Minden esetre nagyon szép helyeken jártál. Egy örök emlék az tuti. Kocsival voltam pár éve mont carloban olaszból a riviérán kersztül mentünk, hát az sem volt semmi ... nagyon szép fölleg élőben.
Most néztem a képeidet és le a kalappal elötted, hogy mennyi szép helyre elmotoroztál.
Asszem a Fokusz ha ezt látná leforgatna egy dokumentum filmet, de szerintem Frei úr is megirigyelene.
Ezt mind egyedül tetted meg? Mennyi idő alatt? Érdekelne az útvonalterved. Moci jól birta?
Gratulálok hozzá. Nekem is hasonló terveim vannak a jövöre tekintve (kirándulás minden hova).
De azért egy valamit had ajánljak még figyelmedbe: Grandemoto
Ők külföldről behozott gépekkel foglalkoznak, csak neked kell forgalomba helyezni, viszont árban nagyon korrektek. Ha ki tudsz fogni tőlük valami jót, nem lehet gondod vele!
Hy all!
Tegnap este nem tudtam aludni mert annyi motort megnéztem a javasoltak közül.
A Fazerről nagyon jókat hallottam. De abbol az újjabb tetszik. Az alkatrészek fazerhez kint olcsók.Ebayen megnéztem minden okosságot és még a hazahozatalt is megtudnám oldani mert kint él tesüm amcsiba a felesége meg stewardes és pont a new york hungary járaton.Szal ygx mindent megtudok hozatni sisak,alkatrace meg minden egyéb amit felengednek a gépre.
szal a lényegre visszatérve néztem egy honda cbr f3-at az még elérhető,de nagyon olcsünak találom a többihez képest.
Most hétvégén leruccanok Villányba kicsit borozni és útbaesik Pécs szal megállok és lechekkolom a gépet.
Asszem a Thundercatek közül is megnézek párat amiket találtunk és néztünk veletek tegnap.
Minden esetre köszönöm a segitségeteket.Sok jó tanácsot kaptam amit asszem tudok is használni.
Ha minden igaz és a bank is ugy akarja akkor 2-3 héten belül már nekem is sikerül motorra ülnöm.
Udv mindenkinek!
Kicsit melozok es mar negy oldal meg is teik
De legalabb volt mit olvasgatni...En is megneztem a lengokart...ja gyanus ..mi tortenhetett...bar szerintem nem a lanc volt,mert ha emlekezetem nem csal abban a vonalban van heggesztve a lengokar...az van lekopva...azt meg nem hinnem ,hogy a lanc pont ott kapta volna el....de akkor is erdekes,hogy mi tortenhetett...
Fazer?Munkatarsamnak volt...jol megy kenyelmes...en nem vennek..nem az esetem...de a blokkja fasza tudtom szerint megeggyezik a cat-tel
f4?En is gondolkoztam rajta,de akkoriban eleg nagy arkulonbseg volt...de utolag nem bantam meg..parszor mentem vele..nem tudok rosszat mondani rola...alacsonyabb fordulaton jobban huz...viszont konnyu az eleje..
Jo vasarlast!
sajna karcok vannak rajta és az oldalán el szeretném tüntetni de nem feliratokkal, hanem vennék tapéta matricát és abból vágnák ki formákat és ragasztanám fel. A másik meg a fejidomot feldombál, azzal hogy megcsucsosítanám a plexi lefele, tehát mintha meg lenne nyújtva, szintén fekete patrizásással, de ez is csak terv, attól függ milyen lesz a plexi és ha rajta lesz hogy fogom megálmodni.
En megint kicsit lemaradtam!