Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A terhes feleségemnek vannak zsirtartalékai mint a tevéknek,csak nem a hátán hanem a seggén
Huzza is vissza az FJR teljesitményét rendessen
Ez a férfi beszéd barátom!A terhes feleséged meg had éhezzen.Hétvégi gurulás?Csak valami rövidet?
Csá Zotyka,most kaptam fizut lehet hogy a héten elmegyek a karbonszövetért,és jol elköltöm a kajára szánt lovét,karbonszövetre meg külömböző gyanta kencékre
Akarom mondani,hogy kerül a karbon a motorra?Kédezd Elbandit! Hello bandika
Ilyet csak a hozzá nem értők állitanak hogy ezek hegesztési gübicsek,valojában ez űrtheknologia igy lessz igazán erős a varrat
Már fel is kértek hogy a következő apollo kilövőálványát én hegesszem meg
Hello Rályderek! Jobbulást satillus.Itt egy pár kép a kályhacsőröl.Elbandival műveltük,igy nem olyan Gáz.Holnap megpróbálok valami hangot is feltenni.
Hát, én is mielőbbi gyógyulást kívánok!
Koszi!
Ugy dontottem nem melozok este....regebben 40 fokos lazzal is bementem...azota felnottem es nem kinozom magam feleslegesen...raadasul haver nyaralni van tehat be sz**tak..
Csak a mai megtervezett motorozas hianyzik
MInden jot
ouch
Jobbulást Satillus
Hello Emberek!
Kicsit elhamarkodott voltam reggel meg az ido nem is hanem en...Bekptam a nyeles tojast..
Lebetegedtem...most 38 a lazam...a merlegelesem 4 fosas egy hanyas volt...technikai KO-t kaptam....Raadasult tegnap haverral kicsit harcoltunk is,tehat amugy is faj mindenem..
Hmmm Kanizsa?Laktam ott tobb mint egy evig...Nagyon szerettem..Mar nem emlekszem az utca nevere...talan szechenyi...a deak ter utan megyunk tovabb balra es ott van ket 10 emeletes egymas mellett..(aztan lehet hogy csak 8 volt)...Szep emlekek
nincs több kérdésem!

szép napot!
Full fekete, és jelenleg ugy néz ki, ahogy a képen
ezt megoldom! annyit mondjál, hogy ami az adatlapodon van, az a valós jelenlegi kép? és az a fekete mennyire fekete, esetleg szürke, ami a fejidom színe?
A fejidomom most piros, és a két lámpa közötti rész fekete

Na, valahogy igy nézne ki a gép, ha minden meglenne hozzá, persze nem iylen színekben, mint ahogy a képen van.
Keresek idomos képet a motoromról, aztán alkothatsz
Az elsődleges színem: szürke, a másodlagos: piros.
Elméletileg az is jó lenne, ha "belecsempésznék" egy kis szürke csikot ide-oda....
a fejidomod szűrke vagy fekete? innen nem igazán tudom megállapítani, mert ha az szürkés, akkor ugyanazzal a színnel valami kis szösszenetet belevinnénk az oldalába már jók is vagyunk!

ha nem fekete a fejidom, már mint tök fekete, akkor már jó is, mert ha világosabb már rá lehet fogni hogy szürke.
Hmm... érdekes! Pedig aszittem a nőknek mindíg előnye származik abból, hogy nő! Legalábbis én azt tapasztaltam.

És mindenképp csak pirosra szeretnéd fújni a gépet?

Mert pl nálam úgy volt hogy a tankom szürke-sárga az összes többi idom sárga fekete, és szürke votl a forgalmimban. (NSR emnél) És ezt senki nem érdekelte. De most komolyan, számít egyáltalán hogy ott mi van?

Én azt tudnám mondani, ha ez ennyire körülményes, csempéssz bele egy kis szürkét. És akkor máris meg van oldva a probléma. Ha szeretnéd, szívesen segítek, hogy lehetne a külsejébe egy kis szürkét vinni, van egy pár jó progim, megmondod milyen színeket szeretnél, és hátha tudok segíteni az elképzelésedben.
Szürke szín szerepel a forgalmimban, pirosra akartam volna átíratni.

Kaptam időpontot, kb. 2 percet kellett várnom az okmányirodában. Mondja a csaj, h nem áll jogában átírni a színt. Lesek nagyot, mivel a telefonban mást mondtak Aztán folytatja, hogy ki kell kérnem egy műszaki lapot vagy egy hiba bejelentő lapot attól a "szervezettől", ahol a motort majd vizsgáztatni fogom. (Ez, a csaj állítása szerint 6.000 Ft). Azzal menjek vissza, és átírja a színt. 2 hét alatt meglenne az új forgalmi, és az ára: 12.000 ropi.

Most néztem meg a közlekedési hatóság oldalán a vizsga körülményeket, meg az árlistát, h mi mennyibe kerül. Aztán a műszali adatlap itt 1.190 Ft.

Most azon gondolkodok, h inkább "vvszafestem" szürkére, aztán kész...

Jah,és a legjobb: ugyanez a csaj, totál hülyének nézett, h motorozok. Meg is jegyezte, h elment az eszem, és a lányának meg nem engedné, h motorra üljön. Röviden közöltem vele, hogy a véleményét nem kérdeztem, inkább a feladatra koncentráljon.... Nem tetszett neki...
úgy néz ki akkor én vagyok a legrosszabb helye! min1.. úgysincs itt a moci...
Itt süt a nap.. csak ritka hideg van..Győr..
itt ezerrel süt a nap nekem meg szervízben a moci....
jó neked... itt most per pill esik... from Kanizsa.
Szep napot emberek!
Lepek meloba, utanna delutan elmegyek setalni a macskaval
jah: Némi statisztikai rovatunkat hallották!
nem, mert úgy néz ki a sorhosszúk is meg van kötve! grr pedig átvertem volna, mert ugye 2 szóköz nem lehet egymás mellett... mert aotómatice törlés, de mivan ha a szóköz utasítást kapja. Félig sikerült!