Helló mindenki.Chris van 1 ötletem holnapra felraktam a "te " dobodat a motoromra........ütközzünk valahol és meg tudod hallgatni menet közben is ?Egyépkén a felkérés mindenkinek szól,hogy macskásodjon el együtt a lábunk
Ja és bocsi a képekért,de mobillal tudok csak fényképezni. Ja ott a sisakom is amit már említettem tegnap!
Na én megyek és belecsapok az éccakába ünnepelni .
Holnap jövök és mesélek meg kérdezeek mivel van pár kérdésem... Na csokkkolááádéé mindenkinek!
Megvettem a motort ami nagyon király és nagyon egyben va. Új lánc+kerék.,olaj,szűrő,új gumma (michlein ami még szőrös is kicsit),de itt vannak a képek!
Chris, mikor Te pucoltad a légszűrőt, akkor hogyan vontad be utána olajréteggel? Mert nekem csak műszerolaj volt itthon, és azt sem tudtam normálisan felvinni a szűrőre (nem tudtam mivel porlasztani). Csak egy balf*** megoldással vittem fel, és sztem így meg sok rajt az olaj.
Mentem egy gyors próbakört és apám meg az asszony is azt mondta, hogy olyan furcsa hörgő-szerű hangja van. Lehetséges, hogy tényleg sok lett az olaj, így kevesebb levegőt kap és azért ilyen?
Chris,kéne még egy lábtartó nekem is lekéstem a dolgot vagy még beleférek