Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk ahhoz képest 1 év alatt kezdetben 150 hozzászólás, eléggé belehúztunk
nem tom, de ez a topic hát nem is tom... lehet az is benne van hogy alig van pár cicus tulaj, de nem sok élet van benne
Szerinted?
van itt vaki?
mekkora forgalom volt itt .. és én nem is voltam itt... enye..

de az én 600-asom.. szar láncal.. ment.. 248.. és elngedtem a gázt.. még lett volna benne..

de most tiszta új van a babán.... mi lesz tavasszal.. hajaj..
jaja én is csak arról tudok,majd meglátjuk
na de én mára léptem hali
egyáltalán aről én tudok az a budapest motor kiállítás... másról nagyon nem hallottam...
értem ,hát idén nem tudom nekem is hogy jön össze de el kéne nézni
hát őő az a baj hogy újabban vagy idő nem jött össze, vagy a beugrós témák... utoljára a 2006os Interwheelen voltam.
motor kiállításra nem szoktál járni pestre tél végén?
jah értem
hát őőő... megjön a havi utsó ösztöndíjam, amit erre szánok kb 10 ezer. ami azt jelenti hogy ráállok erre a témára, amint lesz, nem habozok, ha holnap akkor holnap ha 1 hónap múlva, akkor, akkor.

de úgy mint a gumi ott fog állni a motor mellett
,jólvan hát ez gondolom nked is csak tavasszal lesz aktuális?
én ezt kitárgyaltam már az ősz folyamán, csak elfelejtettem... és félszintinél maradtam.
aha őő ajánlotta a fullost bár azt mondja h fél sem rosz de azért még is van különbség köztük ,persze árban is,de sajna ezt most én sem tudom megmondani meik tipust mindta
okee, de van belőle nem kevés... félszintit néztem vmikor ki, de má nem tom mellik volt az.
nekem az a szerelő akit meséltem már ajánlott olajokat őő is amotult tartja előnyösnek
most nézegetem az olajokat... motulokat de számomra tök egyformák!
akkor csak járasd magadnak
naja, de ahhoz le kell szednem az oldalidomot, ha nem akarok szűkösködni, és akkor összekötőcsővel együtt tudnám csak.
vedd le akkor a dobot,pár csavar
áhh... szerencséjük van, vagy nyaraló van mellettünk, vagy nincsenek itt... de a gyári dobomon nem fognak izgulni az tuti.
gyorsan menjél még most hadkeljenek fel a szomszédok