Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét urak... hazaértem!
Hát akkor te azon ülve élvezkedjél ....
a vasmacska
Ok Sracok!
En leptem melozni menet kozben tartottam egy gyors szepsegnapot e kis hajvagassal...csak hogy jobban menjen a melo...
Szep napot...bar ahogy hallom esik...veletek vagyok mert itt is...pedig ma mar kesz lennek egy kis cicazasra...de ahogy frenky is mondta melyik macska szereti a vizet
izé bocs nem frissítettem mielőtt írtam...
haha Chris ne lapíts
brigéciol powa
hát nem tudom, nekem a brigéciol elég csúnyán kiszedte a zsírt az o-gyűrűk közül.. Pedig semmi magasnyomás vagy bármi.
én nem hittem, míg nem láttam... de igaz!
elmeletileg az en cuccosom is ilyen...de csak elmeletileg
en is benzinen gondolkoztam...regebben en is brigeciollal jatszottam blokmosasnal,na meg retkesebb helyeknel....de itt a nemes angliaban nem talaltam..bar annyira nem is kerestem
1 perces lemosás... van egy spéci sprém, amit ha ráfújok azon nyomban folyósítja az olajos dolokat, és pikk pakk alatt visszanyeri, gyári fényét.

utoljára a kis 125ösöm belsejénél használtam belefújtam alul meg ömlött a folyékony olaj, és szó szerint a csillogott a fém, ami olyan volt, ami meg matt volt, az is tiszta volt, egy rongyal sem kellett rámennem utána...
brigéciolt használok ,de már drágább mint a benzin és az is ugyan úgy leviszi,persze ezzel is szöszmötölni kell
Nem is kerdeztem..Mivel takaritottad le?
Nekem van lancmoso sprem...de eleg sokat szoktam vele en is jatszani
Jó pénzért persze bármit ami motorral kapcsolatos
Khmm Nem is rossz!Házhoz is mész?
Udv Sracok!
Olyan mocskos feltekeny lettem a lancodra(kerekkel egyutt)..kotelessegemnek tartom az enyemet is kenyeztetni..Nemreg megtortent,de csak kapkodva...
En probaltam a teflonos feher spret...az biztos hogy nem dobalta le..de mivel szaraz (a szervizbe azt mondtak fasza)...en nem bizok benne...par nap utan ugy tunik mintha mar semmi kenese nem lenne..inkabb dobalja le..most wurth termeket hasznalik,de meg csak most hasznaltam elosszor..
hát gratula az 1 perchez ,castrolt használtam eddig én is meg a schelnek van egy naon jó spréje a hondánál vettem mind kettőt , de ki is fogytak már
És már csak repsol van ithon az meg sztem ahogy észrevettem egy sz.......r
naa neméri hasznos infókat visszatartani kistársaid elől
nagyon csini... én ezt 1 perc alatt megcsinálom... .. hogy hogyan, legyen az én titkom.

én ha jól tom castrolt használok, szürkés fehéres színű
woot ez nagyon csilli villi lett gratta :D milyen lánc sprét használsz? én most castrol grafitos fajtát ami frankó de a kerék állandóan tiszta retek tőle
Pedig mindig motorozás után használom ahogy kell(ez természetesen még mindig a gsxf-re vonatkozik)
na hali mindenkinek
mivel itt esik az esső így arra gondoltam h letakarítom a macskuszt ,vagyis csak láncot+ fogaskereket rá is ment az egész délelőttöm ,de sztem megérte!
jaja... meg ahogy egyik havert említsem... legalább fejembe lesz az hogy nem fogok gyorsan közlekedni, mindenhol kb ugyan annyival.

meg úgy számolgattam, hogy kb ugyanott jönnék ki, ha új normál gumát vennék, vagy használt ilyeneket, csak a motorozási élmény óriási a kettő között. Persze azt nem vettem számításba, ha használtan veszek jó minőségű gumikat.
közúton mindeképpen le fog kockulni... szerintem egyszerűen sokkal többet mész egyenesen mint kanyarban és a kanyarokban sem fogod tudni mindig lerakni a térded hogy koptasd a guma szélét szóval ha egy 5-6000km - ig kitart a hátsó akko mindenképpen megérte
de sztem még akkor is ha 5000-nél ledobod
eddíg úgy voltam vele, húsvétre felteszem őke... de rádöbbentem még a márciusnak sem lesz vége, mikor lesz a húsvét...
igen ennek szépen le van pályázva a széle