Jah egyébként pálinka ügyben én az eperfa horót ajánlom nem a mézet
Az elveszi a pálinka utóízét legalábbis szerintem van neki egy kis karcos íze de ezt a hordó elveszi ezerszer finomabb lesz sokkal jobban itatja magát
Koszi mindenkinek a jotanacsokat....Pont most hozott a nagysagosasszony kis paleszt..igaz nem nekem,de lehet ranyulok...mert nem akar javulni a helyzet..meg mindig van laz ,na meg a seggemen hugyozok...kb 10 percente ja es mar ket napja nem ettem
Szep napot
Frenky kira a dudacso..nagyon brutal
Valaki még fent van mert ha nem akkor lépek southparkot nézni. Valaki hozzáértő megtudja nekem mondani, hogy a 96-98-ig milyen komolyabb változás történt a thundercateken? Külső-belső stb.?!?!?!?!
Kösszziii
ÁÁ kell az a akis méz a toroknak. Mégjobban csúszik. Volt pár mámoros estém tölle. Egy két lityi és már nem is emlékszem semmire. Csak a seggem vagy a fejem fáj. A seggem a seggreüléstől a fejem meg az oszlopoktól,de sebaj mert, ha 5 púp vana a fejemen akkor tom, hogy nemsoká hazaérek. Kivéve amikor nem.
Az "eredeti hangja" Szakácsi Sanyi, jó haverom és kocsma-társam volt Isten nyugasztalja, azt hiszem nem is lehet az Ő karakterét a szinkronban pótolni....
SBK2001 el játszogatok amíg nincs itthon a saját gépem imádom :D
kiri lett a kipuffanó Frenky House-t meg nem nézem mert nem bírom az aktuális magyar hangját
eredetiben 1000* jobb
Na jó estét mindenkinek. Jóbúlást Satilus.Igyál egy jó kis HÁZImézespáleszt. Az majd helyretesz. Bakker én csak most értem haza a melóból reggel 8-óta. Na de sebaj.
Zorall lett a hegesztís frenky.Elbandinak igaza van így tart jobban és nem is csúnya. Tuti , ha atomrobbanás lenne az akkor is ott maradna.
Dehogy is én neki is megmondom bátran ezeket a dolgokat,nem félek tőle.......
Persze hogy nem már rég levágta volna a pöcsömet
Szombaton gurulhatunk eggyet,mármint gurulhatsz mögöttem megelőzni ugysem tudsz
... túl nagy...
Hmm... SP, az egyik kedvenc sorozatom. Megvan az összes rész, és nincs olyan rész amit legalább 5x nem láttam volna.
Az elveszi a pálinka utóízét legalábbis szerintem van neki egy kis karcos íze de ezt a hordó elveszi ezerszer finomabb lesz sokkal jobban itatja magát
Szep napot
Frenky kira a dudacso..nagyon brutal
Mit vétettem istenem megint héz ágra süt a nap....
motor szervízben....
asszem a suzukival kell mennem...
Valaki még fent van mert ha nem akkor lépek southparkot nézni. Valaki hozzáértő megtudja nekem mondani, hogy a 96-98-ig milyen komolyabb változás történt a thundercateken? Külső-belső stb.?!?!?!?!
Kösszziii
Satillus! 1 littyó házipálesz társaságában ágybabújsz, az éjszaka kiizzadod, holnapra semmi bajod nincs.
A *asznak kell mézezni, tisztán, úgy hatásosabb!
Jah és ahogy a statisztikát készítettem egy érdekesség rebukkantam a régi időkből:
SBK2001 el játszogatok amíg nincs itthon a saját gépem imádom :D
kiri lett a kipuffanó Frenky House-t meg nem nézem mert nem bírom az aktuális magyar hangját
eredetiben 1000* jobb
Zorall lett a hegesztís frenky.Elbandinak igaza van így tart jobban és nem is csúnya. Tuti , ha atomrobbanás lenne az akkor is ott maradna.
Persze hogy nem már rég levágta volna a pöcsömet
Szombaton gurulhatunk eggyet,mármint gurulhatsz mögöttem megelőzni ugysem tudsz