Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁ simán kirakom
A változatosság kedvéért: fjr1300@freemail.hu
Meg még kéne egy bukogomba is a száma:BEOO4-Black
Izé én nem akarok beleszólni, de ez biztos jó a Te motorodra? csak mert a felsoroloásban nincs FJR1300
és ha jól emléxem neked az van.
Np ElBandi még egy mailcím kéne küld el a postámra ha nem akarod ide kirakni
A lábtartó cikkszáma: FPO18-chrome,(gyakorlatilag ezüstszinű sportlábtaró),és mégegyszer köszi
Köszönöm mindjárt kikeresem a cikkszámot
ElBandi vagy Frenky!

Mail címem ott van az adatlapomon
cikkszám kell a lábtartóhoz sürgősen
innen msn vagy levél mindegy
Nagyon sajnálom ez a legszörnyübb sors amit egy moci kivánhat ,mert ha a pályán jön a perec akkor legalább van miértje a dolognak,de a bicikliző kislányok által okozott töréskár a legsiralmassab kategoriába tartozik
Még a banditom volt odaadtam az eggyik haveromnak hogy élvezkeggyen,én ültem mögötte erre szol hogy csipi egy darázs,megáltunk egy árok szélén,leszált a hátán a darázzsal,én utánnaugrottam hogy lesöpörjem a rovart,meglöktem a banditot az meg egy laza szaltoval leszált a murvával kibélelt árokba
Ugy nézett ki a motor mintha 200-zal estem volna vele az M-7-en
...no comment...
Bazeg ilyet meg nem hallottam. Kiscsaj, hogy parazhatott..
Bakker ilyen pechet sry Miki
Remélem sikerül rendezni a biztosítóval a dolgokat.
A képek jók lettek , respect
Ha addigra meglesz a biztosításom a következőre én is megyek
Bmiki elbúcsúzott... Frenky elment papírokat intézni, akkor elmesélem.

Megérkeztünk tihanyba odataláltunk, elől mentem, vak vezet világtalant eset volt, mert még soha nem voltam tihanyban, de odatalálunk, az apátság lábához. Parkolót kerestünk magunknak, de mivel nem találtunk egy a feljáró széles út lábánál egy bokorsor mellé támasztottuk átlósan le a gépeket. Először úgy hogy bal oldalt Frenky gépe, középen én, jobb oldalt Bmiki é, de mivel csempén áltunk jó volt hogy én lejebb gurultam háttal, és beálltam Bmiki helyére, ő meg középre, mert így egyszerűbb volt.

Megnéztük, stabil minden, elindultunk felfele, a tető fele mintha Bmikiék hallottak volna valamit csattanást, de hátraforulda Frenky gépe állt, csak az látszótt a bokroktól tovább mentünk. Fent leültünk, majd jött 2 motoros és közölte velünk hogy a motorok eldöltek lent... Mondtuk nekik ne szivassatok, azsongyák nem szivatnak, lesiettünk és bmiki gépe és az enyém a földön feküdt, Frenkyé áltt. Hát nem tom, de benne ma szar is vigyázba állt, akkor készültem el a géppel, és az enyém feküdt a földön... Miki az enyémen. Felállítottuk, és kiderült én 2 indexel, és egy kis idom repedéssel az index mellett emgúsztam, de Miki gépe kapott rendesen. Tank horpadt fejidom törött, oldal idom, faridom, hátsó lámpa törött, indexek....

Később kiderült egy külföldi kislány ment neki Miki gépének biciglivel, és az enyémnek dőlt, ami nem tudta megtartani és dominó szerüen dőlt tovább... Rendőrt hívtunk, ők írtam egy írásos valamit, a biztosító révén, hogy legyen nyoma mi történt, de nem tudtott semmit tenni.

Végülis azt mondta, hogy ő nem tud mit tenni, ha a biztosítóval és az angol családdal nem egyezünk meg, akkor polgári pereségre lehet vinni a dolgot, aminek semmi értelme. Ezért holnap megyünk Mikivel a biztosítóhoz, de mondtam neki az én "károm" szinte jelentéktelen, és ezért is érzem szarul, mert eredetileg az én gépem volt középen... meg én mondtam parkoljunk oda meg minden. Nagyon sajnálok mindent ezért...

Frenky segít nekünk, Mikinek, mivel pestiek félig az angolok ő intézi a papírdolgokat. Amiért főleg én vagyok neki nagyon hálás, mert igazából engem nem érdekel a saját dolgom, de Mikié nagyon is!

Ez történt az első kisebb cat talin... egy életre megjegyeztük, és ha előkerül a tihany szó bármelyikünk előtt, egyből meg van mire kell gondolni... a külfödli biciglis kislányra, és amit okozot.
Biztos odajött egy nagy kutya és megijesztette a macskákat
Aha. Nyugi en elhiszem.
történet? akkor én mondjam el? bmiki letett róla, mert úccse hinné el senki. mert ha én mondom akkor elhinné...
okeee!
Uraim szép estét mindenkinek, visszavonultam (2-kor indul velem a sütiexszpressz)
De azért reggel mindkettőtöket zaklatni foglak...
Meglehet tudni h mi tortent?
JA és igérem! Több ilyen nem igen lesz! Legközelebb előre megtervezett dolgon fogunk részt venni, mindenre (percpontos menetrendel) és nem lesz olyan hogy pl Győri kollegának sátoroznia kellene...
Okés! Ha kell, akkor megyek én is, de mint mondtam a te dolgot ezerszer fontosabb mint az én indexeim, vagy idom gondjaim.
Még ne csüggedj Miki ha rajtam múlik, még a dns-e is meg lesz!
Hát ami szép az szép, de ez nagyon szép!
Igen!
Ha Frenky beszerzi a megfelelő papírokat, akkor holnap 9 után mehetünk a hivatalba.
Majd hívlak telefonon.De ettől függetlenül még az is lehet, hogy mehetünk a "sóhivatalba" a külföldi bizt. részéről
.... beszéltél a biztosítós haveroddal?
Hy mindenkinek! Mi történt a külföldi biciklis kölkökkel?

Itt van pár kép fater cat-jéről: