Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sikerült :D
topic: 2005. április 23.        34 db hsz
       2006. &nb
sp;         &nbs
p;        84 db hsz
Én:    2007. január 7. 12:07    119. hozzászóló voltam
       2007. 
          &
nbsp;        556 db hsz
Jelen: 2008. március 5.ig       972 db hsz         &nbs
p;       (3 hónap alatt)

sry, ha nagy hülyeséget írok, de át akarom verni a forumot....
topic: 2005. április 23.tól 34 db hsz
2006. 84 db hsz
Én: 2007. január 7. 12:07 119. hozzászóló voltam
2007. 556 db hsz
Jelen: 2008. március 5.ig 972 db hsz (3 hónap alatt)

összes hsz: 1646. 4 év alatt.

Úgy érzem exponenciálisan nő a topic élete. Kezdve attól, hogy az elején szinte 0 egész valamennyi volt a hozzászólók átlaga, most napjainkban eléggé felpörgettük a dolgot!

Én mondhatni ott volt a "kezdetekkor" mikor még elszórva talán volt egy két hsz, de örömmel tapasztalom, hogy lassan de biztos kezdünk feléledni álmainkból. Hogy ez most a lelkes cicus tulajoktól adódik most, vagy akkor nem ismerték ezt a honlapot, nem tudom, egy biztos, örülök, hogy most már van miért belenézni egy nap többszőr, sőt sokszor a thundercat topicba!
hiho!

hey Sattilus hogyhogy ilyen korán már gép előtt voltál? pozitívan változnak a dolgok :D
Ma kéne hogy telefonáljon a szerelő nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a mocival....
Frenky ha gondolod csapódj hozzánk Te úgyis fővárosi vagy ha jól emléxem nem tudom pontosan mikor nyit a motorshow am felhívom őket rákérdezek de sztem 10 körül az meg pont jó nekünk első vásárlók leszünk
Muszály találni faxa csizmit meg lehet kesztyűt is.
Ja ... kommentelnek a memberek... az internet penetráció vagy hogy mondják...
Hello Sracok!
Mocskos nagy sebesseggel gyarapodnak a forum oldalak..par honapja napokig semmi..most meg orak alatt rengeteg olvasni valo gyulik
aminek persze csak orulni tudok...
En is nagyot guritottam ma...Reggel kenyesztetos tisztogatos pettinggel inditottam a boldogsagot...utanna meg haverral gurultunk egy megnyugtato,kielegito,frissito, karikat..Igaz volt utasom,de azert igy is elveztem...sikerult itt ott kicsit nagyobbat is guritani a dragamon,de csak a jozan esz hataran belul
Jo ejt mindenkinek
Az mán valami,bár ha jólelnézem egy kézmez nekem is beférne a kosárba
nekem csimma... kollegának is és némi kesztyű ha jól emlékszem...
Köszi. Mi lesz a bót tárgya,
holnap senki! 1 hét múlva, 2en Gabival!
Ki mén holnap a vásárba?
sajnos váratlan némi nemü családi problémák merültek fel de holnap tuti.Egyépként ma is használtam a kiscicát és kénytelen voltam 2 szer átmenni az alaguton
kép? vidi?
szia mindenki
akkor máshogy írd be!
látod... a csajoknak már lehet hinni... ha már nekem nem is!
te kis mocsok a lányaim is azt mondják anyuuuu ne legyél olyan mint a mama mert ?kérdezem erre válasz ! borzalmas! na jónak nézek ki azt hiszem hamarosam szeretett otthon lesz a vége
Köszi az infót mert akkor ezek után úgy nézem, hogy 2ponton rögzítős bizgerés visszakacsintós!
Csak az a baj, hogy ha ezt így írom be google-be akkor nem egészen azt domja ki amit keresek.
dehhoogy baaaj! beszész itt badarságokat.

én is ilyen leszek, a korodra?
köszike arri vagy ! jól nézel ki ilyen lovagias fej kell nekem
csak viccelek
de a régi topicból mi tartsunk össze de ha baj és rossz szemmel nézzik akkor nem írok neked! oké!
a gyári tükör 2 ponton rögzített, hogy rámegy e nem tom... de szerintem felfogatástól függ, semmi mástól. meg gondolom le kell vezetékezni és kész.
na őőő az egyszerűbb és olcsóbb verziót választotta.

fűrész és kész is az undertail..
Jó estét-jó estét mindenkinek.
Megkell állapítanom, hogy nagyon beindult az élet a fórumon. Mostmár van éjszakai , hajnali, reggeli és esti állandó hozzászólónk. (satillus-guenbaba-Chris-Phoenx20-én és még páran váltottban)
A lényeg a lényeg, hogy megy mint a gőzős vagy Megy mint a Thundercat .
Na a vásárlásra e-bayről. Tesóm éppen ma indult haza Fl-ből mert hoz cuccokat és remélem közte van a sisakom is.De nem is mondta csak úgy meglepetésből hazaugrik,de megy is vissza oénteken.Szal ha tényleg kell valami e-bayről akkor megveszem és intézem nektek. Valaki indíg jön erre fele. Én addig nem redelek magamnak semmit motorra ameddig nem lesz meg de asszem utánna beindulok és rendszeres shopingoló leszek. Szal szerintem hely mindíg az enyémek mellett.

Tudna nekem valaki abban segíteni (bár miért ne?), hogy a Thundira felmennek az universalis tükrök is? Egy luk a rögzítés vagy kettő? Láttam egy carbon, beépített indexel tükröt. Elég zorall. Asszem csak 7-8k. És itthon található!
dehoogy, ha van valami csak írd... ez nem az a hely, ahol bárki is csúnyán nézne! .... vagy megszavazzuk? én igennel voksolok! már mint nemmel, hogy ez nem az a hely vagy miii?

by: