a séróóigazíítást majd eccer, lehet inkognitóbamegyek! jah nem már rég lebuktam... láttad a fejem!
amúgy ha kell, én simán megcsinálok bármit, sőt szeretek főzöcskézni is! mondjuk ez nem csoda, hisz a körünkbe van szakács is, és férfiúúú, habár most kicsit gyengélkedik! Kitartás még 1x neki!
ugye !kár .hogy nem ismertük meg elöbb egymást akkor mehettél volna
hát lehet ,hogy ő is így lesz majd hacsak! kinem fog egy házias fiút,mint a nagy lányom,mert nem tudom azt írtam már,hogy az elköltözőtt a barátjával ! ők jól meg vannak hála istennek,egyenlőre
pedig aszittem! min1, már van valami közös, mert én is ilyen vagyok! na de azért ha már kóterbe vagyok, ott néha elkap a rendet kellene rakni, meg elmosogatni... na jó az is csak azért mert nincs több tányér, vagy már tele van az asztal, vagy esetleg lépni sem tudok
mikor? alig várom,hogy a séródat levághassam
a takarítást nem mondód komolyan ,hogy a lányaim?még viccnek is rossz! ők meg a takarítás
nagy harccal kiabálással,a saját szobájukat! azt ennnnyyiii!
de már bele untam ,majd ha elköltöznek majd a magukét! kiváncsi leszek rá?
százszor körbe ugrom őket amig ők megmozdulnak!
köszönöm a lány nevébe a kitartást ,de neked is!
A mosolygás meg ebben az iskolában nem jön be
Csösztök,én is felfigyeltem erre a mocira(na nem mintha meg akarnám venni )de az ár érték arány kivállonak tünik.
Talán az olajfogyasztásra figyelj ha kéklik menekülj,sajnos a Yamahák olajtemetök,de erről FRenky tudna többet mesélni
Hát őszintén örülök, hogy nem hurrogtátok le mert így talán el is merek menni meglesni a gépet.És ha meg is eggyezünk akkor már repülök is haza vele.
Na mostmár akkor a motor kinézve már csak a banknak kell áment mondania.Remélem az is rendben lesz.
Erről a motor kiemelésről... esetleg nemzetközi oldal? Hogy keressem pl.e-bayen? Ez az e-bay csodákra képes részemre...
ilyen csavarkuclsnak néz ki, de nem tom mit hogyan kellene használni! ln ehhez nem értek! valaki?
Jah én ismerem azt a budapesti céget, az emax egy külfödi cég ő cuccaikat importálják (elég komoly szintű alkatrészekről van szó), nem éppen olcsó áron!
Hangya, nem a külső számít! Én 3 motort vettem, mindegyik külsőleg nem éppen valami csinos darab, mert karcos volt, de belsejük szerencsére makulátlan volt!
Uhh... nos először is. Grat a szalonoh, eccer már csak azért is eelmegyek sérót igazíttatni!
A takarítással úgy érzem neked nem lehet gondod, beállítod a csajokat, és pikk pakk csilli villi lesz minden! Kitartás Timinek! Én is visszamentem, és a héten be akartam fejezni a gyakorlati megvalósítást, de sajna a srác aszonta, hogy a héten nem tud segíteni, így sajna át kell értékelnem az időbeosztásomat, mert ápr elején nyelvizsga. Jó ez csak egy alap! Egy tuti, ügyesnek kell lennie, majd mosolyog, és máris fél siker!
ja es a multkor Chris emlitette a cica seggenek a kiemeleset...par hete talaltam hozza cuccost nagyon jol nezett ki 3 allasa volt fekete yzf felirattal....most meg mar nem talalom...bar van egy masik, az olyan mint az eredeti,csak kicsit hosszabb
Hello Mindenkinek!
Voltam ma melozni,de ket fosas es egy hanyas utan jobbnak lattam hazajonni...
Kicsit kesve esett le a multkor tema volt az undertail...regabban talaltam egy pesti ceget akik csinalnak...bar cat nincs a listaban ,de ha valaki megkerdezne kivancsi lennek az arra is Undertail
bocsi kicsit lemaradtam mert e-mailt írtam... na szóval igen ami a használtak között van 600k-ra tartja,de szerintem megy lejjebb is mert külföldre utazott a tulaj és végleg.Csak azért is adja el állítólag.Bár nagyon normálisnak tűnik.
Tudom, hogy nem a legszebb,de egy kis odafigyeléssel és némi kp-val asszem rendesen rendbe lehet rakni és egy jódarabig jó lesz.
na fene! igen kész van a szalon,már csak takarítunk,azztt lehet dolgozni,de én idáig is dolgoztam csak kupiba!de most már jöhetnek ,,lányok,fiúk,beindulhat az üzem!
délelőtt,csak a barátomnak írtam emailt .és csak benéztem NAGY FIÚÚ!
LÁNYOM KILODIK A SZAKDOLIVAL ,ÉS ITT A NYAKÁN A SZAKMAI NYELVIZSGA ANGOLBÓL,MOST KELL BEFIZETNÜNK POTOM:20000 FT JÓ MI?
Na hy alllllll!
Ma tényleg pangás volt ahogy nézem. Nem kellett megint egy fél órát csak olvasnom.
Satillus kitartás aztán majd el múlik esetleg egy kis unicum segíthet. Tolj be valami erősset.
Guen az eperfahordóban érlelt pájinka tényleg jobb mint bármi,csak sajnos ritka mint a fehér holló.Egyszer ittam rózsafahordóban érlelt eperpálinkát...hááát az sem volt kutya. Olyan volt mintha csak epret ettem volna,de a 3-4ik szem már zúzós volt.(hangyatt estem székestől).
Na dehogy egy kis motor is legyen benne. Találtam egy catet elérhető áron,de fényezni kell sajnos mert borultak vele .Dehogy valami öröm is legyen benne minden most lett beállítattva rajta és lejavítva (fényezésen kívül).Mindenről számla van, hogy rendszeresen szervizelt a gép meg minden.
Na itt is van egy két kép csak hogy lássátok a hibákat. Hozzáteszem tényleg megviselt a fény rajta,de asszem maradok ennél, ha minden igaz mert a fényt megtudom oldani olcsón és jól.
a séróóigazíítást majd eccer, lehet inkognitóbamegyek! jah nem már rég lebuktam... láttad a fejem!
amúgy ha kell, én simán megcsinálok bármit, sőt szeretek főzöcskézni is! mondjuk ez nem csoda, hisz a körünkbe van szakács is, és férfiúúú, habár most kicsit gyengélkedik! Kitartás még 1x neki!