Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg arra leszek kíváncsi meddíg fogja bírni... ... egy tuti a célom a gumidarabok eltüntetése ameddgi csak lehet... (széllességben)

naja, kocka gumi után, mert sikerült a jelenelgit autógumivá átalakítani!
hát ha egy lekockult gumid van akkor mindeképpen megérte amire én kiváncsi leszek az majd a futásteljesítmény
tapadásban nem lesz hiba az biztos
amúgy már vagyon vááárom a kiállítást! szinte számolom a napokat! ha meglenne a csimma, ez lenne a legszebb névnapi ajándékom.
még megvan a kép, amit küldött róla... gumi ... én úgy gondoltam mivel a 160as jótapadós gumma alig van, ezért rábólintottam és 20-25 között azért már egy átlag ember elég jó gumit kap.

De akkor majd ha szükségem lenne még, mindenképp megkérdezlek. Jah, és a a pudig próbálja az evés, ezt szem előtt tartva, ha felteszem el tom mondani, megérte vagy sem.
Nah szal én attól jobbat tudok kicsit olcsóbban ha legközelebb szülséged lesz rá...
Azt mondtad ugye hogy kb 90% -os a gumi(k) de amiket tőle láttam azoknak csak a közepe 90% a széle le van pályázva olyan 60-70%-ig. Persze ez jól is nézhet ki és az sem biztos hogy Te ilyet vettél csak eszembe jutotta gumi témáról
Naja.. és itt kökemény ütközések vannak, vagy ha nem figyelsz két akkora taslit kapsz a védősortól, csak lesel... Nah jó adni is lehet ... a NŐK más tészta, általában ők dúrvábban, csípnek rúgnak harapnak, tépnek karmolnal... egy párszor volt részem női csapat ellen, és hát mintha szadomazó lett volna este kb úgy néztem ki utána...

Igen, tőle vettem Brian től...
Helló Mindenki.Gondoltam +sétáltatom a kis cicát,de melyik macska szereti a vizet?
hiho!

nah szép jó reggelt mindenkinek ezen a borús szombaton.
helyzetjelentés: Tegnap mocival(gsxf750) mentem melóba -- szerte széjjel fagytam pedig csak 20km
ma szakadó esőben jöttem haza a kezem tiszta fekete a kesztyűtől. DE akkor is tök jó volt végre valami dinamikusabb járgányon ülni mint az 1.4es opel -ben.
gumi témához kapcsolódva : nekem a cat-en battlax021 van. sajna még nem tudtam kipróbálni de majd eljön az az idő is.
Chris mondtad hogy aszódon vetted a gumit. Szabad tudni hogy kitől? Ott egy Brian nevű srác van akit ismerek
Udv Mindenkinek!
Ujra a megszokott idoben jelentkezek.latom mindenki jol van.En is hatalmas erot ereztem ma reggel ..mar keszitettem a csuklomat a gaz rangatasara...de melo kozben elment az ero es delutani pihimet...pihivel toltottam ..cicazas helyett ..de mar gyugyuloban vagyok,talan holnap..
Chris kezizel?en is csinaltam kiskoromban...azota is azt tartom a az egyik legkemenyebb sportnak...a legtobb kuzdosportban van nemi vedofelszereles..de a kezibe az a jo hogy barmikor belekonyokolhetnek a fejedbe..es bocs..utanna persze vissza kell adni
Ja es neha elnezem a kezis lanyokat..hat az sem gyenge
Lepek kicsit tentezni..holnap a "kedvenc" napom
hello mindenki! Kicsit sok lett a meló,de itt vagyok Talán az sem mindegy,hogy párbajban vérezni vagy vérbajban pározni?
vagy....

kecsesen ringo fecskre, vagy recsegve fingó kecske
Hááát nem mindegy hogy cumizol vagy gumizol
tök min1... én szabadalmaztattam
Ez ugy van hogy van az öreg motoros,és a bátor motoros,és a bátor motorosbol nem lessz öreg motoros
igenis értettem!

azt a jelzőt általában a motorosok elé szokták tűzni, hogy okkal, vagy anélkül... ezt mindenki eldöntheti.
értékeli is ezt bened ,hogy tanulsz,de miért vagy barom?azééé mert motorozol? az nem baj !
csak vigyázzz magadra
amúgy már lehet ismerni... egy néha nagyszájú, de kitartó, barom motoros vagyok ... nah jó néha azért használom az eszem is ... ... mert vén motoros szeretnék lenni, mint hogy gyors...

a kis szemét! amúgy én is aszontam itthon, hogy kell egy gép a suliba, amin tudok dolgozni, nah jó ebbe azért van is valami, mert fél életem a lapotpomon van rajta, teljes iskolai anyagok feladatok minden izé, és ez egy infós suli, szal azért van benne valami. No meg a munkám többnyire nem áll meg itthon, vagy ott Kanizsán, és ezért is laptop lett, a hordozhatóság végett...
nem -nem már kettő van ,karácsonyra kapot tőlünk egy laptopot,most is azon vagyok ,mert ez gyorsabb,mint az én gépem! tudod zsarolt hát hogy azon nem tud dolgozni,azt a hülye szülei megveték neki,de az msn.meg aziwiw jobban megy,
én is mondtam neki ,hogy írjon neked !de azt mondta mit írjon nem is ismer,hát én meg mondtam majd megfogod
itt 2+1 laptop, szal mi fel vagyunk szerelkezve
regeljen ő is, és szálljon be! kár hogy csak egy gép van.
a sok hülyeséget amit írunk,már mint mindenhol
miért mire értette? a háát anyuut!
igen idáig írta a szakdoliát,néha nevet rajtunk hát anyuuu!mé mi van kérdezem semmi ez a válasz
most ment el a barátnőjével
joccakát, halee