Én is gép közelébe értem. Pár képet én is feltennék... És a kirándulásról nem szeretnék részletesen beszélni. Majd elmeséli, a "legrosszabban" járt kolléga... Bmiki... ne haragúdj! Én hibásnak érzem magam... Inkább az én gépem lett volna középen. Én vittelek titeket oda, én mondtam legyenek ott a gépek... És én azt mondanám, hogy engem nem érdekel ha esetleg kaphatnék valamit is ahova holnap reggel mennénk, ha macerás lemodnok róla. Egy valami érdekel, és fontos. Hogy neked helyrejöjjenek a dolgok! Remélem csak idő kérdése!
Udv mindenkinek
Szep latni cicakat egyutt
En is most ertem haza mocizasbol!Ma vegre jo ido volt.Talan iden ez elso normalis motorozos ido.Irgalmatlan mennyisegu motorost lattam ma.Mindenkit kicsalogatott az ido.
A mai kirándulásunkat nagyon élveztük, bár a mai naptól ki nem állhatom a külföldi biciglis gyerekeket.
Frenky ezúton is köszi az ügyezést. Várom az adatokat (bedomiklos@mail.tvnet.hu)
Cris. Ha a Frenky hozzájuttat bennünket a megfelelő dokumentumokhoz, holnap reggel 9 körül mehetünk a biztosítóhoz.
Az normális ha a kuplungom olyan erős,, hogy leszakad a csuklóm? Kicsit állítottam a holtjátékon amivel könnyebb lett,de még mindíg izmos. Elméletileg nemrég lett komplett kuplunk cserélve (nem csak lamellák). Olyan mintha a visszahúzó rugó lenne kurva erős.?!?!?!?!? Mit tudok tenni? Mennyek gyúrni?
Ma reggel már kiugrottam az ágyból és tekertem pár kört. Sajnos ma én nem tudok részt venni,de a jöv hét szombat megfelelne nekem is! Reggel elindulok és fehérváron tali pl. Na széles és balesetmentes utat mindenkinek!
na.. srácok.. úgy hiszem a mai nap nem jött össze.. de no prob..
a jövő 7en.. szombat lenne a legjobb.. akkor irány a világ.. szóval jó lenne szombaton kb. 12 fele pl székesfehérváron találkozni. és utánna tihany. - pápá.. veszprém..vagy valami ilyensmi.. ?
Akkor délután... ez a Tihanyi kiruccanás ok? Eddig csak Frenky és Bigrip írt... vélemény.
Felhívom Bmikit, s a két fehérvári sem jelentkezett...
Phoenx bementem az autó motor boltba, ahol kértem volna ilyen sprét, de csak szettet tudtak adni, ami sport szűrőkhöz való. Azt tanácsolta a faszikám, hogy fújjam be szilikonsprével, az is ugyanolyan jó állítólag. Hazamentem s azt egyenletesen felvittem, mivel spré kiszerelésben volt.
Bocsi, hogy tegnap nem voltam, de mint írtam, Kanizsán kézilabdáztam, és utána volt egy kis party, amiről későn értem haza. De most egy picit itt vagyok!
Én aszondom. Délután menjünk el Tihanyba. Mivel 3 különböző részről idulnánk. Északről, Délről, Keletről. Kb ezt a pontot vettem középső találka pontnak. Győrből és innen kb 80-90 km ert teszünk meg odáig. Frenky menne picit többet olyan 100 100 pár körül.
De akár mi lenne ha ezt Első Club Cat TALI hívnánk! Bmikit felhívom ha nem jelentkezik. Aki jöhetne velem. Frenkyhez Bognárgábor és a másik fehérvári kolléga is csatlakozhatna, meg még a Győri Cates társunk jönne le. ez már eleve 6 Cat. És persze mindenki hozhat magával még bárkit. Aztán majd alakul.
Mindenki írja le mit gondol. Tom délelőtt van és a délutánról kellene dönteni. Ez kicsit meleg, de talán össze tudjuk hozni okosba. Most nekem meló van, hogy elszabadjuljak délutánra, délben jövök. Addíg vesézzétek ki a dolgot!
ÁÁÁ gyerekek.... naon boldog vagyok.Sajnos én holnap nem tudok menni veletek gurulni,de majd legközelebb...
Haverom azt mondta, hogy nagyon jól döntök a kanyarban... én már a földön a motor még függőlegesen . De a végére már kezdtem belejönni bár van mit gyakorolni.. De az egykerék már egész jól megy (majdnem hanyattdobtam magam amikor egyesben húztam egy tőgáz és megugrott a motor. Sapnom a V-stromról majdnem leesett a röhögéstől. . Na jó szoknom kell,de belejövök ebbe is. De asszem ma az asszony a kertben a Cat meg az ágyban.
Na jól van nem rontom tovább itt a levegőt inkább a piát! Jó 8 mindenkinek és köszi a gratulációt!
Meséljétek el nyugodtan, mert nekem úgy sem hinnék el