Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja
most jutott eszembe hogy kb egy hete kerdes vaolt a gumi...nekem bridgestone Bt020 van...juliusban volt csere de mar rendesen kopott a kozepe..nyaron gyanitom megint..de most ajanlottak egy masikat annak allitolag jobb kialakitasu a kozepe..kimondottan hosszabb eletu...BT014
Haver hondajan elosszor BT021 volt az kockasra kopott lecserete erre,de kozben eladta,de most a gixxeren is bt014 van..kopott de egyenletesen..
SZerintem kovetkezo az lesz
Nezegettem
Talaltam hurricante is
piros-fekete
165 font az kb.durvan 57750ft
egesz baratsagos ar...nagyon gondolkozok egy vasarlason...bar en feket szurket gondoltam...sajna nem sok ruha van az en szinemben...meg szurke fekete narancs cuccokat nem lattam
Udv Minden kedves es nemkedves forumozonak!
Szerintem ....ne furgyeee le! en azt szeretem ha budos a pi...
köszike
örülök, hogy jobban alakulnak a dolgok.
az jó ,hogy nincs gond! én egy kicsit jobban vagyok ,a barátainkkal lemegyünk balatonra pihenni szórakozni,alig várom de utána szar lesz ,mert csütörtökön megint megyek ,de akkor a temetésre!
Timi is kivan lelkizik! barátjával lehet ,hogy szakitás lesz
különben jól vagyok!
voltam ma megint tornázni ! holnap annyi lesz nekem!
nincs gond ... és arra ?
valami nem tetszik kedves?
Bocs a politizálásért de remélem senkit nem befolyásolok a képemmel
Hali! igaz én nem vagyok srác de azért köszönök neked NAGY FIÚÚÚÚ
Udv Srácok!

Holnap megbeszéljük Gabival a részleteket, hogy csináljunk mit csináljunk.

Én azt tudom javasolni, aki valamit is szeretne rendelni innen, akkor, írja fel a listára amit szeretne, aztán ha már mindenki leírta, zároljuk a listát, és megrendeljük. A részleteket holnap dolgozzuk ki Gabival.

Lista:

Chris*ST - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
hiho!

holnap kiállításra megyünk most meg focizni meek este beszélünk a rendelésről pápá
üdv mindenki
Ja és a bukógomba!

Akkor elvileg elég a 3 inch-es is? Bár ha jól emlékszem én is ezt mondtam! A 4-es szerintem is baromira kiállna már.

És mikor rendelünk?
És itt van hozzá a Csizma is:

http://www.prexport.com/Catalo...
Amúgy ezek közül lehet valamelyik, mert az tuti h kétrészes, és a Prexportnak csak ezek a kétrészes ruhái vannak! És ugye a Shadowot meg kizárhatjuk, így a felső kettő közül vmelyik.

Nekem piros-fekete-fehér kellene, az meg a Shadowon kívül csak a hurricane-ból van!

http://www.prexport.com/Catalo...
Ez a Shadow fantázianéven futó modell!
Itthon vadonat újan 94.000 - 124.000 Ft-ig kapható (bolttól függően)

Sztem nekem nem ezt ajánlották hanem egy másikat, mert a srác azt mondta, hogy náluk a boltban (motorboltban dolgozik) 178.000-ért ment!

Majd holnap tudok szerintem pontos nevet adni! Aztán majd akkor megkonzultáljuk
itt a link...van minden szin meg meret is.
ruci
Prexeport?
Nem semmi...Pont tegnap nezegettem ruhakat es talaltam egy tetszetoset de nem halottam meg rola..
Tehat azt mondjatok jo?
Itt egy hangyafaszat olcsobb...kb 35 ezer...uj..
Meg itt is kicsit meglepo az ar...
Bar haver Hein Gericke bor gatyat vett a boltban...kb 21 ezerert.
ez tök állat,de lehet esőben nem sokáig marad fennt.....
Új, oldal, újra képek...
ma nem vagy valami bő beszédű! nekem van rossz kedvem ,és te nem írsz!