Ja
most jutott eszembe hogy kb egy hete kerdes vaolt a gumi...nekem bridgestone Bt020 van...juliusban volt csere de mar rendesen kopott a kozepe..nyaron gyanitom megint..de most ajanlottak egy masikat annak allitolag jobb kialakitasu a kozepe..kimondottan hosszabb eletu...BT014
Haver hondajan elosszor BT021 volt az kockasra kopott lecserete erre,de kozben eladta,de most a gixxeren is bt014 van..kopott de egyenletesen..
SZerintem kovetkezo az lesz
Nezegettem
Talaltam hurricante is piros-fekete
165 font az kb.durvan 57750ft
egesz baratsagos ar...nagyon gondolkozok egy vasarlason...bar en feket szurket gondoltam...sajna nem sok ruha van az en szinemben...meg szurke fekete narancs cuccokat nem lattam
az jó ,hogy nincs gond! én egy kicsit jobban vagyok ,a barátainkkal lemegyünk balatonra pihenni szórakozni,alig várom de utána szar lesz ,mert csütörtökön megint megyek ,de akkor a temetésre!
Timi is kivan lelkizik! barátjával lehet ,hogy szakitás lesz
különben jól vagyok!
voltam ma megint tornázni ! holnap annyi lesz nekem!
Holnap megbeszéljük Gabival a részleteket, hogy csináljunk mit csináljunk.
Én azt tudom javasolni, aki valamit is szeretne rendelni innen, akkor, írja fel a listára amit szeretne, aztán ha már mindenki leírta, zároljuk a listát, és megrendeljük. A részleteket holnap dolgozzuk ki Gabival.
Amúgy ezek közül lehet valamelyik, mert az tuti h kétrészes, és a Prexportnak csak ezek a kétrészes ruhái vannak! És ugye a Shadowot meg kizárhatjuk, így a felső kettő közül vmelyik.
Nekem piros-fekete-fehér kellene, az meg a Shadowon kívül csak a hurricane-ból van!
Prexeport?
Nem semmi...Pont tegnap nezegettem ruhakat es talaltam egy tetszetoset de nem halottam meg rola..
Tehat azt mondjatok jo?
Itt egy hangyafaszat olcsobb...kb 35 ezer...uj..
Meg itt is kicsit meglepo az ar...
Bar haver Hein Gericke bor gatyat vett a boltban...kb 21 ezerert.
most jutott eszembe hogy kb egy hete kerdes vaolt a gumi...nekem bridgestone Bt020 van...juliusban volt csere de mar rendesen kopott a kozepe..nyaron gyanitom megint..de most ajanlottak egy masikat annak allitolag jobb kialakitasu a kozepe..kimondottan hosszabb eletu...BT014
Haver hondajan elosszor BT021 volt az kockasra kopott lecserete erre,de kozben eladta,de most a gixxeren is bt014 van..kopott de egyenletesen..
SZerintem kovetkezo az lesz