en ezt tudom..tegap lattam ebay-en uj feknyerget 40 fonttert...majd kesobb jelentkezek mennyire huztak le...ja es nagyon remelem hogy meg tudjak csinalni
Tovabbi szep napot mindenkinek
De nem bánkódom!

Van másik! Na nem Cat, de azért ezzel sem fogok unatkozni!
Helló!

Én kihasználom a jóidőt amíg lehet! Ugyan nem a cicussal (teleszkópszimmeringet kell rajta cserélni, mert ömlik szegénykéből az olaj - első fékre is, így azzal elég necces lenne motorozni.
Naja... természetesen én is egy szezon egy olaj, plussz olajszűrő.

a láncról nem írtam, én motoromosás után szoktam, meg időnként, ha hallom, hogy megint elkezdett recsegni. S mivel már a láncom szakaszosan meg van nyúlva, így egyre sűrűbben kell láncot húznom, és ha húzom, akkor fújom is.

Hát, sok sikert Satillus. Én a hétvégén nem tervezek valami nagy karikát, mivel szombaton irásbelizek (angol), de talán majd rá 1 hétre. Amúgyis a hét további részében és a hétvégére sem mondtak valami jó időt.
Guten Morgen!
Szep napot mindeninek.Most viszem a cicat a szervizbe, a fekkel.Remelem hamar kesz lesz, es utanna ...var a vegtelen
Sziasztok

Köszi mindenkinek a segítséget!
Csövi na megszültem a dolgot kell a tükör: M020-black
Meg a föoldalon van valami bukogomba szett 14.90-ért,de nem találom sehol,na az még kéne feketében,persze csak ha 4 vodka narancs után még müködik a dolog
olaj 6000-ként az biztos mondjuk én idényenként lecserélem ha van benne 6000 ha nincs
olajjal együtt a szűrőt is cserélem szerintem ennyi jár.
Levegőszűrő ha mosható akkor olajszervíz alkalmával mosni ha nem cserélni mivel a magyar utak elég porosak ahhoz hogy tönkrevágjanak 6000km -alatt egy levegőszűrőt.
többi az tényleg nem vészes... gyertya simán 20000km+ karbiszinkron meg nem nagy összeg annyit sztem megér... évente egyszer kis kényeztetés a cicának hogy a torkait összhangba hozod
láncspray tankonként-mindig használat után fújom a láncra hogy legyen ideje rászáradni-(250-300km) nálam tisztítás(lánc) kb 1000km ha más nem indokolja(eső, sár)
most 4 vodkanarancs után ennyi jutott eszembe
ha van még valami majd írok
Helló chris !Szuper gombandi(El) tudja neked vinni a csövet ,hogy ne keljen a kedvesednek idő előtt +szülni
az mástészta, hogy az olajat én nagyjából bertartom... a többivel nem igen foglalkozok. persze légszürő tisztogatás, de gyerta meg ilyenek... hánem tom.

most megkapja a karbiszinkort, amit a manual 6000 renkét ír, de az szerintem túl alapos.
Szerintem a táblázatból kiszedhető a lényeg...

de:

olaj 6000 km
olajszűrő 12000km
benzinszűrő 31000km
légszűrő elengedő a megfelelő tisztítás. de legrosszabb esetben csere
gyertya 13000km
fékbetétek meg ahogy kopnak

a lányeget szerintem leírtam.
azééé csak okosaaan!
Na srácok! Megjöttem!

Megnézem Phoenix
Tudom, hogy benne van a manualban! Csak az a helyzet, hogy itt Sopronban mikor a nyelvválasztásra került a sor, akkor én a németet favorizáltam. Így az angol tudásom sajna egyenlő a nullával.

De ha van vkinek német manulaja...
Na hy all!

Nagyon sajnálom az esetet ami történt veletek,de már többet nem is emlegetem mert csak rontom a jókedvet. Na ma vettem spool kabátot is meg tekertem egy laza 140km-t. Kezdek belejönni,de most kell nagyon vigyáznom mert ilyenkor jön a baj. Jól kirohangáltam magam ma. De így estére lefagyott a seggem felül pedig pusztultam a melegtől.

Következő túrára remélem már én is eltudok menni... Guen itt van a közelbe szal nem megyek egyedül remélem!