Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért kérdeznék vmit, mert nem vagyok benne biztos, hogy hova kerül a gomba?

A citrom vagy a narancssárga nyillal jelölt helyek közül az egyikre igaz?! (Ne nézzetek hülyének)
jó kérdés ...
valakinek láttam már itt a mociján bukógombát hova is kell azt csavarni?
igen 10-15% legalább várható de anno az interwheelen néhol 40% is volt na de ébredjünk fel ne álmodozzunk. a bukógomba dologban egyenlőre nem tudok szavazni mert melóban vagyok meg egyébként is nincs otthon a moci így azt rátok hagyom de mindenképpen kell nekem is meg fékfolyadék sapi és kéne. meg talán lábtartó. A posta költséget szerintem ha magyarországra hozatjuk akkor szét lehet osztani annyi felé amennyien rendelünk ahogy számolok az legalább 4 ember úgy már tuti megéri a gomba mindekinek mert ilyen ilyen áron magyarotszágon biztos nem kapsz bukógombát ilyen f@szát meg biztos
Nah elvileg a 3 inch-es (8,2 cm) elég! A 4 inch (~11cm) már sztem csúnyán kiállna! De azért nézzétek meg ti is!
egy inch nem 2, 54 cm? Vagy az a coll? na mindegy -- a 3 inch az akkor kb 8 cm a 4 pedig 11 cm!
meg kellene mérni a motoron, hogy mennyit áll ki az idom ott ahová a gombát kell ranki!

Megyek meg is nézem!
mikor?
háát én aszondom, hogy bőrruci, habár a codrubea vagy mi sem veszélyes. ha bőrruci 100tól, a másik textil olcsóbb.

és mennyi akció várható, remélem minél nagyobb! de komolyra fordítva a szót, általáb 10-15% okat szoktak adni, de ez változó, már ha adnak némi kedvezmény.
ááálítólag meek! uugy néz ki!
Én úgy vagyok vele, hogy 2500 plussz némi szállítás csak a gombáért nem pénz... Kérdés, melyik mert ugye 2 darab is van, egy 4 inch es és egy 3 inch es ki mit mond? én már nézegettem saccolgattam, de véleményeket kéne kérni.

2,76 cm ha jól emlékszem 1 inch.
Komolyan mondom! Egész délelőtt gép előtt ültem, mert a szakdolgozatomat írtam, és sasoltam ki mikor jelenik meg, de senki! Kimentem a konyhába, konyha tündéreset játszani és készítettem magamnak kaját, s mire visszajövök? Csaknem úgy kell visszaolvasom!

nah, tehát.
Guenbaba!

Engem az YZF-es bukógomba, ha valóban csak 14.90 $, akkor mindenképpen érdekel!
ÁÁÁÁ

Most kicsit (nagyon) irigyellek Titeket!

Legszívesebben én is mennék a vásárra/kiállításra, mert nekem meg ruha kellene, de nagyon!
Csak hát a jövő héten megy a kocsi műszakira, meg nyári gumikat kell rá vennem. Plussz még (mivel most csináltam) a nagymotor jogsit is ki kell pengetni. Jah és a motoron még teleszkópszárszimmering-csere, meg ugye akkor már olaj, plusz oda is egy hátsó gumma! Szóval kész anyagi csőd!

Amúgy szerintetek egy ilyen vásárral, mennyit tudnék spórolni egy ruha árán? Úgy értem mennyiért juthatnék vmi normális ruhához?

Nem akarok semmi hiperfa**a, turbó, ultra, mega cuccot, csak valami értelmeset, ami nem a legrosszabb Noname minőség! A motorral nem pályázni, meg versenyezni szeretnék, hanem csak túrázgatni, esetleg egyszer-egyszer "szabálytalankodni".
Szóval erre a célra kellene a ruci!

Tehát mennyit lehetne spórolni, ill szerintetek mennyiből jönne ki?
akkor menyünk jössz Pestre?
várunk szeretettel
pusza
hiho újra!

Nah válaszolt a D2 azt írták hogy 2-4 hét kb a kiszállítás a kiszállítási árat akkor tudja megmondani ha összeválogattam mindent és megadtam a pontos címem. Ez nem tűnik vészesnek és ha azt számolom (thx satillus) hogy angliába 6euró akkor ide is max egy 10 na de majd elválik én tudok paypalon fizetni ha szükséges csak akkor össze kellene írni hogy kinek mire van szüksége. Meg lehet hogy Hangya segítségét is felhasználnánk és csak new yorkig kellene szállítattni és itthon osztanánk el a cuccokat. szavazás?
En most lepek tisztogatni a vasat....megerdemli
Ide 6 font volt...nem hiszem hogy nagy lenne a kulombseg haza...viszont a sulytol fugg az ar...es ugy irtak 7-14 nap,de ugy emlekszem egy het alatt itt volt
hiho Chris!

Én inkább a délelőtti időpontra szavazok biztos ami biztos nehogy elkapkodják előlünk a vertigo-kat
megyünk? ja... végülis megyünk! ... hungexpoba, mivel fater haver téli surranóját le szeretném cserélni, egy motoros csimmára. Igaz fájó szívvel kell búcsút intenem neki... ... és meg is könnyeztetem, de talán túl tudom tenni magam rajta, ha meglesz a vertigo m.
Okee! Én délután gondoltam a dolgot, vagy kb 1től, mert akkor addígra érek oda (vonattal), vagy biztosra megyünk, és ha mindent meg szeretnénk alaposan vizsgálni, akkor kb 10től érek oda (busszal).

és akkor egyből rástartolunk a ruházatra, és ha az megvan, utána ráérünk mazsolázni a többi finomságokat.
hiho Satillus!

akkor jó ezek szerint kiszállítják normálisan... neked mennyi volt a postaköltség ha szabad tudni ?
Mert ha kezelhető a dolog akkor páran rendelnénk tőlük bukógombát meg ilyesmiket...
Csa sracok!
Most neztem a D2moto-s linket.Pont most rendeltem toluk ket hete par dolgot.Haver szulinapjara megleptem a mocijat uj krom,gumi,halalfej, markolattal...meg shadow..kromozott fekfolyadek fedellel...meg kaptam is toluk valami kedvezmenyes tagsagi kartyat is..amit gyanitom hogy sikerult kidobnom...mondjuk en ebayrol rendeltem...ott meg paypal-lal fizetek..tehat semmi gond nem volt
Köszi.
hungexpó így jobb
hungexpó
hol lesz a szerkovásár helye?