Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csövi látom épségben hazaértél
Chris,kéne még egy lábtartó nekem is lekéstem a dolgot vagy még beleférek
hangya jó a vas szerintem.Gratula
Helló mindenki.Chris van 1 ötletem holnapra felraktam a "te " dobodat a motoromra........ütközzünk valahol és meg tudod hallgatni menet közben is ?Egyépkén a felkérés mindenkinek szól,hogy macskásodjon el együtt a lábunk
Ja és bocsi a képekért,de mobillal tudok csak fényképezni. Ja ott a sisakom is amit már említettem tegnap!
Na én megyek és belecsapok az éccakába ünnepelni .
Holnap jövök és mesélek meg kérdezeek mivel van pár kérdésem... Na csokkkolááádéé mindenkinek!
Na háj all!

Megvettem a motort ami nagyon király és nagyon egyben va. Új lánc+kerék.,olaj,szűrő,új gumma (michlein ami még szőrös is kicsit),de itt vannak a képek!
Na,, srácok .. nem akartok holnap dél- délután menni egy karikát..

én győrbe vagyok. .akár találkozhatunk valahol.. és mehetünk.. egy jó.. a..na?
Hiho!

Chris, mikor Te pucoltad a légszűrőt, akkor hogyan vontad be utána olajréteggel? Mert nekem csak műszerolaj volt itthon, és azt sem tudtam normálisan felvinni a szűrőre (nem tudtam mivel porlasztani). Csak egy balf*** megoldással vittem fel, és sztem így meg sok rajt az olaj.

Mentem egy gyors próbakört és apám meg az asszony is azt mondta, hogy olyan furcsa hörgő-szerű hangja van. Lehetséges, hogy tényleg sok lett az olaj, így kevesebb levegőt kap és azért ilyen?
szép jónapot

paypal acc elkészült még egy kérdésem van satillushoz aztán mehet a rendelés
hiho!

satillus adj légyszives egy msn vagy mail címet lenne egy két kérdésem
Szep napot mindenkinek!
megjott a kesztyum,vegre a megfelelo meret es szin
Nagyon kunnyu,es kenyelmes
... akár milyen meglepő, de én még Tihanyban nem voltam! mindíg csak balcsi karika meg ez az, de a Tihanyi félszigetre még nem mentem be...
... kifejtenéd?
De én ma Kanizsára megyek kézilabdázni...
Ma is jó lesz az idő.
Hello..a..

holnapra jó ídőt.. mond.. miért nem találkozunk valahol? srácok? menjünk már valamerre,,,
az milyen márkájú is? a karbon...

Bognárgábornak van karbon noném dobja, de nagyon jól szóól!
Délelött még van egy kis melóm,de a délutánt a cicussal töltöm.Nyugi egy egész stáb jön a metro goldvin mayertől!
ha....
belelendülsz a vidicsinálásba... a karbonról is csinálhatnál máár! arra is kíváncsi vagyok!
halee Frenky...
Helló mindenki
szinórok kicsavar...vissza... hátha... de kérdezz szerelőt, szeritntem. én aksira tippeltem volna!
az akksit próbáltuk már! azzal nincs baj....
akkor sűrűn tesztelget... nem tom. talán az aksi rakoncátlankodik.

De ezt könnyen ki lehet deríteni. Motoros span felhív.. aksi csere.. próbál!