Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudtok használt, de jó állapotban lévő speed csizmát - 42-est. Fekete vagy szürke kellene..

kb 30000-ig..

Kösz.--
Üdv mindenkinek!
Most szeretnék egy komolyabb motort venni és egyenlőre a fzr 6 s és a Thundercat között variálok.
Valószínüleg a Thundercat mellett fogok dönteni már az ára miatt is és sok jót olvastam rolla futómű, fogyasztás, kényelem...
Szeretnék egy kis tanácsot kérni, hogy ha megyek motornézőbe akkor mit figyeljek meg rajta, milyen hibái lehetnek stb. Azt tudom, hogy sok esetben az 1-2 seb berecseg,de tudomásom szerint ez egy jobb olajjal kiküszöbölhető. Remélem hamarosan én is a ti táborotokat növelhetem.
Most amit kinéztem az egy 97-es vagy 98-as. Sajnos a píztárca nagy úr . Gondolom a két évjárat között nemsok a külömbség.
Elörre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv hangya
Hmm... no igen én is tanultam mint abarom nem votl túl sok időm irogatni, se motorozni. De mondjuk valamikor februárban el szeretném vinni a gépet fékjeimet rendbetenni... aztán utána mehetnek a túúrák...

Jogsi, az érzés kölcsönös volt, azzal a különbséggel, hogy 1 kör rutin utána vizsga 1 kör városi utána vizsga. A1 után csináltam a jogsit így még annyit sem kellett volna mennem ígym eg pláne semmi sem volt.
Még két éve visszalátogattam arra a helyre ahol megszereztem a jogsimat.Azt mondja nekem a tanár "Jaj de jó, hogy itt vagyok! Mutassam már meg annak a robogós srácnak, hogy merre kell menni a rutinpályán." Mondom jó persze. Odasétálok és mondom neki, hogy merre hány méter. A fazon egy kis Vespa robogóval volt. Na én ott álltam fölötte kb. fél órát és egyszer sem tudott végigmenni lábletétel nélkül! Hangsúlyozom, hogy robogóval ment! A végén kiderült, hogy másnap jön vizsgázni nagymotorral!
Megkérdeztem az oktató havert, hogy miként is van ez?(Elég lelkiismeretes a pali egyébként) Erre széttárta a karjait és csak ennyit mondott :"Én hiába beszélek neki" Szóval van másik véglet is.
Udv!
Nagy a csend....en mar egy hete csak a varosban kerulgettem nem jott ossze normalis gurulas...vagy a melo vagy az ido...vagy valami mas...
Meg annyi ..haver ma kezdte itt kint a nagymotoros tanfolyamot...Szamomra kicsit erdekes,hogy ugy indult,hogy 4 ora rutin ,utanna az oktato latta,hogy eleg jol megy neki es utanna irany a varos...Mindez mindenfele kresz vizsga vagy elokeszites nelkul....adtak neki egy cd-t,3 het mulva vizsga(kresz)..utanna ra par napra a forgalom....mindez 1 honapon belul....kicsit furcsa...na de lehet,hogy meg valami valtozas lesz
na hali mindenki
helyzet?
erről kár h nem tudtam időben...
Van benne valami... de talán majd a pestin...
Igen.. győrből nekem pont féluton van pest is meg Bécs is.. amúgy szerintem mindkettő kiállításon lesz
éppen elég leárazás ( akció ) . de én úgy gondolom, hogy a bécsin nagyobb kedvezmények lesznek..
mondjuk győrből könnyen ki lehet jutni...
én csimmára vadászok a tavasszal... mert az túl könnyű lett volna ha télen vettem volna...

erőteljesen gondolkodok én is a kiállításon, mondjuk engem a pesti jobban érdekelne, mivel hátha lenne akcióó vagy valami... de akkor nem csak én gondolom így.
Én is most akarok venni ruhát. 2 részest.

Éppen ezért megyek ki most szombaton a bécsi motorkiállításra. Több mint valószinű, hogy ott jóval olcsóbb minden.. na és persze ilyen kiállításon is sok akció szokott lenni.

http://diebike.at/info.php itt a link.

De ha nem ezen a kiállításon, akkor majd a pestin. Üdv
Karácsony előtt vettünk öcsémmel 1-1 Mugellot a Motorradban. Kelonál az egyrészesből nem volt választék, kérdezd meg, hogy van-e méret, hogy biztosan tudj próbálni.

A kidolgozás minősége az árral arányos, de a protektorok jók és jó helyen vannak, valamint a bélése kivehető és úgy néz ki nem fog leszakadni az első menet utáni levetkőzéskor :-)

Kesztyűjük is OK, bár azon jobban látszik a spórolás, de megéri mindenképp!
háát őőő igen... végülis nem néz ki rosszul, én bevallom személyesen nem láttam így véleményt sem tudok nagyon mondani róla, de 94 pénz...

mondjuk neked is időbe kell ruha 1-2 hónapja még voltak akciók.

amúgy a haver gondolkodik rajta erősen, mert ő is jó üzletet lát ebben. Viszont amit tudok mondani, szerintem új! mindenképp! meg ne ezen akarj spórolni. szerintem
hm... akkor no para, csak ne legyen gond.
Hello!
Ruhavásárláson töröm a fejem...
De pénz nem sok van - 100.000 -ig mehetek el, és nem tudom, h újat vagy vmi jobb használtat vegyek-e. (személy szerint én újat vennék, csakhát megint a pénz...)
Szóval van ez a Spool márka, amiből 95 - 100.000 ft körül van az új!
Itt a link:
http://kelomotor.hu/bor_spool_...
Mivel kétrészeset szeretnék, én az ESTORIL fantázianevűt néztem!

Várom a hozzászólásokat!
Azert nem minden annyira jo itt csak gondolj bele egy kis szervizbe...he nem fasza a geped haver igy jart....mar fasza a gepe...sot azota vett ujjat(majd rakok fel rola kepet)...de a hondajara sokat koltott...most fasza csak nemtudja eladni...majd talan tavasszal......."hal isten" en nem panaszkodom...nagyon jo vasart csinaltam az enyemmel...jo vasarnapot!en ugy dontottem fonokom jo indulatabol,hogy inkabb nem veszem ki a szabadnapom hanem inkabb melozok
Hmm... anglia...
Itt minden fele lehet...elosszor en olyat reneltem amin a hatterben 3 tangas csaj volt...az ami nem jott meg...ha akarod lehet csak egy vekony csik...persze muszkira vissza az eredeti...meg allitolag a rendor nem szereti...de mindenki lecsereli...meg itt nem igazoltatnak
Ismeros volt...ott is volt aki fizeett benzint..azt hiszem egy ezrest tettek bele..de ott ok vittek el egy korre...pontosabban az egyik srac megy elol utanna a tesztelok...de aki mar esetleg suzuki tulajdonos..vagy tobbszori vasarlao az men ahova akart
az hogyan működik úgy?ismerős,vagy egyszerűen ők kérték h ne kp legyen?
Hmm... mintha egy kissé faintos lenne. Ott létezik olyan hogy különböző verzió? Vagy csak én nem tudok róla.
Ja..amugy csak viszonyitaskent melle tettem az eredetit
Jo tanulast mindenkinek...en szerencsemre mar tul vagyok rajta...bar soha nem lehet tudni lehet meg el jon az ido..
Csak hogy en is csatlakozzak a forumhoz...rokok fel kepet az uj rendszamlamrol...az elso(amit rendeltem) jobb volt ...csak azt valahogy elfelejtettek elkuldeni...(a szemet gecik)..tehat rendeltem masik cegtol..ahol nem volt annyi lehetoseg...de azert nem rossz:)))Mindenkinek jo hetveget!
En bekescsban voltam tesztelni a nyaron gsx-r 600 ,gsr,b king...nekem egy uveg Jager volt