Háááát ha látnátok Frenky kesztyülyét olyan mintha kukáztá volna,ráadásoul rongyá szakadt,bezzeg Yamaha motorra fussa neki,de a cucca loncsos
Fotozd már le nekünk azt a szuper Prexport kesztűt hadd lássuk a minőségét,és ne hogy azt mond hogy a sok használatba kopott el
hát itt meg ezt is azt is mondtak... eccer esik aztán picit süt, aztán megint nem megint igen.. tök idegtépőő... sőt ami nevettem, az hogy meg kell változtatnom a szavam, ha így marad. Mert aszontam húsvétra kész lesz a motor.
Udv!
Amit en lattam az egy golyos kis keret...nem tul nagy..kb 5-6 nagyobbacska golyo van gy keretbe,amit kozvetlen a kerek ala kell tenni...begul is olyan mint egy mini futopad,csak nem hengerekkel hanem golyokkal.
A felnicsikot nekem nem basztak ossze gumi cserenel...de lehet jobb varni,te tudod
Tom mire gondolsz, ilyen kis bizbasz, fém, amit a hátsó villahíd és a föld közé kell tenni, majd kiegyenesíteni,és akkor me van emelve. Láttam már olyat. De én a tél folyamán a téli tárolás végett okosba 6ezer körül talán kicsit többért beszereztem egy hátsó emelőt, így meg van oldva a láncfujásos problémám.
Ma nagymosást rendezek, lemosom délután a gépet, a láncomat rendbeteszem, és arra gondoltam lehet feldobom rá a felnicsíkot, habár én annál meg szerettem volna várni a gumicserét, össze ne b*sszák nekem. Még meglássuk, milyen kedvem lesz...
Allvany nekem is jo volna...De en csak bevandorlo kent tartom a motorom haverek lakotelepi udvaran...ahova kulon engedelyt kellett kernem a kedves hazmeste nenitol(200 eves)
most haverok koltoznek...megint uj hely es nem jobb a helyzet sot...ott is egy kozos udvar lesz jopar kocsival..meg beton sincs de ahol en lakok ott meg semmi...balfsz angolok nem gondoltam a jarmuvekre..
Chris majd a legkozelebbi lancfujast lefenykepezem ...amugy en is tobbnyire tologatom...
Bar most az egyik ujsagban lattam gorgos csoda dolgot...alateszed a kereknek es tudod forgatni ...hatalmas talalmany...
Satillus! Hiszem ha láátom!
Gabi, sajnálom akkor, mégis kicsit többet kell rákölteni, de ha meglesz, reméljük már nem lesz gondod rá!
Lánc fújás... nos igen, nálam is 2 emberes feladat volt egy tol, én fújok. Vagy toll, támasz, fúj, tol támasz fúj, és akkor én egyedül is megoldottam. Na de mostantól... ... fel az álványra, és kéész meg van oldva!
Ma de jót gurultam... Keszthelyen jártam, napos idő volt, se meleg se hideg. Tetszett, remélem aki tehette motorra ült, és gurult ha nem is nagyot de egy picit legalább!
Most ertem haza!
Annyira nem izzadt be tokom,de nagyon jol esett.Tobb kedvem van a melohoz is.
A lancot en is labtartos modszerrel kenegetem.Regebben havert kertem, de mar egyedul is meg tudom billenteni es fujni egyszerre.Eleg erdekesen nezhetek ki.
Tovabbi szep napot!
Tologatom a mocit. Egy tolás egy fújás. Vagy szólok az Asszonynak és én tolom Ő fújja! De haverral csináltuk már úgy, hogy az oldaltámaszra emelte a mocit én meg pörgettem a kereket és fújtam.
így van biza...
ha az eső nem tesz benne kárt akkor a mosás biztos nem fog mosd csak le nyugodtan
szivacsot nem ajánlom mert a piszok beleragad utána meg csiszolja a fényezést inkább valami jobb minőségű puha kefét utána vileda. én mindig áttörölgetem hogy ne maradjon vízcseppes.
Ja tényleg kérdés: hogy szoktátok sprézni a láncot gsxf-hez vagyok szokva azon van közép állvány az sokat könnyít a dolgokon.
Vannak fejlemények a mocival kapcsolatban.... valszeg a hengerfej tömítés a ludas de azt mondta a szerelő leginkább azért mert már levették a hengerfejet és valami rossz minőségű tömítést raktak bele
kb 50 forintomba fog fájni a dolog ha minden igaz.... nos azért ezzel nem vagyok valami happy de remélem utána gond nélkül szalad a cicus .
Fogyu. Én is így voltam vele. Aztán 2 nap egymás után olyan esőben mentem vele haza, hogy el volt árasztva a Hüvösvölgyi út. A Stop shop-i lejtő alján nem viccelek TENGELYIG MERÜLT A MOCI A VIZBEN!Min.6-8m széles tócsa volt, lábaim a tankon. Na ezek után a moci meg sem rezzent úgy vitt haza. Onnantól kezdve mostam vakartam, mentem vele 180-al esőben stb.
En is most ebredtem.
Itt is sut a nap!Meg van ket oracskam meloig.Kihasznalom egy kis mocizasra.itt ilyenkor a legjb.Minden masodik jarmu motor.Nagyon elvezem.
Szep napot.
Udv!
Latom em volt ma nagy forgalom.
Neha az is kell.En hulla faradt vagyok...meg piazni sem volt kedvem..pedig haver behozott egy uveg jagert...Oregszem...puha pocsu lettem....tegnap csak 4 orat aludtam...valoszinu azert nem mertem aludni mert feltem hogy almomba befosok
Chris!Biztos emlekszel a sracra aki regisztraciot ajanlott es egy csomo mindent lehet nyerni ingyen...
En minden nap nyerek valamit..na de ma...Audi A3...ez a nem semmi...es en nem is regisztraltam/..Milyen szerencses vagyok...Lehet majusban azzal megyek haza
Na szep almokat
Fotozd már le nekünk azt a szuper Prexport kesztűt hadd lássuk a minőségét,és ne hogy azt mond hogy a sok használatba kopott el