Ja és egyszer volt itt egy hozzászólás ( a jól emlékszem Buba? nicknévvel), hogy neki van gyári magyar nyelvű manualja! Tud róa vki vmit?
És még vmi! Lenne vki olyan kedves, hogy leírja nekem, hogy hány km-enként, ill. hány km-nél mit kell csinálni a motorral, vagy mit kell cserélni? (szervízek)
Én is nagyon sajnálom a tegnapi esetet. Baromi dühítő, hogy egy ilyen kis dologból ekkora kára származik az embernek. Képzelem milyen lelki állapotban gurultatok haza....
Figyu, nekem is szóljatok majd ha kell utalni a pénzt a gombára!
Cső kell a bukogombának nézett kormányvégsuly,meg lehet hogy kell egy bukogomba is,de még lehet egy tükör is.
10 perc és kiimátkozom mi kő még,remélem nem nézem a sportgumit babakocsinak
Srácok..kissé.. inkább szerencsésnek mondhatom maga.. ha nem válokok el tőletek, akkor az én gépem is ott ált volna valahol középen, így az is tört volna.. de amúgy szerintem nagyon korektek voltak az angolok..
A rendör meg . inkább semmi.. odajött, látszott rajta, hogy semmi kedve az egészhez. .tudta, hogy mindenki tőle vár valamit.. gondolkodott,, aztán rájött, hogy tenni kellene valamit.. szóval . .szerintem a rendőr viselkedése kissé érdekes volt.
Amúgy hazafelé .. leült az ídő.. és szinte eldobtam a motort, elmászott az eleje.. amikor döntve volt.. majd besz.. tam..
Na.. szóval . .ez a tegnapi Tihanyi nap.. hát olyan felemásra sikerült...
Ezt a hirt nem volt jo hallani!
Remelem a biztositoval nem lesz gond.Bar az teny hogy kifele mar annyira nem szeretik nyomni a penzt.
Sok szerencset az ugyintezeshez,ja es a javitashoz is.
jah kb 5.5$ a postaköltség darabonként +amit rendelsz ha egy cucc akkor 1*5,5 ha több akkor x*5,5
mivel a postaköltséget súly alapján számítják így tartottuk igazságosnak
Igen köszönöm a figyelmességet,nagyon egyszerű dologrol van szó,ha nem jó majd átalakítom a befogórészt,viszont végülis mennyire jönne ki ez postaköltségestül,azt se tudom mennyi a dollár
És még vmi! Lenne vki olyan kedves, hogy leírja nekem, hogy hány km-enként, ill. hány km-nél mit kell csinálni a motorral, vagy mit kell cserélni? (szervízek)
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Én is nagyon sajnálom a tegnapi esetet. Baromi dühítő, hogy egy ilyen kis dologból ekkora kára származik az embernek. Képzelem milyen lelki állapotban gurultatok haza....
Figyu, nekem is szóljatok majd ha kell utalni a pénzt a gombára!
MSN: phoenix20@citromail.hu
MAIL: phoenix20@citromail.hu
10 perc és kiimátkozom mi kő még,remélem nem nézem a sportgumit babakocsinak
Na igen... nem igazán sikerült a Tihany, de talán a köv jobb lesz. Remélem rendeződnek a dolgok!
A rendör meg . inkább semmi.. odajött, látszott rajta, hogy semmi kedve az egészhez. .tudta, hogy mindenki tőle vár valamit.. gondolkodott,, aztán rájött, hogy tenni kellene valamit.. szóval . .szerintem a rendőr viselkedése kissé érdekes volt.
Amúgy hazafelé .. leült az ídő.. és szinte eldobtam a motort, elmászott az eleje.. amikor döntve volt.. majd besz.. tam..
Na.. szóval . .ez a tegnapi Tihanyi nap.. hát olyan felemásra sikerült...
Remelem a biztositoval nem lesz gond.Bar az teny hogy kifele mar annyira nem szeretik nyomni a penzt.
Sok szerencset az ugyintezeshez,ja es a javitashoz is.
Elbandi holnapra döntsd el hogy kell-e a kormányvég
jóccakát mindenkinek
kb annyi
mivel a postaköltséget súly alapján számítják így tartottuk igazságosnak