Mert van fennt a hasznaltautón egy moci (http://www.hasznaltauto.hu/187...), amin az van! Írtam az illetőnek egy mail-t - mivelhogy én is ezekkel a dobokkal szemezgetek mostanában - és azt írta, hogy kb 45-ből meg volt neki cakk-pakk. Meg állítólag nagyon szép hangja van!
Hali sracok
Elsonek a pokom...hat nem tom rendesen leirni de valami brachipelma albopilosum volt szegemykem...de az tuti,hogy nem igy kell lerni
lanc...Van egy szem aminek a csapjaiban van juk...azt kell kipreselni...pont most akarok venni celszerszmot...szetnezek az ebayen...le akarom kapni beaztatni,mer at szoktam en mosni tisztito vegyszeres apjafaszaval,de meg fel ora mulva is jon belole a nemkivanatos anyag..
ja amugy pont ma neztem vegig a lancomat
Gaver gixxeren van patentszem...kb ugy nez ki a lanc mintha etz-re valo lenne..o is most akarja lecserelni
Ilyen teljesítményű motorra már nem ajánlják a gyártók a hagyományos patentszemet. Megnézted a lánc belső oldalát is? Találtam már fordítva beszerelt patentszemet. Mindenképp szakemberrel szereltesd!
köszi a segítséget! valószínűnek tartom,hogy gyári mert egyesével végignéztem a láncszemeket mind2 oldalról és teljesen 1formák. akkor ezek szerint az új láncot szervízben tudom felrakatni?
Valószínűleg préselős patentszem van rajta, nehéz észrevenni, csak annyi látszik, hogy az egyik lánctag csapjainak a vége el van préselve, vagy ki van nyitolva. Egyszer használatos, le kell flexelni, és venni rá másikat. Viszont az ilyen patentszem felszereléséhez célszerszám kell, otthon kísérletezni vele ÉLETVESZÉLYES. Az sem kizárt, hogy végtelenített a lánc, akkor tetszőleges helyen flex. Bár én ilyet még csak gyári láncon láttam.
az lenne a kérdésem h a Catről hogyan kéne lakpni a láncot? mert nem találunk rajta patentszemet van 1 tippem talán ki kell húzni a villatengelyt? ha valaki tudja írjon! köszi
összedombtam magamnak egy littyó levest, no nem zacskósat, mert azért mégis a szint legyen meg, meg készítettem egy fini diós tésztát, és zárásul mammmi fincsi fánkjával és egy banánnal zártam. ez volt a mai menüm. összegezve, tartottam magam az örök közmondásnak, Mindenki egye meg amit megfőzött!
szerdán, 12.én megyünk, várhatóan akkor délelőtt, már terepre léépünk.
Na már vagyok is, bekajoltam, és megnézem a Knight Rider 2008, amiből várhatóan sorozat fog lenni. Nekem tetszett ez a bevezető 2 órás film, olyannyira hogy az utolsó 40 percét banánhéjjal a kezemben ültem végig, mert eszembe se jutott hogy kidobjam, sőt letegyem...
na de maradjuk témánál.
én nem fogom a véletlenre bízni! 2.54 centi amúgy egyn inch, és én úgy fogom megcsinálni, hogy wc papír gurigából vágok egy megfelelő darabot, vagy összeragasztom, és akkor látom hogy ér ki és mekkora. cseles mi? otthon lehet nem lenne már üres guriga, mert anyu tuti mind kidobálja utána, de itt a kóterbe gyűjtjük, és a fürdő/wc tele van gurigákkal. tudtam hogy majd kelleni fog!
szal összegezve, várhatóan csütörtökön megyek haza, akkor megcsinálom és megosztom veletek.
amúgy én már mind két verziónál láttam felső csavar helyen, alsó csavarhelyen, ezt mindenki eldöntheti szerintem, de 90%ban alulra tették statisztika by bikepics.
Ki mit tud a RAPTOR dobokról?
Mert van fennt a hasznaltautón egy moci (http://www.hasznaltauto.hu/187...), amin az van! Írtam az illetőnek egy mail-t - mivelhogy én is ezekkel a dobokkal szemezgetek mostanában - és azt írta, hogy kb 45-ből meg volt neki cakk-pakk. Meg állítólag nagyon szép hangja van!
Elsonek a pokom...hat nem tom rendesen leirni de valami brachipelma albopilosum volt szegemykem...de az tuti,hogy nem igy kell lerni
lanc...Van egy szem aminek a csapjaiban van juk...azt kell kipreselni...pont most akarok venni celszerszmot...szetnezek az ebayen...le akarom kapni beaztatni,mer at szoktam en mosni tisztito vegyszeres apjafaszaval,de meg fel ora mulva is jon belole a nemkivanatos anyag..
ja amugy pont ma neztem vegig a lancomat
Gaver gixxeren van patentszem...kb ugy nez ki a lanc mintha etz-re valo lenne..o is most akarja lecserelni
nincs meg MSN en.
Ez a Zsu-val való beszélgetés nem éppen Cat-es fórum-téma!
Sztem inkább msn!
szerdán, 12.én megyünk, várhatóan akkor délelőtt, már terepre léépünk.
na de maradjuk témánál.
én nem fogom a véletlenre bízni! 2.54 centi amúgy egyn inch, és én úgy fogom megcsinálni, hogy wc papír gurigából vágok egy megfelelő darabot, vagy összeragasztom, és akkor látom hogy ér ki és mekkora. cseles mi? otthon lehet nem lenne már üres guriga, mert anyu tuti mind kidobálja utána, de itt a kóterbe gyűjtjük, és a fürdő/wc tele van gurigákkal. tudtam hogy majd kelleni fog!
szal összegezve, várhatóan csütörtökön megyek haza, akkor megcsinálom és megosztom veletek.
amúgy én már mind két verziónál láttam felső csavar helyen, alsó csavarhelyen, ezt mindenki eldöntheti szerintem, de 90%ban alulra tették statisztika by bikepics.
Milyen pókod volt? Véletlen nem Lasiodora Parahibana Nekem olyan van, bár még csak 6 év környékén van
&rash